Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsi icinde kilif tanesi 35 lira kargo ise 12 saat yola 7 tl
  • Arkadaşlar konuyu baştan sona okuduktan sonra tableti alıp almamakta çok kararsız kaldım. Bu yüzden de sizlere birkaç sorum olacak. Yaşanılan sorunların yazılımsal bir sorun olduğundan bahsediliyor. Peki, bu sorunların Android 4.0 güncellemesi ile düzelme ihtimali sizce var mı? Tablet, verilen 720TL'ye değer mi? Son olarak tableti tavsiye eder misiniz, yoksa 1-2 yıl bekleyip uygun fiyata Tegra 3'lü bir tablet mi almalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: battleshow

Arkadaşlar konuyu baştan sona okuduktan sonra tableti alıp almamakta çok kararsız kaldım. Bu yüzden de sizlere birkaç sorum olacak. Yaşanılan sorunların yazılımsal bir sorun olduğundan bahsediliyor. Peki, bu sorunların Android 4.0 güncellemesi ile düzelme ihtimali sizce var mı? Tablet, verilen 720TL'ye değer mi? Son olarak tableti tavsiye eder misiniz, yoksa 1-2 yıl bekleyip uygun fiyata Tegra 3'lü bir tablet mi almalıyım?

Bir iki yıl beklemeyi göze alıyorsan senin şu anda tablet ihtiyacın yok. Alma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Kılıfın siparişini verdim Bimeks'ten...

Ben hepsiburada dusundum senneden bimex?

1. sebep - Hepsiburada'da aynı gün gönderimde değildi. Yani önce stok edecekler, sonra gönderecekler.
    Ben de önceki hepsiburada'dan alışveriş yapanların yorumlarına dayanarak o kargonun gelmesinin
    şansıma göre 1 ayı bulabileceğini düşündüm.

2. sebep - Bimeks bir firma olduğundan ailemin bulunduğu ilde şubeleri var. Bir sorun çıktığında gidip
    yüz yüze görüşebilirim, ürünü değiştirmek istediğimde hemen değiştirebilirim.

3. sebep - Hepsiburada çok fazla kargo parası alıyor. 2 lira da olsa daha ucuz olan Bimeks'ten almayı
    tercih ettim. Bimeks'te 40,30 TL tuttu kargo dahil...

@vaioca
    Bimeks'teki linki >http://www.bimeks.com.tr/urun/120623/plm-case-touch-case-for-10-tablet-pc.aspx
    Hepsiburada linki >http://www.hepsiburada.com/Liste/plm-touch-case-10-tablet-pc-001036003001/productDetails.aspx?productId=bs42149&categoryId=60000203

• quote:

quote:

quote:

1. sebep - Hepsiburada'da aynı gün gönderimde değildi. Yani önce stok edecekler, sonra gönderecekler.
    Ben de önceki hepsiburada'dan alışveriş yapanların yorumlarına dayanarak o kargonun gelmesinin

2. sebep - Bimeks bir firma olduğundan ailemin bulunduğu ilde şubeleri var. Bir sorun çıktığında gidip

3. sebep - Hepsiburada çok fazla kargo parası alıyor. 2 lira da olsa daha ucuz olan Bimeks'ten almayı

@vaioca
    Bimeks'teki linki >http://www.bimeks.com.tr/urun/120623/plm-case-touch-case-for-10-tablet-pc.aspx
    Hepsiburada linki >http://www.hepsiburada.com/Liste/plm-touch-case-10-tablet-pc-001036003001/productDetails.aspx?productId=bs42149&categoryId=60000203

Istanbul'da bi bimexe gitsek alsak kargodan yirtamaz miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

quote:

quote:

quote:

@vaioca

Istanbul'da bi bimexe gitsek alsak kargodan yirtamaz miyiz?

Bunlar ürünü bulabileceğin Bimeks mağazaları.
    Evet kargo parasından yırtarsın. Kargo parası 5 TL ama 1 TL de olsa ben ödemekten nefret ederim.
    Ürüne 35 yerine 40 TL desinler alırım, ama 35 TL ürün, 5 TL de kargo deyince o kargo parası gelip içime oturuyor arkadaş...

• Ankara Akköprü Ankamall
    • İstanbul Teknoport Neomarin
    • Bafra
    • İstanbul Teknoport Yeşilköy
    • İstanbul Acıbadem Nautilus
    • İzmir Bornova Forum
    • İstanbul İçerenköy (Carrefour)
    • Seyhan
    • İstanbul Teknoport Metrocity
    • Van

• 1- Öncelikle fabrika ayarlarına döndürmek lazım cihazı böylece gereksiz ram yiyen eklentilerden kurtuluyorsunuz ve cihaz baya hızlanıyor.
    2- Advanced task killer yükleyin ve arada bir arka plana dolup ramı tüketen uygulamaları durdurun .
    Bunları yaparsanız cihazda tarayıcıda bolca sekme açtığınızda bile kasmadan pc gibi gezinebilirsiniz.
    Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak batarya ne kadar gidiyor ben pil kullanımı ayarlarına girdiğim zaman bataryanın %25 ni telefon beklemesi diye bir özelliğin kullandığını görüyorum.Bu bir tablet sonuçta telefon beklemesi ne anlama geliyor bilen arkadaş var mı acaba ?
  • Bu deri kılıf sanırım Bimeks te indirime girmiş. 33.81 TL yazıyor şuanda.http://www.bimeks.com.tr/urun/120623/plm-case-touch-case-for-10-tablet-pc.aspx#photos
  • An itibariyle bende deri kılıfı sipariş verdim.
  • levente gidip şu metrocity den 33 tllik kılıfı almak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 28 Şubat 2012; 19:49:21 >
  • Sonunda aldim cihazi neler yapmak lazim baslarda? Birde markete tr den bir gmail adresiyle girersek uygulama bulmada sorun yasarmiyiz?
  • quote:

quote:

quote:

@vaioca

yandım o zaman. hemen hepsiburadaya mesaj atıyorum. paramı geri versinler yollamıyorlarsa.

• ulan o kadar baktım bimeks sayfasına gözüm samsuna gitti ama bafra da varmış ya. ne bileyim bafra ilçesinde de mağaza açmışlar. tüüüüh. hepsi buradayı bekleyeceğiz yalan yere. sipariş iptal edeceğim.
  • Birsey soracagim youtube u yukledim fakat hicbir videoyu acmiyor bu konuda bilgjsi olan varmi?
  • Beyler applanet indirdim actim. Ag baglanti hatasi var diyor yardim edin
  • Fffdf
  • Street Fighter IV indiriyorum şu anda iner inmez deneyeceğim. Merak edenler varsa linki twitter sayfamda paylaştım.
  • Fifa icin;
    quote:

Ben telefonuma indirip tablete attim oynaniyor. Android tel varsa boyle yap, eger yok ise nette data dosyalari mevcut bunlari indirip tablete yukleyin.

Onceki mesaji editlyemedim :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkkeyp

Street Fighter IV indiriyorum şu anda iner inmez deneyeceğim. Merak edenler varsa linki twitter sayfamda paylaştım.

geçende gta paylaşmıştınız acaba bu oyunlar full version mu? full ise nasıl yükleyeceğim bilgilendirebilirmisiniz. teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: pogomania
    Ben telefonuma indirip tablete attim oynaniyor. Android tel varsa boyle yap, eger yok ise nette data dosyalari mevcut bunlari indirip tablete yukleyin.

Onceki mesaji editlyemedim :-)

Teşekkür ederim. An önce bitti netten indirip attım bende dosyaları. Çalışıyor. Gayet başarılı.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.