Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu cihaz olayı şans işi galiba evde ikiadet cihaz bulunuyor şu an ve birinin dokunmatiği çok hızlı diğeri ondan yavaş. biri elle kayarken hiç bir hareket aybı ve görüntüde oynama olmaz iken diğeri titriyor.
    şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

bu cihaz olayı şans işi galiba evde ikiadet cihaz bulunuyor şu an ve birinin dokunmatiği çok hızlı diğeri ondan yavaş. biri elle kayarken hiç bir hareket aybı ve görüntüde oynama olmaz iken diğeri titriyor.
    şans.

milli piyango gibi valla hiç belli olmuyor ama bence freezone olayı kalktığında elbet bir düzgün rom çıkartırlar yoksa çok sıkıntı çeker vodafone
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/plm-touch-case-10-tablet-pc-001036003001/productDetails.aspx?productId=bs42149&categoryId=60000203&SKU=BS42149

kılıfın linki fiyata göre iyi ben vodafone çıkarırsa ek kötü 70 e 80 e çıkarır diyorum ama bi kaç arkadaş vodafone da ısrarcı bekleyip görecezz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcolak -- 27 Şubat 2012; 18:50:05 >
  • Beyler bugun dikkatimi birsey cekti benim ekran isiniyor.ekranin sol tarafi isiniyor sag tarafina gore bunun nedeni ne sizce?

Video cekiyorum sonra izleyemiyorum.tikliyorum siyah oluyo sonra acilmiyor.sorun ne sizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Beyler bugun dikkatimi birsey cekti benim ekran isiniyor.ekranin sol tarafi isiniyor sag tarafina gore bunun nedeni ne sizce?

Video cekiyorum sonra izleyemiyorum.tikliyorum siyah oluyo sonra acilmiyor.sorun ne sizce.

eğer şarjdayken yapıyorsanız ısınma oluyor yada çok uzun süreli kullanımda. Ekranın kararmasının nedenini bilmiyorum fakat tableti kapatıp açınca kendiliğinden düzeliyor. Yazılımında çok sorun var.
  • Arkadaşlar tablet alanlara şimdiden hayırlı olsun. Vodafone konusunda uyarmam gerektiğini düşündüm. Vodafone 945 mağdurlarındanım. (şimdi kurtuldum) Telefon fiyat performans olarak çok iyiydi. Androide giriş yapmak için taahhütsüz almıştım. Ama vodafone marketli sürüm dışında hiçbir yazılım güncelleme yapmadı. Vodafone 945 te zte üretimiydi. ZTE aslında iyi bir firma 2011 yılı telefon satışlarına bakarsanız sanırım ilk 5'e girmişti. Ama vodafonla anlaşması olmadığı için yazılım konusunda hiçbir güncelleme yapmadı. Telefon satışa çıkalı 1 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen hala android eclair 2.1 sürümü kullanılmakta. Custom rom olayıda yapılamadı kerneli sürekli sorun çıkardı. Şimdiden moralinizi bozmak istemem ama bu tableti alanlarda büyük ihtimalle aynı sorunlarla karşılaşacak. Sanırım Android 3.2 den ileri gitmez.

• s.a. vodafone tabletim sim kartı görmüyor reset attım fabrika ayarlarına döndürdüm fayda etmedi yardımcı olursanız sevinicem
  • Arkadaşlar kamera çalışmıyor,ne yapmak gerekir?
  • Arkadaşlar bu tablete baktım bugün, düzgün ve kullanışlı birşeye benziyor. Ancak sanırım bazı sorunları var tabletin, bunlar kronik mi?

Gördüğüm kadarıyla, ışık sızması ve donmalar şu an için sıkıntı. Costum rom var mı, kullananlar memnun mu, tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wahitkoz

Arkadaşlar kamera çalışmıyor,ne yapmak gerekir?

Yeniden başlat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddarendeli

Arkadaşlar tablet alanlara şimdiden hayırlı olsun. Vodafone konusunda uyarmam gerektiğini düşündüm. Vodafone 945 mağdurlarındanım. (şimdi kurtuldum) Telefon fiyat performans olarak çok iyiydi. Androide giriş yapmak için taahhütsüz almıştım. Ama vodafone marketli sürüm dışında hiçbir yazılım güncelleme yapmadı. Vodafone 945 te zte üretimiydi. ZTE aslında iyi bir firma 2011 yılı telefon satışlarına bakarsanız sanırım ilk 5'e girmişti. Ama vodafonla anlaşması olmadığı için yazılım konusunda hiçbir güncelleme yapmadı. Telefon satışa çıkalı 1 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen hala android eclair 2.1 sürümü kullanılmakta. Custom rom olayıda yapılamadı kerneli sürekli sorun çıkardı. Şimdiden moralinizi bozmak istemem ama bu tableti alanlarda büyük ihtimalle aynı sorunlarla karşılaşacak. Sanırım Android 3.2 den ileri gitmez.

Açıklamada bulunuldu 4.0 gelecek
    Sdn de röportajı vardı linki geçmiş mesajlarımda var

• Bugün iş çıkışı almaya niyetlendim. ANKARA CEPA da AGS İLETİŞİM var. Hatta almadan önce sordum bende hat yok sadece data hattı ile olacak değil mi dedim cevap veren hanım efendi sorun olmaz dedi...
    Neyse gittik tamam başlatalım işlemleri dediler. Ben 27 yaşımda olduğum için kardeşin TC si ile kayıt olalım dedim onada sorun yok dediler. Sonra içerden başka bir hanım çıktı öyle olmaz illa hattınız olacak yoksada tarife almanız lazım dedi. Ben de ÇAĞRI MERKEZİNDEN BİLGİ ALDIĞIMI SADECE DATA HATTI İLE CİHAZIN TOPLAMDA 780 TL YE ALINABİLECEĞİNİ SÖYLEDİLER DEDİM. Sonradan gelen hanfendi ÇAĞRI MERKEZİ BİLMEZ KEM KÜM dedi. Sonra açtı sistemden HAA TAMAM OLABİLİR dedi. neyse bir güzel karttan 360 tl çektiler. kredi kartına ödeme planıda yaptık sonra ne olduysa!? sistemde ayrı bir hat istediğini söyledi. Merkezi aradı konuştu BENİM BAŞTA DEDİĞİM GİBİYMİŞ dedi. O ZAMAN İPTAL EDİN VERİN KARTIMI DEDİM ÇIKTIM.

Anlayacağınız hem zaman kaybettim hem de rezil oldum! Sinir de cabası.

Almak isteyen varsa ilgili yerde var ama cihaz ile hat giydirmek istediklerini unutmayın.

Alanlara hayırlı olsun...

• Beyler deri ve disadan ajanda gibi gozuken kiliftan alan var mi
  • Bende geçen hafta ilk kez kıbrısşehitlerindeki vodafone bayinin camında görmüştü bu tabletin reklamı.

Exper easypadden iyimidir bu ?
  • millet cihazin kendi tarayicisini kullanarak java destekli farkli bir forumda yazarken tarayici kapaniyor yani javaya yuklenince kapaniyor sorunu cozmenin bi yolu var midir ya da onere bileceginiz farkli tarayici ? alinti yapilarak cevaplanmasi rica olunur
  • Beyler bu pulse , zinio ,latitude programlari ne ise yariyor
  • Twitter programı sürekli hata veriyor,açılmıyor bile.Tarayıcıdan girilince de makine kasıyor:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solu

Bugün iş çıkışı almaya niyetlendim. ANKARA CEPA da AGS İLETİŞİM var. Hatta almadan önce sordum bende hat yok sadece data hattı ile olacak değil mi dedim cevap veren hanım efendi sorun olmaz dedi...
    Neyse gittik tamam başlatalım işlemleri dediler. Ben 27 yaşımda olduğum için kardeşin TC si ile kayıt olalım dedim onada sorun yok dediler. Sonra içerden başka bir hanım çıktı öyle olmaz illa hattınız olacak yoksada tarife almanız lazım dedi. Ben de ÇAĞRI MERKEZİNDEN BİLGİ ALDIĞIMI SADECE DATA HATTI İLE CİHAZIN TOPLAMDA 780 TL YE ALINABİLECEĞİNİ SÖYLEDİLER DEDİM. Sonradan gelen hanfendi ÇAĞRI MERKEZİ BİLMEZ KEM KÜM dedi. Sonra açtı sistemden HAA TAMAM OLABİLİR dedi. neyse bir güzel karttan 360 tl çektiler. kredi kartına ödeme planıda yaptık sonra ne olduysa!? sistemde ayrı bir hat istediğini söyledi. Merkezi aradı konuştu BENİM BAŞTA DEDİĞİM GİBİYMİŞ dedi. O ZAMAN İPTAL EDİN VERİN KARTIMI DEDİM ÇIKTIM.

Anlayacağınız hem zaman kaybettim hem de rezil oldum! Sinir de cabası.

Almak isteyen varsa ilgili yerde var ama cihaz ile hat giydirmek istediklerini unutmayın.

Alanlara hayırlı olsun...

Üstad birçok insan sadece data hattı alarak tablet sahibi oldu
    Üstelik bende sizin gibi kardeşimin üzerine aldım
    Sen başka bir yerede sor istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: d3likanLI

millet cihazin kendi tarayicisini kullanarak java destekli farkli bir forumda yazarken tarayici kapaniyor yani javaya yuklenince kapaniyor sorunu cozmenin bi yolu var midir ya da onere bileceginiz farkli tarayici ? alinti yapilarak cevaplanmasi rica olunur

Opera mini ile deneyin isterseniz genelde en az sıkıntı tarayıcıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Beyler bu pulse , zinio ,latitude programlari ne ise yariyor

Latitude google in foursquare tarzı bir programi, zinio ise vread gibi fakat daha kapsamlı bir gazete dergi programı, pulse ise biraz gelişmiş blog programı. En azından benim anladıgım kadarıyla
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.