Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ben yardımcı olmak isterim tablet tamamen orjinal benim bikaç oyun ve program dışında bişey yüklenmedi de nasıl oluyor bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35ben35

valla ben yardımcı olmak isterim tablet tamamen orjinal benim bikaç oyun ve program dışında bişey yüklenmedi de nasıl oluyor bilmiyorum.

hocam romun yedeğini alıp upload edeceksin çok makbule geçer.
  • iyi de nasıl işte
  • root etmek gerekıyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35ben35

iyi de nasıl işte

Ilk önce tableti root etmen gerek.
    Anlatım http://www.serhanyildiz.net.tr/vodafone-smart-tab-10-ve-7-root-olma/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tableti bilgisayara bağlayamadığım için anlatılan rootu yapamıyorum.acaba bilgisayardaki zip dosyasını rootlamam mümkünmü tablet bağlantısı olmadan
  • sd carttan yükleme yapacağım sıra e:signature verification failed hatası verior sanırım bana rootlu 3.2.1 lazım yukarıda verilen linkten 3.2.1 indirdim fakat rootsuz olduğu için yükleyemedim usbden bağlayamadığım için bana rootlu 3.2.1 lazım olan varmı sayın arkadaşlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcaymutu

sd carttan yükleme yapacağım sıra e:signature verification failed hatası verior sanırım bana rootlu 3.2.1 lazım yukarıda verilen linkten 3.2.1 indirdim fakat rootsuz olduğu için yükleyemedim usbden bağlayamadığım için bana rootlu 3.2.1 lazım olan varmı sayın arkadaşlar :D

Ben ilk sayfada ki yontem ile rootladim baya caba sarf etmstm..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, twrp menüsünden dikkat etmediğimden dolayı system bölümüne ve sd karta wipe yaptım yükleme yapacağım zaman sd kartta ki dosyalar silinmişti, dosyaları atmak için reboot yaptım fakat tablet açılmıyor android yazıp kalıyor nasıl düzeltebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schnitter -- 13 Mayıs 2014; 14:04:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

Arkadaşlar merhaba, twrp menüsünden dikkat etmediğimden dolayı system bölümüne ve sd karta wipe yaptım yükleme yapacağım zaman sd kartta ki dosyalar silinmişti, dosyaları atmak için reboot yaptım fakat tablet açılmıyor android yazıp kalıyor nasıl düzeltebilirim ?

Hocam konuya çağırmışsın ama malesef ben tableti satalı çok oluyor.
  • çözümünü bilmiyorum ama yaptırdıktan sonra sende sat kurtul bence...
  • bence de bı naneye yramz bır tablet..
  • İyi forumlar
    Vodafone Smart Tab III (Lenova) 10 ' alınırmı.(baştan okumaya başladım.Fakat sabaha kadar Samsung Tab 3 210 veya bunun arasında karar vermem lazım).saygıdeğer ustalar yardımcı olursanız memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sumbas -- 13 Mayıs 2014; 23:02:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sumbas

İyi forumlar
    Vodafone Smart Tab 10 III alınırmı.(baştan okumaya başladım.Fakat sabaha kadar Samsung Tab 3 210 veya bunun arasında karar vermem lazım).saygıdeğer ustalar yardımcı olursanız memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.

Uzak dur derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar. Sanırım en iyisi garantiden dönünce satıp kurtulmak olacak.
  • Satan arkadaşlar cihazın ederi nekadardır .Belki bende elden çıkarabilirim.
  • 300 edermi bilmm
  • Joe'nun geliştirmeyi bıraktığıRom'dan Kitty'e geçiş yapanlar iki romu karşılaştırabilir mi? Bence artık Kitty'nin romlarına geçme zamanı geldi. Öte yandan hali hazırda geliştirdiği üç adet rom var. (CM10, CM10.1, Paranoid Android) Hangisine geçsem bilemedim...
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2121633

Burdaki PAC 4.1 'de kamera 3G vs. çalışıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tablete usb bağlamayı başaran oldu mu? bende de var. klavyeli kılıf almayı düşünüyorum da...
  • 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.