Şimdi Ara

Vodafone SMS Sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben hattımı Avea'dan Vodafone'a 2 ay önce taşıdım. Genç Avantaj tarifesindeyim.
    SMS'lerle ilgili sorunlarım var. Bana saat 9'da yazılmış SMS 21'de iletiliyor. 10-12 saatlik gecikmeler oluyor. Ama bu her zaman değil. Bazen anında iletiliyor. Sizlerde de böyle bir sorun var mı? Sorun telefon ile ilgili olabilir mi?

• Genelde yoğun zamanlarda oluyor...

Ben çok fazla mesaj kullanan birisi değilim ama mesela dün akşam attığım bir mesaj 20 dk sonra ulaştı... Normalde nişanlımla aynı bölgede olduğumuzda hiç sorun yaşamadım fakat şimdi biraz uzakta ve ilk defa böyle bişi başıma geliyor...
  • Eğer mümkünse telefonunuz 3G modunda iken sms atmayı deneyip sonucu paylaşırmısınız.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun markası ne?gerçi telefonda bi sorun yoktur bence bi vodafone şubesine git istersen
  • vala benim basima cok geldi. Bu aralar mesajlasmadigimdan durumu bilmiyorum. Ki$in mesajlarim saatler sonra gidiyor, karsi taraftan da cok gec geliyodu. Durumu vodafoneye iletmeme ragmen sorun cözulmemisti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

Eğer mümkünse telefonunuz 3G modunda iken sms atmayı deneyip sonucu paylaşırmısınız.?

Telefonun markası Samsung D900i. 3G desteklemiyor değil mi?
  • günde 200 msj atarım 200 e yakın msj alırım. böyle bi problem yaşamadım. İstanbul gopta bulunurum genelde. bazen mecidiyeköy hiçbiyerde yaşamadım bu problemi. HTC wildfire s kullanıyom.
  • Şu an Nokia 6300 ile kullanıyorum hattı, bir sorun olmadı. Belli ki telefonla ilgiliydi.
  • Aynı durum bi kaç kez benimde başıma geldi. kız arkadasimin akşam gönderdiği mesaj ertesi gün kız yanımdayken geldi.

birde bir smsi geçen mesajlar da son parça mesaj 12 saat sonra falan başka bi mesajın sonuna eklenip geliyor.
  • Telefonla bir ilgisi yok. Vodafonenun altyapısı dandik. Çok çekiyorum ben
  • Son 1-2 gündür bu sorun bende iyice artmış durumda. Yolladığım mesajların bazıları 6-7şer tane gidiyor, bazıları hiç gitmiyor, bana gönderilenlerin bazıları da gelmiyor...
  • cep dolusu sms ten hergün 80-90 tane mesaj atıyorum anında gidiyor,hiç sorun yok
  • Arkadaşlar vodafone hat kullanıyorum sms atmak istiyorum. Sms atınca servis yok diyor. ve mesajım iletilmiyor bakiyem ekside ancak 7999 vb. vodafone servislerinede mesaj gönderilmiyor aynı hatayı veriyor servis yok diyor neden atılmıyor bilgisi olan varmı? 2 gündür aynı sorun bulunmakta.

VODOFONE SİNİRLERİMİ BOZMAYA BAŞLADI...

• ben sms atıyorum fakat bazen sms gitmiyormuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.