Şimdi Ara

Vodafone Spiga Test Masamızda! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
17.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradaki yorumlardan Spiga'nın pek tutmayacağı fikrine kapıldım.
  • Videoyu izledim,vasat bir ürün.Türkçe karakterler olsa iyi diyebilirdim fakat o da yok.Ekran küçük.
    Vodafone gerektiği kadar reklam yapmadı.
  • cep bilgisayarı gibi olmuş ekran normalden daha ufak sanki
  • Bana çok gereksiz geldi ama uçaklarda otobüslere koltukların arkasına monte edilirse işe yarar :) xp olması en kötü yanı olmuş
  • Türkçe karakter olmaması kötü olmuş. Kendi düşüncemdir, benim için kullanılacak bir cihaz değil. Herhangi bir akıllı telefon benim için daha mantıklı.
  • Utanmasalar cep telefonu ekranı koyacaklarmış bi çerçeveye bak bi ekrana... Tasarım vasat ergonomi vasat fonksiyonalite vasat... Git bi akıllı telefon al daha rahat işini görürsün... Yada netbook al kafana göre takıl... Lenovonun u1 hibriti gibi cihazları bekliyorum...
  • @ sayın Mesut bey

ilginize çok teşşükür üzüldüm sürücü sorununa ama hoşuma gitti bıraz daha geliştirilebilir ürün ama boyut aynı kala bilir birde 8 gb dediniz artma imkanı yokmu acaba yani ürünün ram ve hd sini arttırma imkanı yokmu hazır elinizde görmüşken dikkat etmişsinizdir

Erdi bey ilkez bu kadar açık güzel konuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockmania01 -- 29 Ocak 2010; 9:18:58 >
  • Bu cihazı almayı düşünüyodum ama kararsızdım. Çünkü aynı fiyata daha çok şey vaadeden Acer Ferrari One vardı. Saolsun Donanımhaber kafamdaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırdı ve kararımı verdim. Tabii ki Acer Ferrari One :) Eee herkes bi Ferrarisi olsun ister di mi...
  • ne telefon, ne netbook.. gayet gereksiz ve kullanışsız.. bazı arkadaşlarda hala vodafone'dan olsun taştan olsun mantığı ile ilerliyor.. bu kadar kör olmanın bi anlamı yok..
  • beyler netbookların ekranları 1024/600 çözünürlüklüyken bu cihazınki 1024/768 çözünürlükte ne iş anlamadım ? ayrıca telefon özelliği yoksa yanımda bir telefon taşıtacaksam ne anlamı kaldı bu cihazın htc touc pro 2 bu cihazı evire çevire döver gibime geldi performans diyorlar ama yüksek çözünürlüklü videoları oynatmada da sıkıntı yaratıyormuş ne anladık bu işte ne tip oyunlar oynanabilirki bu makinada klavyesi türkçeyi desteklemiyor yani profesyonel kullanıcıyada hitap etmiyor eee kim alacak bunu?
  • videodaki htc telefon daha güzeldi ve daha ilgi çekiciydi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist
    videodaki htc telefon daha güzeldi ve daha ilgi çekiciydi..

Spiga : 0 HTC HD2 : 2 :)
  • EDGE, GPRS Desteklememesi Kotu Olmus :(
  • çocukları için netbook alan arkadaşlarım bunu tercih ederlerdi seçeneklerde olsaydı.
  • Türkçe karakter koymak yasal zorunluluk aslında .. Mahkemeye versen kazanırsın ..
  • olsada kullansak
  • Aslında cok yararlı bişey ama tüketici işte bi yerini görür yapıştırır olumsuz eleştiriyi... Siz bunda Crysis, Asasins Creed Half Life oynayin diye yapmıyolar ki =)
  • yahu şu videoların daha kalitesiz olarak da versiyonlarını ekleyin artık video izlemeye korkar oldum.Bi de reklamlar var ayrıca donan reklamlar amacına ulaşmayan sinir bozan...
  • bizim halkımız kazıklanmaya meraklıdır.Bunuda cok satarlar.Gösteriş manyağı adam çoktur.Ben öğrenciyim der ben işsizim der hep duygu sömürüsü yapar.cep telefonuda en az 1 milyarlık olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.