Şimdi Ara

Vodafone Spiga Test Masamızda! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
17.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu cihazı bugün Vodafone'da inceledim 1 milyar küsür bir fiyatı var ben çok beğendim.
    Gerçekten küçücük ve çok sağlam bir cihaz Sagem bu işi ilerletse çok iyi işler çıkarır eminim buna.

Ekran iyi , net ve okunaklı çözünürlüğü beğendim, tuş takımı taş gibi ancak Windows XP yüklü cihazın ekranındaki yazılar haliyle çok
    küçük , kalemle kontrol ediyorsunuz , aynen bir PDA kalem yuvası var onunla kullanıyorsunuz PDA 'ya XP yüklenmiş gibi !
    ben çok beğendim ama dediğim gibi yazılar bayaa küçük buna rağmen seyahatlerde ve uzun yolculuklarda
    yanınızda bulunursa bu cihazla yapamayacağınız şey yok , 3G ile sim kartı da taktıktan sonra herşey elinizin altında.

Cihazın mini USB girişi var ve bir aparatla Normal USB aygıtları takılıyor , Mouse v.s. gibi aksesuarları da kullanmak
    mümkün...Sanki bir Netbook'u çamaşır makinesine atmışsınız ve yıkandıktan sonra tamamen çekmiş gibi aynen

Cep bilgisayarı veya bir Smartphone ile kıyaslamamak lazım , şöyle ki sonuçta her ikisi de artık günümüzde her işi yapıyor.
    PDA , Smartphone'larda artık olmayan donanım yok gibi ve herşey elinizin altında ve bilgisayarda yaptığınız herşeyi
    cebinizden çıkardığınız cihazda yapıyorsunuz , PDA Smartphone cihazlar daha çok günlük hayatta elinizin altında
    hemen ulaşıp anında Telefon görüşmesi , Navigasyon v.s. işler için ideal beklemeden pratik bir çözüm.

Fakat bu cihaz ile daha müsait bir ortamda ve zamanda işlerinizi , daha rahat ve daha müsait şekilde yapabilirsiniz
    vakit ayırabileceğiniz zamanlarda bu cihaz iyi seçim olur !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayBağatur -- 1 Şubat 2010; 1:40:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BayBağatur

Bu cihazı bugün Vodafone'da inceledim 1 milyar küsür bir fiyatı var ben çok beğendim.
    Gerçekten küçücük ve çok sağlam bir cihaz Sagem bu işi ilerletse çok iyi işler çıkarır eminim buna.

Ekran iyi , net ve okunaklı çözünürlüğü beğendim, tuş takımı taş gibi ancak Windows XP yüklü cihazın ekranındaki yazılar haliyle çok
    küçük , kalemle kontrol ediyorsunuz , aynen bir PDA kalem yuvası var onunla kullanıyorsunuz PDA 'ya XP yüklenmiş gibi !
    ben çok beğendim ama dediğim gibi yazılar bayaa küçük buna rağmen seyahatlerde ve uzun yolculuklarda
    yanınızda bulunursa bu cihazla yapamayacağınız şey yok , 3G ile sim kartı da taktıktan sonra herşey elinizin altında.

Cihazın mini USB girişi var ve bir aparatla Normal USB aygıtları takılıyor , Mouse v.s. gibi aksesuarları da kullanmak
    mümkün...Sanki bir Netbook'u çamaşır makinesine atmışsınız ve yıkandıktan sonra tamamen çekmiş gibi aynen

Cep bilgisayarı veya bir Smartphone ile kıyaslamamak lazım , şöyle ki sonuçta her ikisi de artık günümüzde her işi yapıyor.
    PDA , Smartphone'larda artık olmayan donanım yok gibi ve herşey elinizin altında ve bilgisayarda yaptığınız herşeyi
    cebinizden çıkardığınız cihazda yapıyorsunuz , PDA Smartphone cihazlar daha çok günlük hayatta elinizin altında
    hemen ulaşıp anında Telefon görüşmesi , Navigasyon v.s. işler için ideal beklemeden pratik bir çözüm.

Fakat bu cihaz ile daha müsait bir ortamda ve zamanda işlerinizi , daha rahat ve daha müsait şekilde yapabilirsiniz
    vakit ayırabileceğiniz zamanlarda bu cihaz iyi seçim olur !

Cihazı Vodafone TR Eğitimlerinde ilk inceleyenlerden biriyim. Süper cihaz 1024*768 ekran çözünürlügünü destekliyor daha ne olsun

• @Computeus
    ipad masa üstü için yapışmış bir cihaz değil. Gün içinde dışarda kullanmak , yada yolculuklarda yanında bulundurmak için.
  • netbook alırım daha iyi :)
  • güzel gibi gelmişti bana ama bu tanıtım videosunu izleyince gereksiz bir cihaz olduğunu anladım. açıkçası 5 kuruş vermem bu cihaza..

netbook tercih ederim bunun yerine
  • herşeyi süper dediği gibi yolda yanında taşımalık makinede iyi hoşta kötü yanı türkçe kararkterin olmaması çok kötü o yüzden ben almayı düşünüyordum hatta fırsat gitsem vodafoneye gidip alacaktım başvuru için hat açımı için evraklarımı falanda ayarlamıştım ama malesef türkçe karakter olmaması hoşuma gitmedi almam mail fazla yazan kişiyim bu sebeple türkçe karakter olmadan yapamam
  • merhaba Erdi.
    Merhaba Mesut.
    Adamlar çok ciddi yaww
  • İncileme için teşekkürler birde sorum olcaktı

Klavyesinde türkçe karakter olmayan cihazların satışı yasak değilmiydi? Yoksa o sadece cep telefonlarındamı vardı?

Teşekkürler
  • Türkçe karaktere çözüm gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihatnet

Türkçe karaktere çözüm gelir mi?

hıhı
  • kttc'de de vodafone tarafından satılmaya başlandı.

http://www.kktctelsim.com/index.asp?menu=tarifeler.mobilinternet.spiga
  • Aslında çok güzel her şeyi mükemmel ben aldım harici dvd okuyucuyla türkçeleştirdim. Spiga için en kötü olanını eğer çökerse driverları olan bir cd yok bu çok kötü. Eğer var diyorsanız neden bir driverları cd içine koyup verilmiyor.
  • ıyııde kardesım sıze super makınayı 250 tlye veren kım yorumlara baktımda salakca makına gayet gusel notbuk dysunuz notbuk fıytaı ıkıncı el 400 tl gıt al ozmn yanı arada fark var artı notbukla hemen hemen aynı ıslevde kafayı calıstırın yaf:)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.