Şimdi Ara

VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU- (522. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.431
Cevap
113
Favori
559.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba sol üzerinden vodafone kullanımında dot - dns over tls ile problem yaşayan var mı? Dünden beri bağlantı sorunu yaşatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 22 Şubat 2025; 11:49:56 >
  • Türk Telekom Ftth altyapısıyla Vodafone Fiber kullananlar var mı? Ping vs performans açısından nasıldır? Ankara özelinde merak ediyorum

• Elektrotek kullanıcısına yanıt

Dot ve udp olarak engellemişler. Sadece doh çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakimolacakadam kullanıcısına yanıt

Ankara da tt vdsl ve Tt ftth altyapı olarak Vodafone denedim güzeldi. Pingler falan iyidi. Şuan ise Vodafone kendi fiberi üzerinden kullanıyorum sıkıntı yok.Tt ftth altyapı da Vodafone ping olarak daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

TTnet ile iki yıllık sözleşmemim yaklaşık 1 ayı kaldığı içim yeni bir tarife arayışı içindeyim. İzmirdeyim ve elimdeki seçenekler

TTnet vdsl2 75/15 15 ay taahhüt ile aylık ortalama 524tl

TTnet vdsl2 100/15 15 ay taahhüt ile aylık ortalama 530tl

Vodafone fiber 200/20 12 ay taahhüt ile aylık 599tl

Kablonet her ne kadar komşu binalarda olsada benim olduğum binada yok ve başvuru yapmalımıyım emin değilim.

Vodafone binaya kadar fiber bina içi tesisat cat6 olacak şekil hizmet veriyor. Her ne kadar ttnet vdls hız konusunda kadar yetersiz olsada ping değerlerim çok iyi ve stabil. Vodafone fiber ping değerleri ve hizmet kalitesi olarak geçmeye değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 6 Nisan 2025; 17:56:29 >
  • Selamlar,

Vodafon'un kendi fiberini 5-6 yıldır kullanıyorum.

Birkaç yıldır her taahhüt güncelleme zamanı 200 MB üstü hız istiyordum ama bir türlü yapamadılar.

Evden çalıştığım için özellikle upload hızı benim için çok önemli.

Geçen yıl taahhüt yeniledikten sonra (Temmuz 2024) Türk Telekom Fiberi de binaya geldi. Artık seçeneksiz de değilim.

Dün tekrar bi yokladım Vodafonu. 200 üzeri hızlar aktif olmazsa Türk Telekoma geçeceğimi söyledim.

Verilen cevap çok ilginçti: Mayıs ayında 1000 MBe kadar hızların aktif olması planlanıyormuş.

Vodafonun kendi fiberini kullanıyorum. Türk Telekom fiberi üzerinden verilen hızla karıştırmayın dedim.

Ama teyit ettiler. Mayıs ayında kendi fiberinde hız artışı olacakmış.

Şimdi bir ay daha beklemedeyim. Mayıs ayı içinde bu artış olmazsa üzülerek Türk Telekom 500 veya 1000 MB hattına geçeceğim.

• isoomail kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bilgilendirme için. Bir sorum daha olacaktı Vodafone fiber ile kendi router/modeminizi kullanabiliyor musunuz yoksa başka internet servis sağlayacıları gibi modem dayatması oluyor mu?

• Legend3017 kullanıcısına yanıt
    Vodafon fiberinde fiber kablosu direkt modeme giriyor ve başka modem kullanamıyorsun diye okumuştum yorumlarda.
    Ben TP Link router alıp wirelles ağını router üzerinden sağladım.
    Böylece WiFi daha verimli oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone tt fiber üzerinden kullanıyorum max 100 mbps verdiler şimdi de 200 mbps çıkıyor ama sorguladıgımda 100 mbps fazlası yok acaba tt üzerinden yüksek hızlar açılacak mı ? müşteri hizmetleri ilerleyen zamanlarda açılacak dedi onay aşamasındaymış

• TT Fiber altyapısı üzerinden 100 Mbps 540TL fakat 90 TL indirim yapabileceklerini 12 ay boyunca 450 TL’ye yenileyebileceğim söylenildi sizce mantıklı mı şu anda 100 Mbps 290 veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livazzxd -- 16 Nisan 2025; 9:57:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de sol fiber üzerinden 100 mbps Vodafone 310 TL kullanıyorum. Haziranda bitiyor. 12 aylık taahhüte aylık 500 lira istediler. Yok dedim. Yüzde 61 artış. Kimin maaşı bu kadar artmış. Bu ne yahu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebekxax -- 17 Nisan 2025; 19:34:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.