Şimdi Ara

VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU- (522. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.427
Cevap
114
Favori
555.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU-

400 TL +1 sene uzattık bakalım.

• byJuck kullanıcısına yanıt

Güzel fiyat..Hayırlı olsun ...  VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU- 

Kendi altyapısı herhalde...Vodafone yanımda uygulamasından bir kontrol et ekstra bir indirim seçeneği falan var mı diye...Bana ₺90 daha indirim tanımladılar.

• Charmlander kullanıcısına yanıt
    Neye göre ekstra indirim bende hiç geçebileceğiniz tarifeler bölümü yok. Göremedim. Evet kendi alt yapısı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160626334

Bende de gözükmüyordu zaten uygulamada ama MH'yi arayıp böyle bir talep açınca ekstra ₺90 daha düştüler fiyattan...Şansını dene derim...Vodafone bu kaptansız gemi ...  VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU-  VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU-  VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU- 

• Charmlander kullanıcısına yanıt
    500'den 400'e düştüler daha da olmaz gibi :)

• Eve gelebildim testleri yaptım. Nokia dahili Ont modem vermişler beyaz renkli olan ama ne WiFi 6 var ne de wpa3. Teknoloji olarak eski bir cihaz. Bir de Ankara tarafında routing sorunu var. Kendi fiberi İstanbul’a daha yüksek ms veriyor. Vdsl ve TT FTTH altyapısında da Vodafone denedim onda İstanbul 12 ms bunda 24 falan veriyor. Ilginçtir ki kendi altyapısı daha yüksek ms. Upload fazla geliyor bu hoşuma gitti.

VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YildirimMusa -- 11 Şubat 2025; 15:32:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YildirimMusa Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun :)

• 
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.