Şimdi Ara

Vodafone SüperNET Hız Değerleriniz (Tek Konu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
216
Cevap
3
Favori
8.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam eğer T11 fiber kabinden erişim sağlıyorsanız ayrı ancak hat değerleriniz mükemmel 100 mbit'lik paketi rahatlıkla kaldırır. Ama 1 km mesafeden Fttc fiber bağlantısı olsa, bakır telefon kablosuyla bu değerleri almanız imkansız geliyor. Ayrıca şuan modemin aldığı ip ttnet'e ait VodafoneNet kullanıcı adı ve şifresini girip düzeltme yapılması lazım.http://www.ip2location.com/demo/88.244.16.181

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 6 Aralık 2015; 0:03:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en dogru sonuc acılınca alalım dogru dersın..

pano t11 mı pek anlamam yalnız 1 mt boyunda 1 mt enınde ıcı kılımalı fiber falan yazmıyor....
    fakat ttnete sordugumda 43 mbit destekler dedıler..aynı modofano da sordugumda telefonla 43 mbıt destekler dedıler..
    bakalım baglanmadan ne desek sımdı dedıgın gıbı telekom ip fakat ttnet sıfrem ıle baglanmıyor artık....telekom ekıbı bırazdan ınternetı acıcam dedı gıttı sonra net gıttı modem ısıkları yanıp sondu bu sekıl modem bılgılerı cıktı..
    kullanıcı adı sıfre bakalım ne zaman gelır fazla bekletmezler inş...

en altta verdıgın lınke tıkladım cıkan sonuc

Vodafone SüperNET Hız Değerleriniz (Tek Konu)

• frantic2 kullanıcısına yanıt
    Size Vodafone'dan sms gelmedi henuz anlaşılan ama aktivasyon yapıldıysa vodafone kullanıcı adı ve şifresini müşteri hizmetlerini arayarak telesekreter komutu ile numaranıza sms olarak yönlendirip alabiliyorsunuz. Ben dsl ışığı yandığı gün kendim girmiştim bilgilerimi.

• en son gelen mesaj 2 gun once telekom ekıbı ugrayacak dıe geldı telekom ekıbı bugun geldı sonrası zaten ıslemlerı bıtınce sms yoluyla kullanıcı adı sıfre gelecek..
    bugun modem bılgılerı degısınce bır an geldı sandım..kullanıcı adı ve sıfre olmayınca aktıf olmuyor mecburen..telekom ekıbıde bırazdan ınternetı acıcam dıyınce..
    actı bu sekıl oldu...normal kullandıgım 35 mbit acık olan ttnette calısmıyor artık..
    modem acık oldugu zaman sayfa tıkladıgımda
    Uzaktan Modem Yönetim Sistemi
    Yardım
    TTNET dışında bir internet servis sağlayıcısından hizmet aldığınız için sayfaya erişiminiz sağlanamamaktadır.
    Bu şekilde yardımda olsa bir web sayfası görüntülüyorsanız aktivasyon olmuştur zaten. Vodafone'nun kullanıcı bilgileri modeme girilecek sadece

• bılgıler ıcın tskler..
    artık son degerlerı degısırmı aynımı cıkar ....kullanıcı adı sıfre gelınce gorecez..
  • bu pano nasıl pano..modelı>>>klimalı var içinde calısıyor ara sıra ..-_- T11 denen pano olabılırmı yoksa normal bır panomu
    panoya baktım epey buyukmus uzaktan kucuk goruluyordu..yaklasık 1 ınsan boyunda 170 cm falan enıde 150 cm var yaklasık 80 cm kadarrda in derınlık var bu pano dan yaklasık uzaklıgım 100 mt..panodan yeraltı gelıyor ana sebeke kablo sonra yer ustu dırege cıkıyor.telekomun telefon kablosu ıle eve havadan 10 mt gıbı ulasıyor..ıcınde 10 kadar kablo var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 6 Aralık 2015; 19:38:39 >

• Bu outdoor DSLAM Tip-5. Sizde FTTC türünde fiber (vdsl2) alıyorsunuz. T11 baya ufak Türk Telekom Fiber yazar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakalım acılsın hızı kac verır......sordugum da hem ttnet hem vodafon 43 mbts desteklıyor dedıler..modem arayuzune gore kac calısır acılınca kesın bellı olur..
    sozlesme ıcın gelecek kurye ne zaman gelır ne zaman acılır..2 gundur ınternetsız kaldık..ne zaman acılır kımbılır..
    yazın agustosdada aldım cocuk okulu ıcın cok kısa surede baktılar telekom geldı 2 gun sonra kullanıcı adı sıfre geldı acıldıdı..
    tasıma ıslemı uzun suruyor gıbı bıraz..
    resımdekı pano kac hız gelecek acılsın 60 mbts 150 akn paketi aldım
    zaten burda fibernet kutu yok..sadece hipernet verıyorlar..
    acılıncaya cepten devam edecez artık..
  • Şuan Ttnet'e 50/2 200Gb Akk İçin 99 Tl Ödüyorum Altyapım Fttc Yani Sokağa Kadar Fiber
    Ben Vodafone 100/4 200Gb Akk 89Tl Olan Paketi Almayı Düşünüyordum Alırsam Vodafone 50/4 Hızmı Tanımlayacak Şimdi Bana?
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    tabiki mevcut telekomun altyapı 50 mbit destekliyorsa 4 mbit upload vodafone'da verebilir

• sanırım sozlezme ımzalanmadan ınternet acılmıyor..
    musterı hızmetleını aradım yanıt sıstemı uzerınden kullanıcı adı sıfremı aldım..
    modeme gırıs yaptım ip alıyor her sey normal fakat ınterner acmıyor...adsl ve ınternet ısıgı da aktıf..demekkı son acılıs start vermemısler..
    sozlesme 2 gune gelrı dedılerbugun beklıyoz bakalım ne zaman gelır -_-
    hocam modemin aldığı ip adresinin başındaki rakam kaçla başlıyor sizde şuan? bunuhttps://forum.vodafone.com.tr/t5/S%C3%BCper-%C4%B0nternet/bd-p/SuperInternet konusunda foruma kayıt olup belirtin yoksa telefondakilere bırakırsanız kaale alınmıyorsunuz. ben hem forumdan hem dehttps://twitter.com/vodafonedestek sayfasından bi ton laf saydımda açtılar dsl ve internet ışığı yandığı gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 7 Aralık 2015; 9:28:24 >

•  Vodafone SüperNET Hız Değerleriniz (Tek Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 7 Aralık 2015; 14:11:17 >
    Maalesef İSS yani Vodafone Net henüz aktivasyon girmemiş hala. Bende çektim aynı sorunu. Valla Superonline'ı aradım bunlara taahhüdü vermiş olduk 24 ay ama cayma bedelini 200 TL'ye kadar çekeceklerini söylediler. Onlarda 50 Mbit VDSL paketi 79 TL 200 GB AKN var. Ucuz diye Vodafone'un ilerde sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum. Çünkü müşteriye zerre önem vermiyorlar hocam. Yarın net bir karar veriip iptal edebilirim bende şuanki hızdan memnun olduğum halde.
  • her yerde sorun oldumu aynı sıkıntı yasanıyor her sebekede ..aynı hızmetı alacaksam neden fazla odeyım..diilmi.
    mesala ben 1 tane okul ıcın aldım cocuga 1 hafta ıcınde telekom geldı bagladı sıfre geldı acıldı kullanıyor..
    ama forumda okudugumda her sebekde sorunlar yasayanlar var oldugu yere degısıyor..
    deneyelım bakalım ılerkı gunlerde nelerle karsılasırız..
  • dün gece aradıgımda kullanıcı adı sıfre almak ıcın... telefonla kayıt actırdıgımda 2 tane kayıt acmıslar...2 tane sıparıs sms gelınce bugun aradım sordum..netım ne zaman acılacak dıe kurye sozlezme gelmeden eskısı ıptal olup acmılmıyor..
    dedım 2 tane ınternet sıparıs var baktılar 2 tane dogru dedım ben tek ıstedım..bırını ıptal edın tamam dedıler..ne guzel cumartesı telekom geldıdı adsl sınyalı actıdı hattıma iptal etmısler aksam baktım evdekı sınyal gıtmıs..acılmadan gerıye gıtıı net ..((
    dedım aksam aradım bugun ıptal edılen portu eve gelen sınyal gıttı dıye..dedılerkı yıne telekom gelecek santral baglıcak tübi tübi..sil yenı bastan..:((neysekı bugun sozlezmeler geldı ımzaladık gıtıı..
    seruven kac gun surecek bakalım -____- tam acılcak derken kökten geriye kactı -_-
    cepten acılıncaya devam artık .())...2 ıle 14 gun arası hat aktıf oluyor dıyınce bişi yapamıyorsun :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 7 Aralık 2015; 23:59:33 >
  • Beyler bu fiber anlik olarakmi kota guncelliyor. Modemi Kapat ac kota guncelleniyor.
    Ayrica fazla yaziyor gibi geldi.

Bugun baglandi 76/4 mbit tanimlanmis.

• arakadaşlar vodafone de hız testi alırken masa üstü bilgisayarımda 46 47 mb lere ulaşırken ps4 (kablolu bağlantı) 6 mb 10mb 13 mb hılzarı neden alıyorum anlamış değilim.yeni abone oldum vodafone 10 gün kaldı deneme sürem gerekirse iptal etsemmi kararsız kaldım vallaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs_alper

arakadaşlar vodafone de hız testi alırken masa üstü bilgisayarımda 46 47 mb lere ulaşırken ps4 (kablolu bağlantı) 6 mb 10mb 13 mb hılzarı neden alıyorum anlamış değilim.yeni abone oldum vodafone 10 gün kaldı deneme sürem gerekirse iptal etsemmi kararsız kaldım vallaha

Heralde cihazdan

Bende pc den test ediyorum
    70mbit cikiyor.

Telefondan test ediyorum wifi uzerinden 40 kusur cikiyor.
    PC

Telefon

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.