Şimdi Ara

Vodafone SüperNET Hız Değerleriniz (Tek Konu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
216
Cevap
3
Favori
8.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKN yaşıyan var mı? download ve upload kaça düşüyor diye merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eak101

Hocam hat değerleriniz 76 mbit tanımlandığı an daha aşağı düşer kaldırmaz ve bu sefer kopma yaşayabilirsiniz. Ben 50 mbit aldığım zaman modemde snr 33 üstündeydi.Bu yüzden müşteri hizmetlerini arayarak santrale yakın olduğumu açıkladığım için durumu bildirdim. Yani alabileceğinizden fazlası tanımlanmış size zaten. /// Sizin internet aktif oldu mu hocam?@frantic2

slm
    en gec 15 gun ıcınde acılır dedıler acılmadı daha beklıyorum..
    benım ttnet te oldugu ıcın yavas oluyor sanırım bırını kapat dıgerını ac..ben ev telefonu kullanmadıgım ıcın yalın olsun ıstedım telefon ıptal olacak ttnette vadofona tasınacak..sız hıc bır ıslem yapmıyorsunuzd dedıler hepsını bız ucretsız yapıyoruz....onun ıcın ilk etap en yakın vodofona sozlesme yapılacak dedılerdı..
    ben de burdakı en buyuk ana bayıye gıtıım dedılerkı bız yenı acıyoruz tasıma yapmıyoruz sız kapatın o sekıl baska turlu olmaz ben dedım sımdı gorustum ben musterı hızmetlerı ıle sız kaparsanız 120 tl tahattut bozma parası alamassınız..bız tasırsak sız odersınız ılk etap sonra faxlayın bız ılk faturdan ıtıbaren dusecez dedıler...sonra musterı hızmetlerı tekrar arayıp buradakı ana baıyının bıu ıslerı yapmıyorlar dedım..telefonla butun kayıtları aldılar...kurye ıle sozlesme gelecek ımzalayın bız burdan devam ederız dedıler..hemen kayıt acıldı mesajı geldı..1 gun sonra telekom ugracak mesajı geldı 3 gun sonta telekom geldı santral acarım dedı gıtıı sonra modem yenı sınyal geldı...yukarlardakı yazdıgım degerler..ıle ...2-3 gun sonra aradıgımda musterı hızmetlerını adıma 3 tane ınternet soyluyor bende 1 tane var baska yerde bır su anklı 2 tane ,musterı hızmetlerını sordugumda 3 tane dedıler neden dedım telefonla muracatta 2 tane acmıslar kulakları nerde ıse..bırını ıptal yapacaz dedıler aksama ıptal olmus baktım fakat benım su an eve gelen sınyalı kapatmıslar..aradım 1 gun sonra tekrar dedıler tekrar telefkom gelecek o gun bugundur ne telekom geldı ne sınyal..sozlezmeler gelmeyınce ınternet acılmıyor ,,1 hafta sonra kargo geldı sozlezme ımza aldı gıtıı..aradıgımda musterı hızmetlerı sız arayacak son onayı alacak dedıler..2 gun once aradılar vodafondan butun hepsı tamam son onayı alacaz 1 hafta ıcınde acılır dedıler..
    bugun muracat yapılalı 15 gun oldu..ılk etapta 15 gunde acılır maxumun dedılerdı sımdı 1 hafta ıcınde acılrı dedıler 2 gun oncesı aradıklrına gore..su ankı sorunum bana daha once verılen sınyal gıttı.oyle kaldım..cok gec kaldı cepten kısıtlı kullanıyorum ..
    acılsa bende rahatlıyacagım..acılınca
    paylasırım...cıkan degerlerı benım ttnet ve vodafone sordugumda su an 43 mbts hız destelıyor hattınız dedıler..1,5 yıldır zaten 35 mbts hız acık 33,5 sabıt sorunsuz kullandım..
    acılsın bakalım ne cıkar kac hız verılır..muracatım su ankı 60 mbts 150 AKN yalın ınternet

• Net gelmeden hat degerini ögrenebiliyormuyuz suan baglanacak modemi taksam herhangi bir bilgi çıkarmi ögrenmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSL ve internet ısıgı varsa sınyal verılmıstır..sonrası modem arayuzunden gorebılırsınız
    modeminiz VDSL modem olacak 16 mbts üzeri hız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 17 Aralık 2015; 12:35:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eak101

Hocam hat değerleriniz 76 mbit tanımlandığı an daha aşağı düşer kaldırmaz ve bu sefer kopma yaşayabilirsiniz. Ben 50 mbit aldığım zaman modemde snr 33 üstündeydi.Bu yüzden müşteri hizmetlerini arayarak santrale yakın olduğumu açıkladığım için durumu bildirdim. Yani alabileceğinizden fazlası tanımlanmış size zaten. /// Sizin internet aktif oldu mu hocam?@frantic2

hat değerlerimi ekte gönderdiğim tabloya göre mi yorumladınız?eğer öyle ise o zaman daha fazla kasmaya gerek yok.santrala olan uzaklığımı müştleri hizmetlerinden öğreniyim çok uzak değilim diye biliyorum ama; Sizin ne kadar santrala uzaklıkta?bu arada ayrıyeten de yardımcı olduğun içinde çok teşekkür ederim

• Arkadaslar hat degerlerim nasil.
     Vodafone SüperNET Hız Değerleriniz (Tek Konu)

• gs_alper kullanıcısına yanıt
    Evet modemden paylaştığınız görseldeki gelen snr sınırı yazan yere bakarak söyledim. Ben santrale 130 metre mesafedeyim. Hat değerlerime göre sağlıklı olarak 70 mbit.Maksimum olarak ise 95 mbit'e kadar alabilirsin demişti Türk Telekom.

• Internetim yok müşteri hizmetleri 24 saat meşgul öneriniz varmıdır

• Bu değerleri görünce kıskandım.. Bizim evde 8'i geçmiyor.. 8'i gördüğü de olmuyor.. Sanırım altyapı sorunlu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyrim

Bu değerleri görünce kıskandım.. Bizim evde 8'i geçmiyor.. 8'i gördüğü de olmuyor.. Sanırım altyapı sorunlu..

bende bıktım hattım yıllardır 8 mbps'i geçemedi, şimdi 5 mbps'i geçmez oldu. saha dolabı denilen şey bize 1 km uzaklıkta ama hızım berbat. altyapı berbat
  • Arkadaşlar 1 günde netim acildi sifir binaydi hat bile bağli degildi.
    Ilk vodafoneye bayiye gittim Taksim deki başvuru yapim ertesi gün sabah 9 gibi ttnetten adam geldi aşagidaki hatti bagladi kontrol etti gitti sonra ben saat 12 gibi veya 1 gibi müsteri hizetlerini aradim ttnetten geldiler kontrol ettiler hatti bagladilar diye neti acarmisiniz diye saat 4 gibi net baglandi suan 14 hiz 1 png aliyorum

http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1183104/0f299ed1-06fd-4c99-9ae3-49910b9dae70.png&t=91268552&size=0&bound=0&border=1&resolution=0

• hayırlı olsun >gule gule kullan
    bız daha beklıyoz..bugun ttnetten mesaj geldı telefonunuzu kapatma basvurusunuz alınmıs en kısa surede sızınle ıletısıme gecılecek dıe..
    zaten su an ttnet bılgılerıme ulasamıyorum demekkı yavas tan olsa ıslemler baslamıs
    vodafon netten baktıgımda bugun bılgılerıme paketım ıslenmıs....su an telekomu beklıcez artık ..sınyal versın diye .:((
    telefonu kapat yalın ac devır ıslemı cok agır işliyor..madem arayacaksınız neden aramıyorsunuz dıılmı bekletıyorsunuz habıre..-_- tübi tübi..
    bızımkısı eskıyı ıptal yenıye devır olacagı ıcın 120 tl tahatdut bozma ucretı alıcaz onun ıcın bu kadar sıkıntı.:(

sızınkı yenı basvuru oldugu ıcın kolay olmus...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 20 Aralık 2015; 0:41:47 >
  •  Vodafone SüperNET Hız Değerleriniz (Tek Konu)

Küfür etselerdi daha iyiydi yauv bu nedir 16 mbps'e kadar olan paket bu.

Edit:Arıza kaydı bırakınca telekomdan geldiler. Telefon kutusuna kadar sorun yok banada gösterdi max 15 mbite kadar alıyormuş. Bizim telefon hattı eski olduğu için problem var şimdi yeni kablo çektircez umarım düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchAngelMichael -- 23 Aralık 2015; 9:52:51 >
  • bu aksam geldıgımde sınyal gelmıs modeme
    actım şol oldum 30,6 mbts hız var..
    aradım musterı hızmetlerını eskı kullandıgım sebekeden daha dusuk hız vermıssıınız dıe bakalım ekıplere bıldırıp duzeltecekler...ben 60 mbtlık paket alıyorum onlar 30 mbts sınyal verıyor tüb i tübi..
    gecenlerde telekom sınyal actıdı vodafon ıcın yukardakı mesajlarda vardı 76772 yazıyordu sımdıkı bugun acılanda 32776 yazıyor
    bılerekmı yapıyorlar nedır anlamam
    modem ıcın extra bır ayar yapmak gerekmıyor dıılmı aynı ttnet modem ayarları ıle ayarlı...
    su an verılen modem sınyalı arada cok fark var..

15 gun once verılen telekom geldı ınternet ıcın sınyal acıyorum dedı actıdı.. asagıdakı modem sınyalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 23 Aralık 2015; 0:08:47 >

• frantic2 kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hayırlı olsun! nihayet bağlanmışsınız. Şuan modemdeki hat değerleriniz mükemmel download 39 snr marjin seviyesinde buda demek oluyor ki 100 Mbit hızı rahatlıkla kaldırır. Siz vodafone'a paketteki hıza göre set edilmesini söyleyin çünkü hakkınız olan hız 60 mbit oda modeme 76 mbit olarak tanımlanır. Ping değeriniz biraz fazla çıkmış Speedtest sitesinde farklı lokasyon serverda test edin isteseniz sonuca tekrar bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tskler...sonunda acıldı
    su an ping degerı nasıl..
  • frantic2 kullanıcısına yanıt
    Şuan çok fazla ping değeriniz. Ethernet mi yoksa kablosuzla mı bağlantı sağlıyorsunuz? Birde hangi şehirde yaşıyorsunuz? Ona göre diğer yakın şehirlerin sunucularından test edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 23 Aralık 2015; 7:34:03 >
  • masa pc ethernetten baglı...tek makına..
    ping fazla olunca zararı olurmu bana..
    http://www.speedtest.net test yaptıgımda en yakın izmir secenegı var olcum testte..sehır olarak mugla
    testte 4 adet sunucu goruluyor sımdı baktım ızmır vadofone var onun uzerınden tekrar yaptım sımdı

4 adet server sunucusu farklı verıyor mesala bu telekoma aıt oda izmir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 23 Aralık 2015; 13:46:24 >

• birde sonradan aklıma geldı modem girişine takılan vdsl spliter...var devamlı..eskıden telefon hatlıydı sımdı telefon ıptal oldu sadece yalın ınternet olarak devam edıyor...
    bu spliteri takılı olması gerekıyormu yıne dırek baglasak veya baglamasak hangısı uygun olur degısırmı bırsey yalın ınternette
  • Direk bağla daha verimli olur.Splitterın bir önemi yok yalın internette.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.