Şimdi Ara

Vodafone SüperNET Hız Değerleriniz (Tek Konu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
3
Favori
8.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @gs_alper dostum evet fazla yazıyor.2 gün evde yoktum interneti kullanan'da olmadı kotaya bakıyorum 8gb yazmış.İnternet açık bile değildi nasıl yazdı o 8 gb anlamadım.Geçiriyorlar san ki.

@YveJhin Cihazdan kaynaklı.Wifi üzerinden her zaman kaybınız olur, ethernet ile deneyin tam hat değerlerindeki hızı alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertunc23

@gs_alper dostum evet fazla yazıyor.2 gün evde yoktum interneti kullanan'da olmadı kotaya bakıyorum 8gb yazmış.İnternet açık bile değildi nasıl yazdı o 8 gb anlamadım.Geçiriyorlar san ki.

@YveJhin Cihazdan kaynaklı.Wifi üzerinden her zaman kaybınız olur, ethernet ile deneyin tam hat değerlerindeki hızı alırsınız.

ps4 ethernet üzerinden bağlı zaten anlamış değilim. bu şekilde hız testi alan varmı ps4 de?sinir oldum iyicene
  • ertunc23 kullanıcısına yanıt
    Siz düzelttiniz mi hat değerlerinizi. Modemde 50 mbit'i 76 yaptılar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eak101

Siz düzelttiniz mi hat değerlerinizi. Modemde 50 mbit'i 76 yaptılar mı?

hat değerlerimi düzeltinimizmi derken ne yapmam gerekir anlıyamadım mh lerinimi aramam gerekir
  • 51200 kbps tanımlıyor telekom genelde o yüzden sordum. 60 mbit paketlerde 47 mbit speedtest sonucu çıkıyordu ben düzelttim.
  • İL: KARAMAN/Merkez
    Paket: Vodafone Süpernet 30Mpbs e kadar

Vodafone SüperNET Hız Değerleriniz (Tek Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemunver -- 9 Aralık 2015; 23:52:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frantic2

slm
    bende 3 gun once 60 mbts super nete muracat ettım vodafondan..43 mbts kadar hattınız destekler dedıler telefonda..
    normalde 35 mbts ttnet kullanıyorum 33,5 devamlı sabıt hız vardı..
    bugun telekom geldı net baglantısı ıcın.....santraldan baglarım dedı sonrası zaten ıslemler bıtınce cebe mesaj gelecek kulanıcı adı sıfre
    yarım saat sonra net gıttı tabı.......modem ısıkları yenıden adsl ve ınternet yandı tabı kulanıcı adı ve sıfre olmadıgı ıcın ınternete baglanamıyorum daha
    fakat modem arayuzune baktıgımda yazıyor

baglantı hızı kac desteklıyor sızce su an cepten baglanıp yazdıgım ıcın...ne hızı gorurum bakalım.
    modem arayuzundekı baglantı hızları ne gosterıyor ???
    bılgı verırsenız

burda fıber baglantı olmadıgı ıcın supernet verıyorla

MErhaba bende sizinle aynı durumdayım. 35 mbit hipernet (vdsl) kullanıyorum. Akşam saatlerinde ping ve hız değerleri evlere şenlik. Vodafone a geçersem durum değişir mi merak ediyorum. İnternet bağlanınca değerlerinizi, hız testinizi paylaşırmısınız lütfen. Özellikle aksam 20:00 ile 24:00 arasında bir saatte hız testi yaparsanız çok sevinirim.

Diğer arkadaşlar speedtest i (hatta bilen arkadaşlar traceroute değerlerini) Akşam saatlerinde (19:30 - 23:30 arasında)yapıp sonuçları buraya koyabilirlerse sevinirim. Normalde gün içerisinde sorunum yok ama akşam ping ve hız değerleri kötü oluyor. Genelde nasıl merak ediyorum. Ayrıca akşam yoğunluğundan ötürü vodafone a geçsem sizce birşey değişir mi? Sonuçta muhtemelen aynı saha dolabında kalırım diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Elm -- 10 Aralık 2015; 11:28:15 >

• tamam acılsın paylasırız cıkan sonucları..
    fakat benımkısı ne zaman acılcak bır bılsem 2 ıle 14 gun arasında acılır dedıler..ttnet ıde gecen cumartesı vodafon sınyal vermek ıcın telekom kestı vodafon sılyan verdı sadece modemde cıkan bılgılerı paylasımtıum fakat acılmadı.....76 yazıyor modemde 60 mbts ıcın baglantı ıstedım baglantı hızı 60 mbts gosterecekmı yoksa modemde gorulen 76776 o kadar hız sabıt oluyormu..43 mbts destekelıyor dedıelrde bana modemde gorulen 76 o hızmı oluyor..
    ttnette 35 yazardı 33,5 sabıt baglanırdı devamlı 35 mbts baglantıdaydım o zaman....
    erken acılır ıns...3 gun once sozlezme geldı kargo ıle ımlazadım gıttı..
    telefon ıle tasıma ıstedıgımde musterı hızmetlerı nasıl anladı ıse 2 tane kayıt acmıs....
    2gun once aradım bırını ıptal ettıler ama tam telekom cumartesı hattıma sınyal vermıstı o aboneyı kapatmıslar..
    dedım ne olacak yıne telekom gelecek..2 gunden bu yana ne gelen var ne gıden..cepten habıre az cık azcık kullanıyoz netı..

• Bu modemi Vodafone un 16 mbps yalın hizmetinde kullanabilirmiyim ?

Ayrıca bir üst hıza geçersem 30 mbps hızdada bu modemi kullanma şansım varmı ?

Ttnetin verdiği tplink td-w8101g

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux1965

Bu modemi Vodafone un 16 mbps yalın hizmetinde kullanabilirmiyim ?

Ayrıca bir üst hıza geçersem 30 mbps hızdada bu modemi kullanma şansım varmı ?

Ttnetin verdiği tplink td-w8101g

16 mbts kullanırsınız sorun olmaz...fakat ttnet modem sızdekı ıcındekı menuden farklı hızmet saglayıcı gırılırmı bakmak lazım..

30 mbts için malesef elınızdekı modem olmaz 16 mbts ıcın vdsl modem almanız lazım...

• frantic2 kullanıcısına yanıt
    Bendede 76 mbit tanımlı modemde 71-72 mbit arası hız sonucu çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin baglantıda modemde 4089/76772 DSL hızı o sekılmı cıkıor...60 mbts paket alınca ,,76 hızmı gelecek..
    acılmayınca bu sekıl kaldık ..vodafon ıslerı bıraqz agır ıslıyor farkındayım ama 120 tl ye kadar tahatdut bozma karsılıyor kendılerı tasırsa ben kapatıp acarsam karsılamaıyor gorustum..onlarda elı bıraz agır ..
    acılıncaya kadar ıdare edecez artık..
  • vodafone adsl ile 3-4 mb hız alıyorum
  • frantic2 kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer konuda paylaşmıştım modeme gelen hız ve Speedtestte çıkan sonucu
    quote:

Hat değerlerim:

Hız testim:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tamamdır bılgı ıcın tskler..
    demekkı modem bılgılerıne gore olursa benımde o kadar cıkacak yaklasık..
    33,5 mbts kurtulalım dedık bakalım. -_- ne zaman nasıp olur beklıcez artık..-__-
  • Ama şunu unutuyoruz arkadaşlar. Benimde 7-8 ms ping değerim var. Hızım ise 33 küsülerde. Ancak akşam 19:00-24:00 arası ping oluyor 30-40 hızım 10 mbitlere düşüyor. Bence testleri akşam saatlerinde de yaparsak daha sağlıklı bilgi olur.
  • Mr.Elm M kullanıcısına yanıt
    Biraz önce test ettim. Akşam 8'de veya 10'da yapınca da aynı sonuç çıkıyor bende.

Ping'in kullandığınız saatlerdeki yüksek değerleri bağlı bulunduğunuz DSLAM'deki karta takılı hatlarla da alakası olabilir VDSL'de çoğunluk yüklenince normal bir durum.
    Benim bulunduğum santralde fazla abone bağlı değil özellikle VDSL'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 11 Aralık 2015; 1:52:14 >
  • eak101 kullanıcısına yanıt
    Şanslıymışsın :) Sanırım benim yapabileceğim bir şey yok. Bu şekilde kullanacağım. Vodafone a geçsem bile ttnet altyapısını kullanması muhtemel. Netice gene aynı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eak101

51200 kbps tanımlıyor telekom genelde o yüzden sordum. 60 mbit paketlerde 47 mbit speedtest sonucu çıkıyordu ben düzelttim.

selam hat değerlerinizi nasıl yukseltiniz?mh arayarak sorun hal oldumu türk telekom yetkileri gelip hatta müdahale mi ediyolar yoksa santralden mi düzeltiliyor?Bana dedikleri 51 kadar verildiğini söylediler.ama modemim gelen hattın 83 kadar desteklediğini görebiliyorum.gündüzleri stabil 46 47 alabiliyorum ping 31 lerde aksam hızım baya dusuyor pinglerde gündüz değerlerinden yükseklerde.ne yapmam gerekir yardım lütfen.
     Vodafone SüperNET Hız Değerleriniz (Tek Konu) Vodafone SüperNET Hız Değerleriniz (Tek Konu)

• Hocam hat değerleriniz 76 mbit tanımlandığı an daha aşağı düşer kaldırmaz ve bu sefer kopma yaşayabilirsiniz. Ben 50 mbit aldığım zaman modemde snr 33 üstündeydi.Bu yüzden müşteri hizmetlerini arayarak santrale yakın olduğumu açıkladığım için durumu bildirdim. Yani alabileceğinizden fazlası tanımlanmış size zaten. /// Sizin internet aktif oldu mu hocam?@frantic2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 17 Aralık 2015; 7:44:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.