Şimdi Ara

Vodafone, Superonline ve Millenicom (FTTH/B) müdürleri zevkten dört köşe ! ! ! [PEGI 16] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
5.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardan zarar eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Bulgaristan neden zarar etmiyor peki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülkeler vites yükseltir vizimki düşürüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gelip burada ağlamayın, hukuksal altyapı olmadan kimse gelip inisiyatif almaz. Dünyanın her yerinde bu böyledir. Eğer gerçekten durumdan rahatsızsanız alternatifleri bulduğunuz anda bağlı olduğunuz iss'den ayrılın ve siyasi olarak tavrınızı koruyun, sorununuzu görmeyen ya da görmek istemeyen politikacılara taviz vermeyin. Elinizdeki en güçlü koz bu.

• Valla ben çok memnunum Vodafonedan 30 megabit upload'la

• ogulcanbb kullanıcısına yanıt
    kardan zarar ne demek onu bir öğrenin bence
    Şuan zaten 4mbit upload hızı, 4 mbit daha verince zarar edecekse batsın zaten o firma

• Turknet daha düşürmemiş yada ben de öyle 12 gündür internet kopmamış 😂

• Biz hep 10 liralık alıyoruz sorun yok :))
    Superbox , aylık 165 TL

Vodafone, Superonline ve Millenicom (FTTH/B) müdürleri zevkten dört köşe ! ! ! [PEGI 16]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nopasstr -- 15 Temmuz 2020; 21:48:55 >
  • Zevk patlaması olmasın diye bölge bölge düşürüyorlar anlaşılan

Forumda hâlâ upload hızı düşmemiş olan üyeler var ama merak etmesinler yaklaşıyor kaçınılmaz olan.

Superonline 50/20 ₺149'a düdükleme paketi diye bir paket çıkarmış.Farklı bir zevk arayışında onun müdürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

bu nasıl saçma bir mantık sadist fetişi varmış bilmem azıcık durun ve mantıklı düşünün olay çok basit para size o hızları verirseler zarar ederler altyapının yettiği yerler olabilir ama yetmeyeceği bir sürü yer var masraf olan tek kalem altyapı da değil upload hızı artarsa trafik artar bu da issye masraf demek yani olay para bu kadar basit

diğer türlü olsa neden hepsi birden olsun
    AKK kalkınca da bunların altyapıları yetmez zarar ederler deniliyordu, hiçte birşey olmadı. TT ne altyapı yatırımı yaptı ne başka birşey, hala berbat altyapısı ile internet sağlıyor ve bu berbatlığa rağmen 50-100 mbps hız alıyoruz.

• deatless22 kullanıcısına yanıt
    akk kalktıktan sonra karları kesinlikle azaldı zaten hepsi zam yaptı ondan dolayı 60 lira olan turknet 85 oldu yani zararı müşteriye yüklediler upload yükselse yine fiyatlar artar
  • Vodafone, Superonline ve Millenicom (FTTH/B) müdürleri zevkten dört köşe ! ! ! [PEGI 16]

Ben de hala yüksek gözüküyor.
  • AKonFire A kullanıcısına yanıt
    Icerik mi üretiyor? Enseye şaplak, babamı kışkırttım, bakkala torpil attım, kekolara şaka vsvs.
    Varsın üretmesinler

Akk kalktı kota geldi. Akk daha iyidi

• siz onları izliyorsanı biz ne yapalım internette bir sürü eğitici videolar vara belgeseler yazılım kursları yabanci dil kursları vs vs .

ilk önce girdiğiniz siteleri düzeltin önce tiktokı telfonunuzdan kaldırın sonra udemyi indirebilirsiniz bir sürü türkçe kurs var
    Hem izledigimi öne sürüyorsun. Hem tiktok kullandıgımı söylüyorsun. Bu eğitim almış halin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Icerik mi üretiyor? Enseye şaplak, babamı kışkırttım, bakkala torpil attım, kekolara şaka vsvs.
    Varsın üretmesinler
    Sizi ilgilendiren bir durum değil ama bu zihniyetiniz çok saçma onun yanında çok iyi içerik üreten insanlarımız da var? Gerçekten sinir oldum şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKonFire -- 16 Temmuz 2020; 17:46:45 >
  • Bu o kadar upload ne işine yarıyacak diye soranlardaki beyni kuşa taksak dile gelir ben bir aptalım der
  • thequick T kullanıcısına yanıt
    Hocam senin gibi kullanıcılar azıttırıyor demek ki müdürleri

Yapmayın, etmeyin böyle işler acısını bizim gibi garibanlardan çıkarıyorlar sonra
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.