Şimdi Ara

Vodafone, Superonline ve Millenicom (FTTH/B) müdürleri zevkten dört köşe ! ! ! [PEGI 16] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
5.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hem izledigimi öne sürüyorsun. Hem tiktok kullandıgımı söylüyorsun.

buradaki sıkıntı ne?
  • uploadı ne yapacaksınız vs. diyen insanlarla muhatap olmayın bunlar koyun gibi güdülmeye alışmış ve eğitilemezler.

upload hızı çok önemlidir ve kesinlikle düşürülmemeli. yüklenmek lazım elden geldikçe. türknet henüz düşürmedi ama o da düşürebilir her an.
  • Starlinki denemek lazim bakalim kurulum ve abonelik maliyetleri ne olacak ustelik sansur vs falanda islemez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok şükür 0.6mbps sabit upload hızı alıyorum tişekkürler ttelekom.

• bence tüm paketler simetrik olmalı 8 mbps down 8 upload 100 mbps down 100 upload olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum
  • Vodafone, Superonline ve Millenicom (FTTH/B) müdürleri zevkten dört köşe ! ! ! [PEGI 16]

Evim de böyle internet olsa ben niye cafeye gidip bir kahveye 10 lira vereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkılar ne yapacaksınız uploadı?
  • Bugün modemim için bir yazı okudum. Yabancı arkadaş ‘’DSL kullandığım yılı hatırlamıyorum, sanırım 2009 dedi’’ daha bir şey söylemiyorum.

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Upload hızı gerçekten çok önemli hocam, sana sonuna kadar katılıyorum.Ama bilmeyenler için de koyun vs. muhabbeti biraz ağır olmuş, zevkini tatsalar onlar da anlarlar bir vakit.

Ne kadar düşük olursa sayın müdürlerimiz o kadar zevk alıyor bu işten, müdürlerimizi mağdur etmememiz lazım sonuçta, biz kullanıcılara varını yokunu verip hizmet etmeye çalışıyor bu gariban müdürler.

Türknet müdürleri "PAY" falan mı? Neden upload'ı düşürmeyip zevkin tadına varmıyorlar? Müşteri eziyet çekince, zevk dorukta.

Türknet'in verebildiği kadar upload hızı vermesi ilginç geldi bana.Upload hızı yükselince farklı bir zevk olayı var da VDF, SoL ve Millenicom müdürlerinin bundan haberi mi yok acaba?

• önceden 5mbps upload yetiyor da artıyor bile diyordum sonra 20 mbps olup tadını alınca ah keşke böyle kalsa demiştim. gerçekten zamandan tasarruf sağlıyor hele ki böyle bir dönemde upload ihtiyacı artan hizmetler ortaya çıkmışken. ben 20 mbps kullanmaya devam ediyorum umarım onlar da vermeye devam eder

Vodafone, Superonline ve Millenicom (FTTH/B) müdürleri zevkten dört köşe ! ! ! [PEGI 16]

• schipht kullanıcısına yanıt
    Zevk patlaması olmasın diye kısım kısım düşürüyorlar hızları.

Sen nasıl

quote:

ah keşke böyle kalsa

diye iç geçiriyorsan, bunların müdürler de

quote:

ooohh nasıl düşürdüm kullanıcımın upload hızını

diye iç geçirip mutlu oluyorlar.
  • 2-3 aydır sorun yok alt yapı kaldırıyor. Üyeler bu normale girsin dediğinde alt yapı kaldırmıyor. Nasıl bir alt yapı varsa artık ?
  • salak olduklarından 100 mbit max download 5 mbit upload veriyorlar

akıllı olsalar 250 mbit download 20 mbit upload paket yapıp 250 tl'den satsalar en az 1 milyon abone bu paketi alır .
  • Jlozde kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu benimle paylaşmanız durumunda size yardımcı olacağım.
  • Neden upload' a bu kadar takıyorlar ? Cevap basit kurumsal firmalara yada upload' a delicesine ihtiyacı olanlara simetrik yada asimetrik metro satarak 20 (ortalama 75 tl den hesapladım ) kullanıcıdan alacağı parayı bir kullanıcıdan alabiliyorda ondan :) . Sağlıcakla kalın.
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    bu gun deneme amaçlı 50 Mbps upload tanımlama yaptırdım gine 5 Mbps upload geçmiyor

bu arada sonra hat 100/5 çektirdim fakat 50 MBps bile görmüyor

Vodafone, Superonline ve Millenicom (FTTH/B) müdürleri zevkten dört köşe ! ! ! [PEGI 16]
  • Upload 5 Mbps inmiş
    Lanet Olsun Telekoma...
    Lanet Telekom birgün senin de DİKTATÖR lüğün bitecek...
  • İsviçrede 10GBps/10GBps 49,95Chf, eğer aynı şirketin mobil hattını kullanıyorsanız 39,95Chf. Orası için bir pizza parası.
  • Sentetik testlere bakarak abonelik alırsanız benim gibi Millenicom tarafından mağdur edilirsiniz. Testlerde görüldüğü gibi 110-120MBPS indirme- 10-15MBPS yükleme hızlarını görmeme rağmen YouTube ve Twitch'de hızım 6MBPS geçmiyor ve 4K'yı geçtim, FULL HD 1080P video bile izleyemiyorsunuz, sürekli takılıyor donuyor.

Steam, Origin, Uplay, Epic gibi servislerde 300MBPS bile gördüğüm oluyor anlık olarak, ortalama 110MBPS çok sık gördüğüm değerler fakat buna rağmen sonuç ortada, Youtube ve Twitch'in bant genişliğini daraltmışlar, Türk Telekom altyapısı üzerinden FTTH (Daireye kadar fiber) Millenicom 100/5MBPS paketi kullanıyorum.

Vodafone, Superonline ve Millenicom (FTTH/B) müdürleri zevkten dört köşe ! ! ! [PEGI 16]Vodafone, Superonline ve Millenicom (FTTH/B) müdürleri zevkten dört köşe ! ! ! [PEGI 16]Vodafone, Superonline ve Millenicom (FTTH/B) müdürleri zevkten dört köşe ! ! ! [PEGI 16]Vodafone, Superonline ve Millenicom (FTTH/B) müdürleri zevkten dört köşe ! ! ! [PEGI 16]

• Vodafone, Superonline ve Millenicom (FTTH/B) müdürleri zevkten dört köşe ! ! ! [PEGI 16]

bunuda tavsiye etmem... iptal için fax yolla modemi ont ne varsa abone merkezine götür diyor hdmi kablo kablosunu bile istiyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.