< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 15 Temmuz 2020; 0:49:11 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 15 Temmuz 2020; 0:49:11 > |
Valla ben 20 yıldır mantıklı düşünmeye çalışıyorum acaba bu ISSler neden uploadı yükseltmiyorlar diye ama ekstra para ödeyecekleri ve altyapı yetersizliği gibi bahaneler yıl 2020 olmuşken artık zırva olmaktan öteye gidemiyor maalesef.FTTx altyapıda 2020 yılında 100 Mbps DL/5 Mbps UL kullanmak sana mantıklı geliyorsa ve öne sürdükleri bahanelere hala inanabiliyorsan bir şey demiyorum.
SoL yeni paket çıkardı 20 Mbps upload hızı veren.Amaç hizmet etmek değil, vatandaşı düdüklemek.Müşterisini kazıklayan, eziyet çektiğini bile bile elindeki imkanı müşterisinin hizmetine sunmayan firmaya ne denir? Fiberde 5 Mbps upload nedir ya...Tövbe tövbeee |
South Park'ın bir bölümünde, müşterilere eziyet etme fetişi olan kablo tv firmasını hatırlattı.
|
2 aydır hızları neden ve nasıl 20 Mbps'e yükselttiler peki?
Altyapı yok zırvasına inanmıyorum ben.En azından FTTx altyapıda öyle bir sıkıntı yok isteseler simetrik verirler ama diyorum ya bunlar fetişist ve sadist... Biz eziyet çektiğimiz, upload upload diye yalvardığımız zevkten dört köşe oluyorlar. EDiT:Typo |
Yanlış anlama ama standart bir kullanıcı müdürlere zevk vermez...Sonuçta kullanıcı girer feyse/instaya/tiktoka vs. çıkar ping-upload-download falan pek umurunda olmaz.
Bu duruumda VDF, SoL, Millenicom müdürleri zevk alamaz. Bu müdürlerin upload fantezisi VPN, Onedrive yedekleme yada Amazon API request'lerinde ortaya çıkıyor. Şu an zevkten çıldırdıklarına şahit olabilirim... |
Alternatifleri yok hepsi aynı kafa. Kapımın önünden vodafone fiber geçiyor, arka sokakta ttnet fiber var, karşı sokakta superonline fiber ve kablonet fiber var ama bizim sokakta adsl e mahkumuz. Defalarca hepsine başvurdum ama adsl hattı bile 1,5 yılda anca çektiler. Diğer tarafta bakıyorum 2008 yılında 8 mbit sınırsız adsl bağlatmıştım ailemin evinde, 12 yıldır bir gram ilerlememiş internet altyapısı Türkiye'de., bu kafayla da ilerlemez elin bulgarı romeni gbit internet kullanır biz adsl e 4-5 mbit upload a mahkum.
|
Madem bu kadar duygusallar o zaman tam tersi paket sunsunlar 5 Mbps download, 100 Mbps upload.
Madem bu müdürlerin derdi güya internetin paylaşılması sorunsalı o zaman çıksınlar mazoşist, fetişist yada sadist olmadıklarını bu şekilde kanıtlasınlar. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 14 Temmuz 2020; 13:20:32 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|