|
Vodafone Türkiye 2024-25 Mali Yılı İlk Yarıyıl Sonuçlarını Açıkladı (sektörel)
-
-
Data kullanımında artış devam ediyor. Türkiye pazarı Vodafone grubunun en fazla data kullanan pazarı ya da ilk birkaç ta, istatistik varsa bakmak lazım. Uygulamasında vs. ise gariplik var. Eminim düzgün çalışsalar dijital servisleridir, ıvır zıvırıdır kullananı daha çok olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 13 Kasım 2024; 6:47:16 > -
3. operatör konumuna düşmüş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone çok abone kaybetmiş geçmiş olsun.. Yönetim böyle kötü yönetirse bu şirketi normaldir.
-
Ben de diyorum niye Vodafone bu kadar hızlandı
Haberde aktarıldığı kısmı ile Turk Telekom mobilde 27 milyon aboneye ulaşmış. Bu durumda Vodafone üçüncü operatör konumunda yer alıyor artık.
-
3 milyon fark var zaten önceden de yanılmıyorsam 3,4 milyon fark vardı 5,6 sene önceleri galiba
Vodafone 30 milyon
Turk telekom 27 milyon
Turkcell kaç milyon acaba ?
Haberlerde 43 milyon olduğu yazıyor.
Süperonline aboneleri dahil galiba ona
-
Vodafone abone sayısını m2m hariç ve dahil olarak veriyor.
Diğer operatörler m2m dahil açıklıyor.
Vodafone m2m dahil 30.4 milyon
O kadar bedava internet verirse artar tabi 😂
O olmasa da bizim mobil kullanımlarımız yüksek ya. Bir de benim yoğun data kullanımım YouTube falan olur. Normal ortalama ise Facebook, Instagram vs. şeyler.
5 senedir 1dk bile kullanmadım 4g performansı bitirdi benim kafamda. Yakında denemek isterim ne değişmiş diye. Çevremde de cok azaldi vodafone kullanan.
ben de yıllardır vodafone kullanmıyorum. her yerde vodafone pişmanlıktır diyorum ama son zamlardan sonra TT kullanmak zorlaştı. VF'nun son kampanyası aklımı çeliyor. VF'nun ankarada 4G hızları ne durumda?
-
https://forum.donanimhaber.com/vodafone-ankara-da-4-5g-indirme-hizini-2-kata-kadar-artirdi-sektorel--159921294
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X