Şimdi Ara

Vodafone Türkiye 2024-25 Mali Yılı İlk Yarıyıl Sonuçlarını Açıkladı (sektörel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

metni:
    Mobil abone sayısı 25,4 milyonSabit genişbant abonesi 1,4 milyon17,6 milyon “dijital müşteri”42,1 milyar TL servis geliri *2.520 petabyte mobil veri kullanımıVodafone Türkiye, 2024-2025 mali yılına ait ilk yarıyıl (Nisan-Eylül 2024) sonuçlarını açıkladı. Şirketin servis gelirleri bu dönemde 42,1 milyar TL olarak gerçekleşti. Diğer yandan, Faiz, Amortisman ve Vergi Öncesi Kâr (FAVÖK) 15,0 milyar TL* oldu. UMS 29 (Yüksek Enflasyonlu Ekonomilerde Finansal Raporlama ile İlgili Uluslararası Muhasebe Standardı 29) etkisinden arındırılmış servis gelirleri ise 39,5 milyar TL, FAVÖK ise 17,1 milyar TL olarak kaydedildi.

Alıntı

metni:
    Abone sayısında artışVodafone Türkiye'nin mobil abone sayısı 25,4 milyona ulaşırken, M2M (Makinelerarası İletişim) dahil toplam mobil abone sayısı 30,4 milyona ulaştı. Şirket, faturalı abone sayısını ise 20,2 milyona yükseltti. Genişbant teknolojilerinde de müşterilerine en iyi hizmeti sunma hedefiyle çalışmaya devam eden Vodafone Türkiye’nin sabit genişbant abone sayısı 1,4 milyon olarak gerçekleşti.

Alıntı

metni:
    Dijital müşteri sayısı 17,6 milyonTüm kanallarda dijitalleşme odağıyla faaliyetlerini sürdüren Vodafone’un Vodafone Yanımda ve Online Self Servis gibi dijital kanallarını kullanan aylık aktif müşteri sayısı 17.6 milyon oldu.Vodafone’un dijital kanallarını kullanan müşterilerin aylık toplam etkileşimi ise 304 milyona ulaştı.

Alıntı

metni:
    Data kullanımında artışMali yılın ilk 6 ayında, Vodafone Türkiye müşterilerinin toplam mobil data kullanımı 2.520 petabyte'a yükseldi.

Alıntı

metni:
    Dijital servislerde büyümeVodafone Türkiye, güçlü bir dijital servisler şirketi olma yolunda da emin adımlarla ilerliyor. "Şirketin Vodafone Yanımda mobil uygulaması üzerinden hayata geçirdiği Her Şey Yanımda online alışveriş platformu 2024/25 finansal yılının ilk yarısında 52 milyon ziyarete ulaşarak erişime açıldığı tarihten itibaren toplam ziyaret sayısında 275 milyona yaklaştı.” Vodafone’un yeni nesil mobil finans çözümü Vodafone Pay’in ürünlerini kullanan toplam kullanıcı sayısı ise 8.3 milyona ulaştı. Şirketin 1.000’e yakın farklı işlem yapabilen kişisel dijital asistanı TOBi’nin aylık tekil kullanıcı sayısı 8,5 milyon, aylık sohbet sayısı ise 30 milyon olarak gerçekleşti.

Alıntı

metni:
    Vodafone Türkiye CEO'su Engin Aksoy, 2024-25 mali yılı ilk yarıyıl sonuçlarını şöyle değerlendirdi:“Vodafone olarak, Türkiye’nin dijital ve sürdürülebilir geleceğine katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Mali yılımızın ilk yarısında servis gelirlerimiz 42,1 milyar TL* olarak gerçekleşti. Bu dönemde dijital kanallarımızı kullanan aylık aktif müşteri sayımız ise 17,6 milyona ulaştı. Teknolojinin ekonomik ve sosyal açıdan sunduğu fırsatları ülkemizle en etkin şekilde buluşturmak ve Türkiye’yi dijitalleşme liginde hak ettiği yere getirmek için paydaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

https://medyamerkezi.vodafone.com.tr/basin-bultenleri/vodafone-turkiye-2024-25-mali-yili-ilk-yariyil-sonuclarini-acikladi

• Data kullanımında artış devam ediyor. Türkiye pazarı Vodafone grubunun en fazla data kullanan pazarı ya da ilk birkaç ta, istatistik varsa bakmak lazım. Uygulamasında vs. ise gariplik var. Eminim düzgün çalışsalar dijital servisleridir, ıvır zıvırıdır kullananı daha çok olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 13 Kasım 2024; 6:47:16 >
  • 3. operatör konumuna düşmüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone çok abone kaybetmiş geçmiş olsun.. Yönetim böyle kötü yönetirse bu şirketi normaldir.

• mrtgfbb M kullanıcısına yanıt

Ben de diyorum niye Vodafone bu kadar hızlandı  

• https://forum.donanimhaber.com/fiber-mobilite-cagini-baslatan-turk-telekom-dan-mobil-ve-fiberde-guclu-buyume-sektorel--159998346

Haberde aktarıldığı kısmı ile Turk Telekom mobilde 27 milyon aboneye ulaşmış. Bu durumda Vodafone üçüncü operatör konumunda yer alıyor artık.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

3 milyon fark var zaten önceden de yanılmıyorsam 3,4 milyon fark vardı 5,6 sene önceleri galiba

Vodafone 30 milyon

Turk telekom 27 milyon

Turkcell kaç milyon acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asi_genc6134 kullanıcısına yanıt

Haberlerde 43 milyon olduğu yazıyor.

• Better Call Berger kullanıcısına yanıt

Süperonline aboneleri dahil galiba ona

• asi_genc6134 kullanıcısına yanıt
  • Vodafone abone sayısını m2m hariç ve dahil olarak veriyor.

Diğer operatörler m2m dahil açıklıyor.

Vodafone m2m dahil 30.4 milyon

• sis651 kullanıcısına yanıt

O kadar bedava internet verirse artar tabi 😂

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

O olmasa da bizim mobil kullanımlarımız yüksek ya. Bir de benim yoğun data kullanımım YouTube falan olur. Normal ortalama ise Facebook, Instagram vs. şeyler.

• 5 senedir 1dk bile kullanmadım 4g performansı bitirdi benim kafamda. Yakında denemek isterim ne değişmiş diye. Çevremde de cok azaldi vodafone kullanan.

• ben de yıllardır vodafone kullanmıyorum. her yerde vodafone pişmanlıktır diyorum ama son zamlardan sonra TT kullanmak zorlaştı. VF'nun son kampanyası aklımı çeliyor. VF'nun ankarada 4G hızları ne durumda?

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-ankara-da-4-5g-indirme-hizini-2-kata-kadar-artirdi-sektorel--159921294

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.