< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Türkiye CEO'su Engin Aksoy: 5G ihale daveti gelmedi (2. sayfa)
-
-
Fiber altyapıda TT tekeli kırılmadıkça 5g'nin yaygınlaşması veya sabit internette yaygın fiber altyapısı işi zor. Romanya, Japonya vb. ülkelerin bunu nasıl
çözdüğünü araştırıp benzer aksiyonlar alınmalı. TT diğer firmalara göre gereksiz büyük durumda, parçalanıp ayrı ayrı özelleştirilmesi lazım gibi.
Tabi bu sefer ne idüğü belirsiz teknolojiden anlamayan Arap firmalarına verilmeden.
TT uzun süredir büyüklüğünü kullanıp tekel durumda rekabeti engelliyor. Port fiyatlarını artırıp ucuz internete sahip olabilmeyi imkansız kılıyor.
Bu özelleştirilen firmalara da yıllık belirli bir mesafede fiber altyapı çekmeyi ön şart olarak koşmaları lazım. Bir de aynı adrese her firmanın
tek tek fiber çekmek zorunda kalması gereksiz birşey. Ben TT altyapısındaysam Superonline veya Turknet fiber de kullanabilmeliyim.
Hiç fiber olmayan yerler varken neden benim evime 3 tane fiber çekilmesi gereksin ki? Mantıksız bir durum.
-
Malum partinin firması değil ya, o yüzden davet gelmemesi normaldir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4g veren operatör yok. Hepsi lte advanced veya lte advanced pro. 4g, 4g+ ayrı bi olay frekans birleştirme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Davet gelse ne olacak ki? Turkcell ve Telekom kimin belli. Önce onlar öncelikli frekansları alır. Vodafone en düşük frekansı alır. Anlamadığım şey. Vodafone Avrupa ve İngiltere de mükemmel hizmet verirken burda neden böyle?
-
Dedi 4,5G reklamı yapıp 3G hız veren operatör.
Kaç yıldır vodafone lu biri olarak söyleyim ne internetini nede mobil hattını tavsiye ederim. Vodafone'un her türlü ürün ve hizmeti gerçekten uzak dursun valla. Zerre memnun değilim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Engin Bey, bir depoda vidaları sıkılıp yerlilik sertifikası alan huawei baz istasyonu ekipmanlarıyla yerlilik oranını artırmış tebrik etmek lazım
-
Çok merak ediyorum 5g ile vodafonun hızı nasıl olacak, 4.5g’de 3g hızı bile veremedi bazı bölgelerde, tutturmuşlar bir yerlilik, görüyoruz ULAK baz istasyonlarını köylerdr, bayramda cenazede 200 kişiyi bile kaldırmıyor
Vodafone'a geçme gibi bir hata yapmistim. Hemde Ankara'nın göbeğinde. Aman siz uzak durun zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4gyi becerdinde 5g kaldı
Dogru düzgün hiç bir yerde kaliteli hizmet veremedikleri için olabilir: Once bu sorunlari duzeltsinler 5G söyle dursun
Ekranda 2g 3g 4g dans ediyor. Mevcut hizmetlerinizin kalitesini mi artırsanız yenisini düşünmeden?
Buradakiler bol keseden konuşuyor da Vodafone un rakibi bizzat devlete ait şirketler. Bu yüzden rekabet yok. Vatandaşa kaliteli hizmet de verilmiyor.
Stratejik öneme sahip frekans aralıklarını Türkiye merkezli olmayan firmalara vereceklerini sanmıyorum.
-
5G ihalesi yapılmayacaktır,çünkü yeterli döviz yok. Milyarlarca dolar ithalatı karşılayacak döviz YOK
-
Turkcell ve T.Telekom kapatılmaldır, bunlar artık düzelmez. kesin çözüm kapatmak. Hatta devlete ait ne varsa kapatılmalıdır,özelleştirme bile olmaz. KAPATILACAK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 22 Aralık 2024; 18:25:8 > -
10 g gelse bile dogru duzgun hizmet veremezler turkiyede tam hizmet veren bir operator varmiki bazen insanlar cift hat kullanmaya baslayanlar bile var
Ülkenin bütün opratörleri eşit şekilde alt yapı ve üst yapıda aynı jaklara sahşo olmalı yoksa tek operatöre tospağa gibi yavaş internete ve yüksek faturaya devem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X