|
Bildirim
Turkcell Sınırsız tarifeler den rahatsız, eee Turkcell ise kimin elinde? Normal karşılıyorum.
|
Malum partinin firması değil ya, o yüzden davet gelmemesi normaldir.
|
Normaldir aradan 150 yıl geçsede en leş altyapı ve şebeke hizmetini sunacak Telekom ve hükümetin tekeline girmiş tarife fiyatlarını şişirdikçe şişiren sapık Ensar vakfının en büyük bağışçılarından Turkcell varken Vodafone kim
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turktelekom a verilen Fiber imtiyazı tekeli basit bir ani KHK kararıyla resmi gazeteye bugün yayınlanmasıyla bitebilir. Neden 2025 ve 2026 ? 5G in yolu malum heryerde fiber altyapısı olmasına bağlı ... O antenler kendi başına bir anlamı yok.... Fiber deyim ama heryerde de yok! Çok çekiyoruz .. Rezalet! ... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 20 Aralık 2024; 15:45:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Belki de 5G ihalesine davetiyeniz henüz 4G'yi bile becerememenizden gelmemiştir, kim bilir?
Güldürmeyin adamı ya... |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
DAvet etseler ne olacak? Turk telekom bile sizden 5 kat hızlı. Evimin önünde turk telekom ile 200mb hız aldığımı biliyorum. Sd kalitede Netflix dizisini telefonuma saniyeler içinde indirdiğimi biliyorum. 2 yıldan fazla sizdeydim. Hızınız 20mbit yok be. |
|
En iyisi Turkcell bu işlerde yine |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |