|
Vodafone, Türkiye'de 5.5G sunmaya hazır! (2. sayfa)
-
-
Daha geçen gün yalova taraflarında hat çekmiyor diye ağlıyordu vodafone hatlı biri şu haberi görünce bi kavram karmaşası oluyor sanırım farklı evrenlerde yaşıyoruz bu şirketlerle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ceo nun kendisi bile turkcell kullandığı için tabi haberi yok vodafone nun 4g hatta 3g de bile çekmediğinden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Patron çıldırdı diyorsun yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dibimde baz istasyonu oldugu halde 20gb lik paketimin sadece %10 nu kullanabiliyorum. 4.5G yaziyor ama olmuyor. Sirf buna kizdigim icin 6 aylijk cayma parasina kiyip Turkcell e gectim kafam rahat
Bunu İstanbul Beylikdüzünde çekmeyen firmamı söylüyor .
9 gün dayanabildim bu hattı çekmeyen firmaya
-
Hiç güleceğim yoktu. 4g vermeyi başardınız da 5g eksik kalmıştı.
-
1G seviyesinde kaliteyle yaptıkları muhabbete bak.
Hele yazlık yerlerde bu aylarda süründürüyorlar.
-
Türkiye'de ödenen ücrete göre hem paket içerikleri yetersiz hem de hizmet kaliteleri kötü. Türkiye'deki tüm operatörler için geçerli bir durum.
-
700 MHZ den 5g sunma düşüncesindeler
Yine kapsamaya oynayacaklar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4.5g yı düzgün verin vallaha başka bir şey istemiyorum
Malesef ankara geneli en fazla 20 mbps
Avrupa yakasında çoğu bölgede Vodafone çok sıkıntılı. Belki düzelmiştir diye Vodafone'a geçmiştim ama nafile Turkcell'e geri döndüm mecbur. Siz anadolu yakasında mısınız? Kaç mbps hız alıyorsunuz?
-
Ben bunun gibi bir haberi 1-2 sene önce de en az 1 kere gördüğüme yemin edebilirim ama ispatlayamam.
5G ile Uçup Kaçacağız!!!!!
....
.
.
.
.
Ortak Altyapı Gerekiyor
.....
.
.
.
En fazla 2 sene geçmiştir yine bu forumda bu gibi bir haber gördüğümden adım gibi eminim. Başlıklar bile değişmiyor üstelik. Ortak altyapı maddesini her seferinde görüyoruz.
-
5g kolay vermek 4g 5g yaz al sana 5g hiza bakarsan 3g den daha berbat
vodafone cogu zaman cekim odakli bana gore turkiye geneli hizlar berbat birde su var suanki hattim netgsm ve tt onlarda normal kullanima gore sarj biterken vodafonede hat acik olmasi yeterli sarj bitmesi icin
Önce 4.5g hızını düzelt. Ankaranin göbeğinde 20mbps üzerinde hız yok. Kırsalda zaten çekmiyor
-
Türkiye^de neden iş yapılamıyor
-
Önce bir 4.5G bağlantıyı sunabil de 5.5G eksik kalsın.
Müşteri hizmetlerinizden, bayilerinize, sorun çözme becerinizden uygulamanıza kadar leşsiniz.
-
biraz daha bekleyin 6G'ye geçersiniz.... ayrıca 700 MHz hız bandı değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 12 Ağustos 2024; 14:57:8 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X