Şimdi Ara

Vodafone, Türkiye'de 5.5G sunmaya hazır! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
9.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tespit edilip toplu dava acilmalidir ... Ben aboneliklerimi iptal ettirdim bu surecte de gerecekesini de diger sizler hatrina da bildirdim rapor ettim . Sizler delillerle ayni sartlarda ayni lokasyonda ayni cihazlarda testleri birden fazla tekrarlatin yani tekrarlarda benzer net vasatliklar belli olursa tuketici hakem heyeti ve es zamanli toplu dava acin ...

throttling

• 4.5G çekiyor da 5.5G kaldı geçmeye ????

• Hayatları dümen, numaramın ön eki 544, Rizeden istanbula taşındım 4 yıldır telekom kullandım. Sonra indirimli tarife alamadım vodafone a geçtim. Telefon arabaya bağlı carpleyde videolar müzikler donuyordu istanbulda gezerken.

Biraz yoğun sahillere falan gidince, baz yoğunluğundna google araması yapmak mümkün değil. Instagramda gönderilerin yüklenmesi imkansız..

3 ay sonra tekrar telekoma geçtim, yeni müşteri statüsü kazanıp indirimli tarife almak için. O 3 ay nasıl geçti anlatamam. Şuanda vodafone türkiyede en kötü yatırım yapan gsm operatörü. Parayı çuvallayıp gidiyolar, btk falan dur demesi lazım ama nerde.

Vatandaşın cebine göz dikmişler, çinden gelen paketler daha önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 13 Ağustos 2024; 8:21:46 >
  • yurdakull kullanıcısına yanıt

10 liradan tarife verseler gene almam..İnternet hizi basli başına rezillik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4g'yi 3g hızında kullanıyoruz vodafone bey. 5.5g hızı da muhtemelen benzer şekilde olacak.

ortak altyapı konusunda haksız değil, telekom ve turkcell bariz kayırılıyor, rekabet falan lafta kalıyor haliyle.

• Senelerdir kullanıyorum vodafone u gayet memnunum. Ttnet denen saçmalığa asla bulaşmam. Tcell desen sadece reklamdan ibaret, çekim kalitesi kapsama alanı vs durumları hikaye.

• Ağam bizle eylenir. Tamam güldük eylendik 3g ye hatta varsa 2.5 g ye devam keeee

• Önce 4.5 g yi versinler

Alt yapıya yatırım yapmayan Vodafone bunu yapmaz

• Ortak fiber alt yapı için yalvarışlar bunlar. Yatırım yapsın global markanız bir zahmet. Çok yüksek oranda bazları radyolink ile çalışmaya çalışıyor, trafikler pert durumda.

• arkadaslar farkettıysenız 5.5 g diyor 5g değil yani.burdan bile anlasılıyor tiyatro

• yurdakull kullanıcısına yanıt
    Eskiden cekim olarak iyiydi son bir kac yildir yatirim yok malesef ayni baz istasyonu ile devam ediyor ozellikle de buyuk sehirlerde yemi baz istayonu dikmeyince binalardan dolayi cekim dusunuyor birde en dusuk 4.5g ffrekanslari alinca boyle oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xxpp kullanıcısına yanıt
    kisa ve net yatirim yok ve 3 kati para aliniyor yatirim yapilip tarife pahali olsa anlarimda oda yok 3 operator icinde gecerli

• 4.5 g interneti düzgün versin önce. Operatörler arasında en düşük hızda internet Vodafone'da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    vodafonun acikladigina gore yine hic birsey degismez 700 alsa cekime odaklanacak ama yil olmus 2024 artik sadece konusmakla bu is olmaz

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    btk bi tutdurmus 1 mbps internet varsa internet var diyir ama gel gorki 1 g den farki olmuyor bazen

• _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    2 operator yatirim yapacak bunlar veda vadan fiber konacak yok oyle herkes yatirim yapmali

• emrhyldrm kullanıcısına yanıt

Kesinlikle öyle. Kendi ülkesinde (Birleşik Krallık) her şey sınırsız 40 Pound.

• Vodafone daha 4,5 veremiyor. 1 yıl kullandım pişman oldum. Ayrıca halen 5,5 diyorlar bir farkı var mı yok.

• Demek ki donanımlar alınmış, şimdi "yerli donanımların gelişmesi ve üretimini" boşa mı bekliyoruz?

• Vodafone önce 3G hızında internet sağlayabilsin daha sonra 4G 5G'ye falan geçsin. Türkiye'nin en rezalet operatörü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 13 Ağustos 2024; 15:39:2 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.