Şimdi Ara

Vodafone, Türkiye'de 5.5G sunmaya hazır! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
9.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone, Türkiye'de 5.5G sunmaya hazır!

Ankara Çankaya'da verdiği hız bu. Önce 4g versinler hadi onu geçtim 3g ye bile razıyım o bile yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 sene TT kullandım aslında hattımı da 2005 de almıştım bir ara hat taşıma çıktığında denemek için değiştirmiştim sonra 2014 de geri döndüm. Ve yıllarca tt kullandım. 3G ilk çıktığında hızlıydı leş gibi oldu, 4,5g de ilk çıktığında 150 200 görmüştüm biraz sonra o da 40 50 lerde gezmeye başladı. Şehir değiştirsem de 100mb üstünü görmedim üstelik uzunca süre prime tarifeler kullandım en yüksekiğini.

Geçöen gün turkcell'e geçtim. 250 300mbit alıyorum şu anda Vodafone, Türkiye'de 5.5G sunmaya hazır! 

Arkadaşım bir süre vodafone kullandı lanet olsun dedi hattını değiştirmişti TT bile 10 kat daha iyi demişti hem çekme hem internet hızı konusunda. Şimdi ise turkcell'e geçti.

Eskiden turk telekom üçüncü operatör olarak görülürdü en ucuz hat onda olur frekans lisanslamaasında turkcell ve vodafone dan sonra tt gelirdi hep. Artık vodafone çoğu kişinin gözünde üçüncü sıradaki bir operatör olmaya başladı. Hala dağa tepeye çıktığımızda turkcell iyi çeker, tt zorlanırken vodafone tamamen gidiyor.

• Dün telefon 4 diş (full) çektiği halde 3-4 arkadaşım tarafından aranıp ulaşılamadığımı öğrendim üstelik şehrin göbeğinde. Böyle rezil bir firma 5.5gyi isterse ağzında kuşla versin

Taahhüt bittiği gibi vodafone'a yallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3G bile veremeyen şirket.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Sözleşmenin bitmesini neden bekliyorsun bir üst tarife 3 aylık cayma bedeli yok olan paketlerden seç 1 ay dolmaya yakın yoluna bak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önce adam gibi 5g versinler hep rakam oyunları !!!

• vodafone yavaş olabilir ama T.telekom turizm bölgelerinde sürünüyor, sinyal 3-4 çubuk ama hız bu saat 2,5 mbps geçemiyor.

• insallah 4.5g vermeye de hazir olur bir gun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu adam açıklamya yaparken reklamın iyisi kötü olmaz amaçlı yapmıştır diye düşüyorum.

Zira kendileri herkesin bildiği üzere istanbulun göbeğini geçtim türkiyenin hemen hemen hiç bir yerinde performans gösteremeyen bir şirket.

Türkiyedeki en berbat GSM Operetörlüğü son 4 yıldır kimseye bırakmıyorlar.

Öle son moda birini çıkarıp tv reklamlarında oynatana kadar FİBER YATIRIMI yap deriz demi ama öle değil bunlarda 3 kuruşluk operatör reklam yaptırıyor.

ÇÖP İNTERNETİ BİR DÜNYA PARAYAİSTİYORLAR BİR DE HİZMET YOK..

• Yazmayı unutmuşum.

Allahtan bunlar tek GSM OPERATÖRÜ değiller heee..

Yoksa ülkece tek bunların hizmet verdiğini düşünsenize.. Vodafone, Türkiye'de 5.5G sunmaya hazır! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLAHS -- 14 Ağustos 2024; 15:11:56 >
  • SLAHS kullanıcısına yanıt

Tek operatör olsalar ihalede bantları alacak tek operatör olduklarından ellerinde muazzam bant genişliği olurdu. Yani çok yüksek hız vermek için ellerinde çok sağlam imkan olurdu.

Ama tek operatör olunca kim olursa olsun tek başına iş yapmaz. Rekabet olmadığı için daha bile k tü olurdu...Vodafone, Türkiye'de 5.5G sunmaya hazır! 

• 4.5g kullananlara hayırlı olsun. Hızları yarı yarıya düşecek.

3g VINN'ları hatırlıyor musunuz? Ortada bir tane vardı. Drone'a takayım dedim. Soktum Vodafone hattı. 8mbit download... speed teste soktum. Stabil 8mbit. Ankara'nın her yerinde. Hızını limitlemiş adiler.

Bu arada vodafone Çankaya köşkünün orada çekmiyor. Telefonla bile konuşamıyorsun. Interneti geçtim. Şikayet açtım. "Bunu biliyoruz, altyapı yatırımı yapacaklarmış (baz istasyonu koymak) ama ne zaman belli değil. Hattımı taşıdım kurtuldum.

• Fıkra gibi haber, 4.5g veremeyen adamlar 5.5g için PR yapıyor.

• İstanbulun göbeği Bayrampaşada whatsapp dan mesaj atamıyorum , 5g diyor Vodafone, Türkiye'de 5.5G sunmaya hazır! 

• Önce 4.5g çeksin, hat her seferinde düşüyor, önemli çağrılar kaçıyor. Telekom'dan bile düşük çekim kalitesi ile anca diğer operatör müşterilerini inandırır.

• sis651 kullanıcısına yanıt

Allahtan bütün bantlar bunlarda değil..

Bunlar onuda beceremezdi.

Ayamama deresi taştığında bunların santrali bodrum katta olduğu için su basmıştı. 4 gün hizmet veremediler.

Planlamaya bak bodrum katta GSM Op. santrali..

Yani anla zihniyeti..

Bunlara bütün bantları onun için vermezler..

Bunlar ARAS beyi oynatırlar reklamlarında onlarca milyon tl verir ama alt yapıya kuruş vermezler. Sonrada alt yapıyı paylaşalım..

Olurr.. Sakın geç kalmaa..

• Ya sen önce Telsim zamanından kalma eski sistemlerini ve eski kernellerini bir yenile de sonra 5.5G'den bahset.

Hala millet neden Vodafone kullanıyor? Anlatılmaz yaşanır demek ki....

• Şaka gibisiniz, demek 5.5 g ha..😊

• Yalandan 5.5

• 700 MHz kapasite ve hızdan ziyade, kapsama odaklıdır. Sadece 700’den 5g vercekseniz hiç vermeyin daha iyi bence.

Kaldı ki bırak interneti, telefon görüşmeleri bile çoğu zaman kesintili oluyor bunlarda.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.