Şimdi Ara

Vodafone, Türkiye'de 5.5G sunmaya hazır! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
8.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    adamlar bpsuna ortak alt yapi istemiyor bunlar yatirim yapmayacak yapanlarin fiber kullanacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ülkemiz hukuk devleti olsa evet ortak altyapı bile kullanılmadan herkes kendi altyapısını kurabilirdi ama en basitinden bir ilçe belediyesi bile bunlara engel olabiliyor. Tabi Vodafone da kesenin ağzını açıp her türlü girişimi yaparak yatırım yapacağına dair kendini kanıtlamalı. Ortak altyapının hiç bir zaman kullanıma sunulacağına inanmıyorum, kimse de bunun hayaline kapılmasın yada arkasına sığınmasın. Firmalar önce yatırım yapıp kaliteli hizmet sunacak ki müşterilerin tüm beklentilerine karşılık verebilsin.

• SLAHS kullanıcısına yanıt

Ellerindeki bütün bantları kullanıyorlar artık. Ama her yerde yetmiyor. Parayı bassalar bantları zaten alırlar ama çok para bu işler. 5G ihalesi için o kadar paralar ödemek istemiyor operatörler. 4G ihalesinde ödenen para ile memlekette 4G kat kat hızlı ve fazla yaygınlaşırdı...

Turk Telekom çok da şiddetli olmayan bir depremde iki gün uçtu gitti.

Turkcell doğuda çok iyiydi mesela ama burada yağmurda kesilir. Rüzgar çıkar, iki gün hizmet yok, bir şey yokken saatlerce gider vs. o da aman aman değil.

Zihniyet hepsinde aynı. Çünkü bizdeki zihniyet bu. Her işimiz yarım yamalak.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    malesef tam hizmet veren yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim şehir merkezleri tama göreceli olabilir de anayollarda çekmemek ne ola. Konya-Antalya yolu Seydişehir Alacabel mevkisi çekmeyen tek operatör Vodafone. Erzurum İspir ilçesi Rize arası Ovit Yolu çekmeyen tek operatör Vodafone. Ankara Kırıkkale Yolu Gross markette çekmeyen köfteci Yusuf yanı tek operatör Vodafone. Bolu Gölcük tabiat parkı çekmeyen tek operatör Vodafone. Antalya Gündoğmuş Kayabükü Köyü Uçansu şelalesi 3 operatörde aynı yerde ama tek çekmeyen operatör Vodafone. Alabalıkçı bile hattınız Vodafone ise çekmez dedi komedi. Turkcell'in direklerinde sanki bir kaç adet daha fazla verici var gibi tamam bir Turkcel kadar olma ama kardeşim bir yol ana yolda bak çok nperfe bile baksan yeter kopmadan kapsama altına al. Mesela yine Antalya Serik,Taşağıl, Beydiğin Demirkapı Tüneli o yükseklikte çekmeyen tek operatör Vodafone demem o ki hem düşük frekans alıp hem de vericin az olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone önce 3g çeksin Adıyaman da şantiyede çalışıyorum birkaç noktada tek diş çekiyor dağlara taşlara çıkıyoruz internet desen hiç çekmiyor telefon görüşmesi yapamıyoruz herkes türk Telekom dönüyor

• ?? 5.5G mi?

daha 4.5G yı siz tam kapasitede veremiyor sunuz 4.5G yı öyle dandik birşey zannetmeyin 4.5 300 Mbps kapasiteli ama gel gör ki 25-30 Mbps yı Zor Görüyor

Dünya 6G ye Geçince Biz 5G Geçmiş Oluruz Herhalde O da Tam Kapasitede Olmaz kesin! :D

• vodafone zamanında frekans almadığı için hız kapasitede patlak. 700mhz alsak da paçamızı toplasak diyorlar. halbuki 700mhz en düşük kapasiteli frekans

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

bulunduğum yerde T.Telekom sinyal iyi olmasına rağmen, en fazla 10-15 mbps arası verebiliyor, haftasonları 5 mbps ye kadar düşüyor. 3G kalitesinde 4.5G veriyorlar. 5G gelince 4.5G hızına ancak çıkar bunlar.

• Kullanmaya dayanamadığım, cayma bedelini seve seve ödeyip terk ettiğim operatör. Kim kullanıyor bu vodafone’u, nasıl dayanıyorsunuz bu yavaşlığa, çekim kalitesine anlamıyorum. Artık numara taşırken iki operatör var benim için.

Adettendir: Vodafone pişmanlıktır.

• 5G hızında 2GB kotalı paketimiz hayırlı olsun ! Sırf yüksek fiyatları protesto etmek için faturasız hatta geçtim, paket falan da 2-3 ayda bir alıyorum.

• emrhyldrm kullanıcısına yanıt

Yok ben Rize'de yaşıyorum. Mobil veriyle hiç hız testi yapmadım ve şuan telefonum da yok ama ortalama 25 mbit civarı galiba.

• aycibin A kullanıcısına yanıt
    Mhz dustukce kapasite azaliyor ama sinyalin ulastigi mesafe cogaliyor. Suan 4G icinde aynisini uyguluyorlar baktiginda en iyi kapsama bizde diyorlar telefon ekraninda 4G yaziyir ama whatsapp mesaji bile gitmeyebiliyor. Yine ayni mantiktan gitmek gibi bir amaclari var sanirsam. En uzak noktalara bile daha az baz istasyonu ile 5G sinyali iletecekler ama hizin 5G ile bir alakasi olmayacak. Lafa gelince 5G mi 5G iste diyecekler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yav Turkcell ve TT, devletin elinde olmasına rağmen 5G'yi ertelemek için sürekli lobi yapıyorlar Vodafone neye güveniyor anlamıyorum. Sende diğer operatörlere uyup 5G'yi istemiyoruz 4.5G gayet yeterli demen gerekiyor. Zaten 5G'de daha iyi hizmet veremeyecek mümkünatı yok. En iyisi istememek.

• mustifb M kullanıcısına yanıt

vodafone 2026 dan önce 5G nin gelemeyeceğini bildiği için bu kadar rahat konuşuyor.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt

vodafone şirket olarak batıyor. bu sene 2 ülkeden(ispanya ve italya) daha çıktılar. ingiltere ve almanya'da sonuncu operatörlüğe gerilediler. türkiye'de de 10 sene önce turkcell'i yakalarken şimdi 3üncü operatör olmak üzereler. başarılı oldukları 2 ülke vardı; japonya ve ameraka. ikisini de sattılar. yakında burası da satılır.

Aklıma şey geldi. 3G gelmeden önce Turkcell 3G ihalesi yapılsın, 3G gelsin diye bastırırdı. Diğerleri numara taşıma gelmeden 3G gelmesin, istemezük derdi.  

Lisans ücretlerinin düşmesi için lobiyi TT ve Turkcell yapıyor herhalde. Vodafone de ne kadar önemli olduğunu satmaya çalışıyor piyasaya.

Evet tam olarak öyle yoksa şimdiye 5G'yi kullanmaya başlamıştık para lazım diye hemen ihale yapmak istediler ama iki operatörde ihaleye katılmayız diye rest çekti. Hala 5G için erken olduğunu düşünüyorlar Turkcell 2030 yılında hazır oluruz diyor, TT ise 4G'nin gayet yeterli olduğunu söylüyor. 2 dev operatör 5G için para yok diyorken zarar eden Vodafone'un istemesi çok ilginç.  

• power-pc P kullanıcısına yanıt

2026'da mucize olmayacak ki o tarihe kadar gökten para yağmayacağına göre ben diğer operatörlerle aynı fikirde olmasını beklerdim.

Zarar ediyor denilen sirket 2 milyar tl kar acikladi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.