Yıllar önce sinyal için ihale yapıldı. O ihaledeki sonuca göre sinyal mhz leri ayarlanmıyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone, Türkiye'de 5.5G sunmaya hazır! (10. sayfa)
-
-
900 deseydin anlardım da 2600 yerine 2100 daha çok var
2600 kullandığını neye dayanarak belirtiyorsunuz?
900+2100
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şaka yapıyor olmalısın, verdiğin teknik bilgilerin hepsi yanlış.
-
Gecen eylulde italyada ispanyada kullandim gayet iyidi biraz fazla salladin yurtdisindaki hattim ispanya Vodafone Amerika tum avrupada cok rahat kullaniyorum.
-
neyi sallamışım anlamadım.bana inanmıyorsanız google'da 5dk ayırıp baksaydınız.birkaç referens ben kopyalayayım bari:
İsyanya'da Vodafone sadece isim olarak kullandıracak. şirketi satıp çıktılar. sahibi artık Zegona Communications.
Sale of Vodafone Spain completes
TOP NEWS: Vodafone completes sale of Spain business... | Morningstar
İtalya'yı da sattıllar bitti. o şirket artık Swisscom'a ait.6 ay içinde ismi de değiştirecekler.
Reshaped European footprint, €8bn sale of Vodafone Italy & €4bn capital return
-
Hepsi yalnizca haber bende okudum haberleri evet ama haberden ibaret adamlar ispanyada fiber icin ortak anlasmalar yapiyor.
-
Telefonunuz marka model versiyonu nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İngilterede canlı yayınc yapan bir tırcı vardı, adam şehirlerarası yollarda kesintisiz canlı yayın yaparak geziyordu hem de 1080p cam gibi.
Aynı şeyi ben yapsam 2 sokak gidemeden hızım 1 MBite düşer ve kalite çakılır yayın donar, söyledikleriniz hiç mantıklı değil, telefonlar türkiyede çok daha kötü çekiyor.
-
Daha 4G yok çoğu lokasyonda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X