Şimdi Ara

Vodafone, Türkiye'de 5.5G sunmaya hazır! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
9.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4g doğru dürüst çekmiyor onu bi düzeltin

• 4.5 g olarak 3 mbps bi geçse varya çoşçak çoşçak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone hiç mi iyi değil
    bizim buralardaki 3 vericide gün içerisinde ortalama 20 50 mbps arasında hızı var ...

sabah saatlerinde 100 ü de geçiyor ..

Vodafone, Türkiye'de 5.5G sunmaya hazır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 13 Ağustos 2024; 21:44:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala 16 mbit hiz veren firma 5.5 G verecekmiş. 50G 60G kafanıza göre verin bakalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4.5 g de gereken hızı alamıyoruz 2024 bitecek.5 sene sonra alırız herhalde.
    Cem Uzan zamanında Telsimden daha kaliteli hizmet alıyordum memnundum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doruhüso D kullanıcısına yanıt

dedi 3G kullanmamış güruh... baz istasyonu sayısı az... kötü performansın sebebi az baz istasyonu... döviz kurlarından olsa gerek...

• dragontool D kullanıcısına yanıt

küçük atta civcivlerde yesin... o baz istasyon olan yerde kullanınca performans sıkıntısı yaşamaz ki... konuya bak 4G hızını alanda var...

• Kafalar bi milyon tabi. Nerden bilelim biz Gyi veya 3Gyi :)

Bi şehir merkezlerinden 2 adım dışa çıkın da ayağınıza toprak değsin :) :)

Baz istasyonlarını kurmalarına engel ne, ellerinden alan ne, ne halt var da kırmuyorlar veya bunun düzenlemelerini geçirttirmiyorlar

Boş boş yatıp keseyi doldurmak kolay tabi

Şebekesi çekmeyen firmayı da savunmazsın arkadaş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 14 Ağustos 2024; 0:8:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doruhüso D kullanıcısına yanıt

25 yıldan fazladır oylarınızın sonucunu yaşıyorsunuz...

• ekşi sözlük
    vodafone'un vefat edene cayma bedeli kesmesi
    https://eksisozluk.com/vodafoneun-vefat-edene-cayma-bedeli-kesmesi--7864375?a=popular

• ataşehir'in göbeğinde yapı kredi app'inden gelecek push notification gelmiyordu, whatsapp'tan text mesajı iletilmiyordu. böyle gelecekse 8.99G de gelebilir.

• İlk çıktığı zaman Antalyada 370'i görmüştüm.Şimdi yüzü geçmesi çok nadir İstanbulda.Vodafone ayrı komedi.Yaptığım bir ölçümde yarım megabit çıkmıştı Ümraniye ilçesinde.Şirket hattı olmasa akıl karı değil.Kendi hattım için aklımdan bile geçirmem.
    Bu arada dört buçuk veya beş buçuk g diye bir şey yok.Tamamen bir uydurmadan ibaret.Dünyada beş yıldır kullanan ülkeler var.Millet altı G testini yapıyor.Yakında geçilir onlarda.

• Uzun süredir faturalı vodafone hat kullanıcısıyım. Müşteri hizmetlerini arayıp da İnternet çekmiyor dediğim zaman, efendim dilekçenizi dolduralım. Ben o dilekçeyi doldurupda tekrar arayıp ne oldu diye sordugum zaman, efendim iyileşti me çalişması yapılacak süreç devam ediyor isterseniz tekrar dilekçe dolduralım. Bundan ve bu na benzer cümlelerini duymaktan başka bir halta yaramıyor. Hastaneye gidiyorsun bir kat ekside telefon çekmiyor. Arazıda arazıde dediğime bakmayın yerleşim yeri devlet elektrigi, suyu hatta özel halk otobüsünü gitdiği yerde bile telefon çekmiyor (İnterneti demiyorum bile) şebeke için zabit bir yerde duracaksın birde telefonu eline almayacaksın yoksa oda yok..

Şimdi kalkmiş 5.5g çekim güçü sağlayaçagım diyor ceo oraya gelene kadar hanı bunun 3g si 4g si hatta ve hatta 4,5g si nerde devlet bile yaptıgı açiklama bu kadar erken geçemiyor da 5.5g ye ne hitmetse kalite yi bırakın gerçekçi bir sunucu sağlayamayan mobil hat operatörü ben bunu gerçekteştirdim der... Uzun lafın kısası vodafone mobil hat operatörü büyük bir hezimet.......

• Vodafone mi ? Aman aman..

• Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    adamlar oncelik cekime odaklaniyor oda her yerde degil 1 cekiyor vodafone 2 cekmiyor

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    ha 4.5g ha 5.5g sadece isim farki var ama belki 5.5g gelirse 3g hizina ulasaniliriz dikkat ederseniz 3g hizi diyorum okadar kotu

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    5.5g gelsin belki sizin orda hat ceker 1 g olarak ulkenin geldigi durum bu malesef denetleyen olmayinca herkes cebine bakiyor

• Şirket hatlarının Ege bölgesi sorumlusu 3 yıldır yok.Bir problem olduğunda Bodrum için Muğla dan geliyor. 2 yıl önce hattım sinyal kesti meğerse hat sorumlusunu değiştirmişler kafalarına göre. BTK ve Vodofone ile 1 hafta uğraştım.

• Şehir merkezinde ofiste telefon cekmıyor ceksede konuşmalar donuyor 4 gundur Vodafone'ye gectim pişman oldum Turkcell gecıyorum tekrardan bu Vodafone işi degıl 4yil öncesi aynı idi şimdi yine aynı bu zamana kadar Vodafone iyileştirme yapılmaz mi ilginç

• Vodafone önce dns engelini kaldırsın.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.