Şimdi Ara

Vodafone, Türkiye'de 5.5G sunmaya hazır! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
8.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim evde 1 in altına düşüyor hız. WhatsApp mesajları bile gelmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hahaha neremizle gülüyorduk 🤣. Okurken sandalyeden düştüm. 20 gün bile dayanamadım kendilerine, BTK sagolsun Beni kurtardı bu eziyetten!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulan izmir aliağa da telefon hattı kopuyordu sürekli. 4 ay zor dayandım. Sürekli bağlantı kopuyor. Türkcelle geçtim. 1 kere bile kopma olmadı. Yıldırdınız be . Ne 5.5g si? Dalga mı geçiyonuz?

• Vodafone kullanıyorum 4.5G bağlıyken daha 480p Twitch videolarını izleyemiyorum. 360p bile zor geliyor. Öyle rezil, öyle boktan bir operatör.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candeniz_1991 kullanıcısına yanıt

Sovar alliağa da 5g kapsaması olması lazım deneyin

Oradan çok ekmek yiyorlar Bi zahmet kopmasın yani

• 4G ihalesinde en kötü bandı aldıkları için baz istasyonu yatırımlarını minimuma indirdiler. O yüzden şu anda rezil bir hizmet kalitesi var. 5G için o yüzden ellerini ovuşturuyorlardır.

• Vodafone suan 4.5 hizina erismesi icin 6.5g cıkartmasi lazim

• 4.5G Çekmiyor ki 5.5G sunacakmış

• önce donmadan maç, dizi, film seyredebilseydik...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dur bakayım speed test çakayım. 0,4 mbps download 34 mbps upload 5.5 ile 1,2 download 100 mbps upload alırız.

• Parodi gibi haber dalga geçmeyin insanlarla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şehir merkezinde baz kulesine 200 metre mesafede 15 mbit hız veriyorsunuz neyinize sizin 5.5 g?

• O zaman DH Oluculer RUHUYUYLA :D : 5G Turkiye de bedava olsun ... 3G -4G kaldirilsin ...    ...

Vodafone SINIRSIZ paketlerinde 4.5G yi gordum ayni mekanda ayni anda ayni cihazda biri SINIRSIZ paket oteki kotali. SINIRSIZ olan HIZI%95 dusuk ! KOTALI olan neyse sebekeye mesafe hucresel yogunluk filan neyse hizi kapasitesi o bolge o an icin %100 ...

Sikayet rapor ama nafile . Iptal ettim ... Bir ara mecburdum kurtuldum ... Kasitli darbogaz yapiyorlar bilmezlikten geliyorlar ...

Uzak durun ...

• hiç bir şekilde fibere yatırım yapmaya geride kalmış bir operatör şimdi ortak alt yapı diyor

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Normal de de yapıyorlar gece gündüz aradaki fark açılmaz mı açılmıyor 10 -15 mbps artıyor .

• TGrdL kullanıcısına yanıt
    4.5G veriyor senin telefonda sıkıntı vardır... çekim haritasına bak... düşük sinyal sorunu... sinyal varkende 15~20mbps... az olunca 4~5mbps... en fazla...

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    sinyal ne durumda full iken kaç mbps?...

• Çalıştığım işnyerinde bile 4.5g çekmezken 5.5g ahahaha

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Yok ya en berbat olan mhz ler aliağa da galiba. Çok çok kötü. Geçmek zorunda kaldım artık. Telefonla bile görüşemiyorduk bırak İnterneti. Bide artis artis konuşmuşlar.

• Komiksin vodafone, daha şehrin göbeğinde normal iletişim hizmeti veremiyorsun ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.