Şimdi Ara

VODAFONE'U TERK ETTİM ___ SORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone'dan çıktım ama ödemem gereken 1-2 günlük bir fatura var sanırım

Fakat Vodafone hesabıma giriş yapamıyorum dolayısıyla da faturamı ödeyemiyorum

Bayiye de gitmek istemiyorum çünkü sülük gibi yapışacaklarını biliyorum

Ne tavsiye edersiniz

• Fatura günün gelip faturan kesildi mi e devletten borç sorguladan ödeyebilirsin
  • vadesiz veya vadeli hesabin varsa mobil internet subesinden odemeler fatura odemesi yazip faturani kontrol edebilir odeyebilirisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Fatura günün gelip faturan kesildi mi e devletten borç sorguladan ödeyebilirsin
    Dediğinizi yaptım e-devlette 5 lira borç gözüküyor borcu ödeye tıkladım vodafone sayfasına attı orada bilgilerimi sordu yazdım tekrar 5 lira borç gösterdi fakat ödeme yapılacak bir tıklama seçeneği bulunmuyordu
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    bilgileri yazdıktan sonra ödeme ana sayfası çıkması lazım aslında 5 liradan fazla çıkar

sene sonuna kadar olan vergileri de faturana yansıtacak fatura kesim tarihinden sonra bak

yada banka hesabından öde

• yada buradan dene
  • quote:

bilgileri yazdıktan sonra ödeme ana sayfası çıkması lazım aslında 5 liradan fazla çıkar

sene sonuna kadar olan vergileri de faturana yansıtacak fatura kesim tarihinden sonra bak

yada banka hesabından öde
    Taahhüt dolduktan sonra 1 ya da 2 gün kullandım 1 aylık faturam normalde 32 TL idi yani tutar doğru çünkü sadece 2 günlük kullanımımı yansıttılar

Linkteki yer zaten benim ilk denediğim yer idi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

https://online.vodafone.com.tr/Consumer/Topup.html?mode=topup&pageId=InvoicePayment&paymentFlag=true

yada buradan dene
    Banka hesabından daha önce denedim böyle bir abone yok dedi ama o zaman fatura kesilmemişti bir daha deneyeyim bari
    faturan ayın kaçında kesiliyor
  • quote:

faturan ayın kaçında kesiliyor
    20-21 gibi kesiliyordu neden sordunuz
  • Atm ye gidin.En garanti yol.Ayni sorun bendede vardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    siz erken taşısanız bile fatura kesim tarihinde kesileceği için siz ara ara mobil bankacılıktan sorgulayın faturam var mı diye

temmuz ayının sonunda da sorgulayın bide e devletten sonradan fatura çıkabilir işinizi garantiye alın
  • banka uygulamalarından kontrol edin

• quote:

siz erken taşısanız bile fatura kesim tarihinde kesileceği için siz ara ara mobil bankacılıktan sorgulayın faturam var mı diye

temmuz ayının sonunda da sorgulayın bide e devletten sonradan fatura çıkabilir işinizi garantiye alın
    Faturam çıkmış zaten ama ödeyemiyorum

• fastpay indir öde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 05425420000 arayip borç odeme menusunden deneseniz birde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.