Şimdi Ara

Vodafone ücretsiz sim kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ücretsiz faturalı hat diyor ben bunu alsam evime söylesem daha sonra hattı kapatsam sadece kullandığım gün kadar indirimsiz fiyatın cezasını mi öderim? O da günlük 1.5₺falana geliyor başka ücret çıkar mı?
    Vodafone ücretsiz sim kart Vodafone ücretsiz sim kart

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealWorldRules -- 5 Kasım 2020; 20:22:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RealWorldRules R kullanıcısına yanıt
    Adamlar sim kart da ücretsiz diyor.

Vodafone ücretsiz sim kart

• wmbot kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealWorldRules -- 5 Kasım 2020; 20:22:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operatörler o kadar sıkıyor ki bedava yazıp para alsalar bile normal karşılıyoruz hale bak. Ben başka operatöre geçtikten sonra en fazla bana kullandığım gün kadar cayma bedeli çıkarır diye düşünüyorum

• faturalı hattın ve sim kartının ücretli olması diye bir konu zaten çoook uzun yıllardır yok, 1998 yılında ilk hattımı almıştım o zamanlar telefon alana ücretsiz fln sadece deniyordu.

ayrıca faturasızlarda ücretsiz, aldığınızda hat ve sim kart için bir para ödemiyorsunuz, hattın açılışı için devlete iletilen vergileri kart alım anında operatöre veriyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 3 Kasım 2020; 8:42:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone e-sim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.