|
Vodafone ve Nokia'dan 100 Gigabit internet sözü: Testler tamamlandı
-
-
Bu ülke ne sözler duydu, ne sözler işitti. Söz yerine icraat görmek daha iyi açıkcası.
Global düzeyde ise ne sözler verildi, ne şekilde tutuldu bilmiyorum. Ülkemiz adınadır yorumum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 2 Şubat 2021; 17:35:24 > -
Aylık sadece 9.999 TL'ye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 2 Şubat 2021; 17:39:57 >
-
Az oldu bu 😂 -
Hayırlı olsun 😇 -
çok ucuz olmuş fakir gibi almam...
-
-
Çoğunluğun 16Mbs alıp 100mbsı lüks olarak gören bizlerin içten içe çığlıkları... REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
-
200 paşalar gibi yetiyor. Fazla mal göz çıkartmaz tabi ama ülke geneline 100 mbps ortalama versinler yeter. 100G falan sizin olsun.
-
Siz ilk önce Türkiye deki interneti sağlıklı sağlayın sonra ...
-
Bize 1G PON bile yeter. Ama nerdeeee -
Su an Bulgaistanda sinirisiz internet aylik fiyatlari:
300 Mbs 10 euro
1 Gbsbs 19 euro
10 Gbs 75 euro
-
iki yıl da taahhüt isterler
-
Hocam sadece kullanıcı olarak düşünmeyin bu teknolojileri. Akıllı trafik, sensör sürülerinin kontrolü ya da nesnelerin internetinin yüzlerce kat büyütülmüş hali için olduğunu düşünebilirsiniz.
-
Akşamları nadiren de olsa 8 megabit interneti görünce OFF BEE NET AKIYOR BU AKŞAM diye sevinirken, adamlara Gigabit İnternet yetersiz geliyor. 16 ya kadar deyip, 8-10 megabit internete 120- 130 lira alan internet sağlayıcılarımıza selam olsun, boğazınıza dursun !!! -
Turknet bu imkanı ucuza sundu.
-
Bundan önce Turknet vae altyapısı ile akşam saatleri 75mbit lik internetim 8 ila 16 mbit e kadar düşüyor ve 6 olan ping 55 lere çıkıyordu. Şimdi bu gigafiberde böyle bir sorun hiç yaşamadım. Telekom bilerek mi yapıyor bunu acaba.
-
Upload ları nasıl o paketlerin acaba merak ettim.
-
Adamlar hat benim, mal benim. İstediğim gibi oynarım diyor. -
Su an Bulgaistanda sinirisiz internet aylik fiyatlari:
300 Mbs 10 euro 1 Gbsbs 19 euro 10 Gbs 75 euro |
Bu ülke ne sözler duydu, ne sözler işitti. Söz yerine icraat görmek daha iyi açıkcası. Global düzeyde ise ne sözler verildi, ne şekilde tutuldu bilmiyorum. Ülkemiz adınadır yorumum. |
Türkiye olarak bizlik bir şey yok. Biz yine 10 sene sonra da 16 mbit ADSL kullanıyor oluruz.
|
Siz ilk önce Türkiye deki interneti sağlıklı sağlayın sonra ...
|
Üsküdar'ın göbeğinde 70 kb/s upload hizmeti veren bir firma için iddialı sözler.
|
Aylık sadece 9.999 TL'ye.
|
Çoğunluğun 16Mbs alıp 100mbsı lüks olarak gören bizlerin içten içe çığlıkları... REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
Allah'ım türkiyeden kaçmak için bir sebep daha.
|
Benzer içerikler
- youtube arka planda oynatma iphone
- en iyi vpn ücretsiz
- instagram profil büyütme kapatma
- slayt yapma programı
- whatsapp çökerten mesaj kopyala
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X