Şimdi Ara

Vodafone ve sebepsiz düşen liralar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Israrlı arama, mahkeme ve numara taşıma isteğimi belirttikten sonra sorun çözüldü ama bu kadar uğraştım ve zaman kaybı yine de... İş beceremeyen sorumsuz müşteri hizmetlerine sahip bir şirket: Vodafone

Bundan tam 1 ay önce günlük cepnet paketi alarak nete bağlandım. Onay mesajım gelmişti bitmesine de 23 saat vardı.. Bağlandıktan sonra 16 tl kredim düştü 5-10 dk içinde, bilgi mesajı gibi 17mb kullanılan 16tl ücret yazıyordu. Hemen müşteri hizmetleriniaradım yarım saatlik bir beklemeden sonra konuşabildim ve hattımda ücretli bir internet kullanımı gözükmüyor hata olmuştur şikayetnizi alalım size döneriz dediler. Bu arada para düşümü sonrası gelen o mesaj sabaha kadar belki 10 defa geldi, şu kadar kullandın kalan bu...

Ertesi gün yeni günlük cepnet pakedi aldım yine onay mesajı geldi bağlandım ve hattıma o gün yüklediğim 5tl de gitti. Müşteri hizmetleri aynı şekilde tamam tamam kaydınız alındı en geç 48-72 saat içinde size dönülecek dedi ve 1 haftadan fazla geri dönüş olmadı.

Benim aramalarım bilgi istemem sonuçsuz kaldı ve 3 hafta sonra bir mesaj geldi sadece şikayetiniz incelenmiş gerekli tutar hattınıza iade edilmiştir diye. Edilen tutar 7 tl kadardı eski bakiyemi bildiğim için anladım. Müşteri hizmetlerini aradığımda ne kadar iade ettiniz madem ki incelendi diye sordum, ne kadar edilmiş bilmiyorlar cevap veremediler.. Ne kullanmışım ücret neden düşmüş onun da kaydı yok! Peki kim kafasına göre bana para iade ediyor neye göre!

Defalarca yaptığım görüşmeler sonuçsuz Vodafone un hatasından kaynaklanan bir problemden dolayı madur olan benim, zararda olan benim ancak şikayetim dahi ciddiye alınmıyor -ki- özellikle kayıt açtırırken sebepleri ve durumu bildirmiştim onları da yazmamışlar.

Tüketici heyetine gitmeyi düşünüyorum, yurtdışında yaşıyorum eylul ayında burda olmayacağım vaktim olsa tazminat davası ile uğraşmak isterim..
    Ne yapmam gerektiği konusunda fikri olan , görüşlerini paylaşan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drQuark -- 22 Ağustos 2010; 0:26:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.