Şimdi Ara

Vodafone ve Vodafone Evde İnternetin sürekli araması hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Adresimde ne kadar hız alabileceğim ile ilgili çeşitli sitelerden altyapı sorgulaması yaparken, Vodafone'a ait siteden de sorgulama yapmak istedim.

https://www.vodafone.com.tr/evde-internet/home

Bu sayfaya girdiğimde telefon numaramı sordu ve sadece sorgulama yapıp çıkacağım için üzerinde durmadım ama içime bir şüphe de düştü. Zira sayfanın en altında numaramla/kişisel bilgilerle ilgili işlemler yapılacağı bilgisine yer vermişler. Ancak sadece altyapı sorgulayıp çıkacağım için ne olabilir yanılgısına düştüm ve bile bile lades oldum.

Velhasıl altyapıyı sorguladım ve sayfayı kapattım. O dakikadan itibaren Vodafone net firmasından arama gelmeye başladı. Birkaç numarasını engelledim ama her seferinde farklı numaralardan arayacak bir sistem kurmuşlar.

E devlette bulunan "ileti yönetim sistemi" sayfasını açtım ve Vodafone ve Vodafone Net firmasından gelecek olan sms ve aramaları kapattım. 3 iş günü içerisinde ilgili firma işlem yapıyormuş ama o sayfadan yaptığımız işlemlerle ilgili.

Dün başlayan taciz bugün devam etti. Sürekli farklı numaralardan aranıyorum. Engellediğim numara sayısı beşi geçti. Nihayetinde en son aramada neden ısrarla aradıklarını sordum. İnternet başvurusu yaptığımı ama işlemlerin tamamlanmadığını söyledi. Ben internet başvurusu yapmadığımı sadece altyapı sorguladığımı belirttim ama karşımdaki kişi maalesef ki ezberlediği cümleleri tekrarladı ve adresimi, tc numaramı sordu. Ben de paylaşmadım. Nihayetinde internet satamayacağını anlayınca bu kez de numaranızı Vodafone a taşıyalım dedi. Çok eskiden Vodafone kullandığımı ve memnun kalmadığım için taşıdığımı söyledim. Belki geçen seneler içerisinde düzelmiştir memnun olmadığınız konular dedi. İstemediğimi söyledim ama kampanyalardan bahsetmek istediğini söylediği sırada tekrar aramamalarını rica ettim ama biraz önce arama kayıtlarına baktığımda engellediğim numaralardan birkaç kez daha arandığımı gördüm.

Uzun lafın kısası bile bile lades yaşadığım bu olayı anlatmak istedim. Umarım İleti yönetim sistemindeki ayarlamalar sayesinde birkaç güne aramayı bırakırlar. Bu da böyle bir anımdı değerli dostlar. Hatıra olarak kalsın, bana ders, sizlere de ibret olsun. Vodafone ve Vodafone Evde İnternetin sürekli araması hakkında 

Siteye yazmışlar, seni uyarmışlar ne diye aramalarından şikayet ediyorsun diyebilirsiniz. Çok haklısınız. Ancak şikayetim farklı farklı numaralardan aranmak. Bu yöntemi bankaların borç takip birimleri kullanıyor esasen. Mesela sizin gecikmiş kredi veya kredi kartı borcunuz var. Aramaları açmayacağınızı düşünüp sürekli farklı numaralardan arama yapıyorlar. Vodafone da benzer bir sistem kurmuş, siz engelledikçe başka bir numaraya geçiyor. Şikayet ettiğim konu bu biraz da esasen.

Saygılarımla. Vodafone ve Vodafone Evde İnternetin sürekli araması hakkında 

• hocam benim adima layitli kuzenimin kullandigi hatti vodafone a tasidim. kuzenime degi bana musallat olmuslardi bir ara.

haftada 3 gun vodafone dan mesaj geliyordu.
    vodafone evde net ariyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer bir olayı ben de yaşamıştım, Vodafone kullanırken Vodafone Yanımda üzerinden "Yeni Hat Başvurusu" kısmında girdim. Ama sadece girdim, akabinde paketler çıktı. 10-15 dakika sonra Vodafone'dan "başvurunuz hakkında aranacaksıniz" diye bir SMS aldım. Yaklaşık 10-15 dakika sonra da arandım. Durumu anlattım, sadece paketleri incelediğimi söyledim. Akabinde bu durumu tekrar denemek istedim, aynı seyler yaşandı yine. Herhangi bir paket seçimi yapmamama rağmen ve herhangi bir bilgi girişi yapmamama rağmen arandım. Muhtemelen Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden o kısma girdiğim için bilgilerim otomatik olarak gitti. Tabii benim durumumda sürekli aranma gibi bir durum olmadı. 1 defa aramıştım, durumu anlatınca bir daha aranmadım.

• Bir de 05425420054 numarasından arıyorlar hocam kuzeniniz engellesin numarayı.
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    kuzeni aramiyorlar neden cunku o vodafoneda zaten.

benim kullandigim turlcell hatti ariyorlardi.

birgun yine mesaj atmislar mesaj sonunda ise iletisim iznini iptal icin suna gonderin diye
    gonderdim .
    helen sms te isleminiz alinmistir. vodafone a uygun kampanyalar icin hemen tiklayin diye link kouslar birde
    severmisin sabaha mi birakirsin
    kene gibi yapisiyolar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide arıyordu Vodafone. İstemiyorum ev internetim var dedikten sonra aramadilar. Bende altyapı sorgulama yapmıştım
  • Allahın belası beni de defalarca aramıştı aynı tongaya düşmüştüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sadece internet için hat
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    Lexco kullanıcısına yanıt

@yafess_

Hocam çok geçmiş olsun size de. Vodafone ve Vodafone Evde İnternetin sürekli araması hakkında 

@gurme35

Hocam ucuz yırtmışsınız. Vodafone ve Vodafone Evde İnternetin sürekli araması hakkında 

@iriven @circassianman

Aynı duruma düşmüşüz. Vodafone ve Vodafone Evde İnternetin sürekli araması hakkında 

@Lexco

Baktım, o numara henüz aramamış. Vodafone ve Vodafone Evde İnternetin sürekli araması hakkında 

• İyide bu olay Vodafone de 10 yıldır var siteye numaranızı girince arıyorlar yeni birşey değil sadece sizin haberiniz yoktu herhalde
  • Arayın müşteri hizmetlerini numaram size ve iş ortaklarına ait numaradan sms ve çağrı almak istemiyorum deyin silsinler sistemde

• Aynen hocam tecrübe etmiş olduk.
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    İleti yönetim sisteminden kapadım hocam, bakalım arama gelecek mi? Gelir ise öyle yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 19 Ocak 2021; 19:56:21 >
  • Lexco kullanıcısına yanıt

Vodafone.net var ve hatlarım vodafone bu numaradan sürekli arıyor, arayanlarda hiç kurumsal bir firma çalışanı gibi değiller.

Cayma bedellerim düştüğü an vodafoneden tamamen çıkacağım hem adsl hem mobil. Yeni gelene 40-50 liraya verdikleri tarifeyi bana 100 liraya veriyorlar 3 fatura ödüyorum yıllık 1800TL fazla alıyorlar. Benim bildiğim eski aboneye indirim yapılır bunlar nasıl kaçırsak diye uğraşıyorlar. adsl dahil 4 aboneliğimi takip edip cayma bedelleri 100-150 liraya düştüğü an telekoma geçeceğim.

• Antor kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen, arayanlar kurumsal firma çalışanı gibi değillerdi.
  • Vodafone ve Vodafone Evde İnternetin sürekli araması hakkında

Hadi bakalım neler olacak.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    kafayı yemiş bunlar iptal talebi mesajınada reklam koymazsın ama artık
  • Bende yaptım bakalım ne olacak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone ve Vodafone Evde İnternetin sürekli araması hakkında 

• Tamamdır hocam :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.