Merhaba arkadaşlar 4 ay önce Vodafone a geçmiştim , tarifeyi alırken herşey dahil 71 liraydı , 4 aydır da 71 lira ödüyordum , şimdi girip güncel faturama bakayım dedim VERGİLER diye bir kalem çıkmış 3.11 lira diyor. Bu daha önce yoktu , çünkü aylık faturama dahildi. Hiç bir şey anlamadım bu işten , var mı bir anlayan ? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taktaktikitikitak -- 3 Ocak 2021; 22:59:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Vergiler ?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2021 yeni TKÜ (Devlet'e ödenen Telsiz Kullanım Ücreti) hocam o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarifemin içine dahildi ama telsiz kullanım ücreti hocam
Hata olmuş olabilir hocam, müşteri hizmetlerini arayın gerekirse ve de gelecek ayki faturanız da düzeltilebilir bu durum
Yıllarca kavga ettim , yıllarca " siz gerizekalı mısınız? Bu ücret full paket ücretidir." Dedim ama yok o vergiyi ödemek zorundaymışız.
En sonunda lanet olsun dedim.
Zamanında turktelekom yeni hat alan kişilere 3 yıl ödüyordu ( bizzat kullandım ama) artık yok.
Hata yok , sözleşme yapılırken oradaki vergi bölümü mevcut.
Hatta daha kötüsünü söyleyeyim , vodafone a geçerken okumuştum , hattın kullanımından doğan devleti zarar uğratacak herhangi bir durumda ücretlendirme bana aittir diye yeri imzaladım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-842350F0AHata olmuş olabilir hocam, müşteri hizmetlerini arayın gerekirse ve de gelecek ayki faturanız da düzeltilebilir bu durum
Şimdi aradım müşteri hizmetlerini sordum , telsiz ücreti faturaya dahil değilmiş. Devlet her sene değiştirdiği için böyle yapıyorlarmış felan dedi bana. Ben faturama dahil diye biliyordum , değilmiş öyle dedi. İlk 4 ay yansımamasının nedeni de diğer operatörden geçiş yaptığım için orada ödenmiş dedi , o yüzden bizde yansıtılmadı felan dedi. Daha önce 2.80 tl miş , yeni yılla beraber 3.11 tl olmuş , 2021 yılı içinde her ay faturaya yansıtılacakmış.
Yapacak bir şey yok hocam, başka bir şey çıkmasın da TKÜ isteyen istemeyen herkes ödüyor
Zaten olması gereken olmuş sadece kolay paketlerde dahil o da faturasız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 90 gün dolmadan hat taşıma cezası
- vodafone sesli mesaj kapatma
- eski numaramı nasıl bulurum
- h+ nedir
- bu numarayı arama izniniz yok
- türk telekom internet çekmiyor
- telsiz kullanım ücreti 2025
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- wifi araması nedir
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X