Şimdi Ara

Vodafone Yalin Net ile dota 2 oynayan var mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakinda alicamda bu interneti kullanan varmi ?
    Ortalama kac ping oluyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen hemen tüm hatlarda aynı oluyo turkcell avea ikisinide kullandım gece en düşü ping avrupa doğuda 90 falan oluyo gündüzleri 125 130 arası arada 3000e fırlama keyfiyle beraber ama vodafone bilmiyorum o da tahminim böyledir
  • talha2438 T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen mobil cihazların internetinden mi bahsediyosun yoksa bildiğimiz turkcell superonline, ttnet falan bunlardan mı bahsediyosun?

Çünkü ttnet ve superonline harici internet sağlayıcısı kullanmayın derim
    Gerçi bu ikiside çok iyi sayılmaz ama diğer yan sanayi servis sağlayıcılarından iyidir
    Kampanyalar hakkında bilgi için forumu araştır kardeşim kendine göre paket bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

Kardeşim sen mobil cihazların internetinden mi bahsediyosun yoksa bildiğimiz turkcell superonline, ttnet falan bunlardan mı bahsediyosun?

Çünkü ttnet ve superonline harici internet sağlayıcısı kullanmayın derim
    Gerçi bu ikiside çok iyi sayılmaz ama diğer yan sanayi servis sağlayıcılarından iyidir
    Kampanyalar hakkında bilgi için forumu araştır kardeşim kendine göre paket bulursun

Vodafone Yalin ADSL den bahsediyorum.16mb sinirsiz olan paket.vinn falan degil adsl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Udyr. kullanıcısına yanıt
    ilk cümleyi talha2438 adlı arkadaş yazmıştım :) alt kısımdaki paragrafı sana yazdım dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.