< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 12 Ocak 2025; 10:33:8 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 12 Ocak 2025; 10:33:8 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yerine Hepsiburada kuponu koydular çok daha iyi bence, ama kullanma kısmı çok saçma beceremeyelim diye özel kurgulanmış sanırım. Yanımdanın içine ek olarak Hepsiburada koymuşlar indirim ona özelmiş falan da o da hata veriyor. O durumu düzeltip adam akıllı kupon verseler gerisi sorun değil gibi. Ek olarak bana zam bilgisi göndermediler (aktif premium var) şubatta mı olacak bu zam olayı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 12 Ocak 2025; 16:55:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Cuzdanıma 300 tl yükle 100 tl kazan kampanyasıda var ayrıca.45 tl indirimli oluyor dediğiniz gibi premium ile. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hepsiburada için kazanılan 100 tl kupon için uygulamadan hepsiburadaya giriyorum.. hepsiburadalı satıcılı ürün seçiyorum herşey tamam ama kuponu bu üründe kullanamazsınz başka ürün seçin diyor. kullanabilen var mı.. hangi ürün alınabiliyor.. teşekkürler.. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |