Şimdi Ara

Vodafone Yanımda Premium üyeliği. ilk ay 4,90 TL sonraki aylar 39,90 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: pilavüstü@ Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
12
Favori
7.224
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 54.9 lira olmuş yanımda premium,hem herşey yanımdayı kapattılar hemde sürekli zam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 12 Ocak 2025; 10:33:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Yerine Hepsiburada kuponu koydular çok daha iyi bence, ama kullanma kısmı çok saçma beceremeyelim diye özel kurgulanmış sanırım. Yanımdanın içine ek olarak Hepsiburada koymuşlar indirim ona özelmiş falan da o da hata veriyor. O durumu düzeltip adam akıllı kupon verseler gerisi sorun değil gibi.

Ek olarak bana zam bilgisi göndermediler (aktif premium var) şubatta mı olacak bu zam olayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 12 Ocak 2025; 16:55:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Eskiden daha iyiydi ,kod mod alınıyordu,şu an sadece Hepsiburada satıcı şartı var, kodda alınmıyor..

Vodafone Yanımda Premium üyeliği. ilk ay 4,90 TL sonraki aylar 39,90 TL
    zam bilgisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 12 Ocak 2025; 17:1:32 >
  • Premium u iptal etmek istiyorum ama hata veriyor. Müşteri hizmetleri de sadece uygulamadan yapıldığını söyledi. Şimdi çık işin içinden. İptali yapabilenler var mı sıkıntısız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone Yanımda Premium üyeliği. ilk ay 4,90 TL sonraki aylar 39,90 TL
    Vodafone Yanımda Premium üyeliği. ilk ay 4,90 TL sonraki aylar 39,90 TL

merhaba
    bu avantajlarda bi alicengiz oyunu varmı. kullanan varmı.
    avantaj avantajlı görünüyor.
    her ay 100 TL faturaya ücret veriyor, 54 TL üyelik ücreti. ozaman 45 TL az ücret verecem faturaya.
    yanlışlık varmı.. gerçekten avantajlımı.

• 9metal_99 9 kullanıcısına yanıt

Cuzdanıma 300 tl yükle 100 tl kazan kampanyasıda var ayrıca.45 tl indirimli oluyor dediğiniz gibi premium ile.

• hepsiburada için kazanılan 100 tl kupon için uygulamadan hepsiburadaya giriyorum.. hepsiburadalı satıcılı ürün seçiyorum herşey tamam ama kuponu bu üründe kullanamazsınz başka ürün seçin diyor.

kullanabilen var mı..

hangi ürün alınabiliyor..

teşekkürler..

• gurkanilhan kullanıcısına yanıt
    Kuponu flaş ürünse kabul etmiyor olabilir ben de alacak bi şey bulamadım genelde alacağım şey farklı mağaza oluyor zar zor ürün buluyorsun o da piyasadan yüksek zaten. kuponun reel değeri 50 tl filan oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi bu yıllık premium yapmak mantıklı mı? Bir keresinde her ay 100 TL zaten kendisi veriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Katip3463 K kullanıcısına yanıt
    Değil, çünkü ne kadar devam edeceği belli değil 100 tl nin, ayrıca Premium 19,90 tl ile başlayıp 55 tl oldu kısa sürede

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.