Şimdi Ara

Vodafone Yanımda Premium üyeliği. ilk ay 4,90 TL sonraki aylar 39,90 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
11
Favori
5.751
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

350/100 kodundan bahsediyorsanız aldığınızdan itibaren 1 ay geçerliymiş, aldığınız tarih happy premium sayfasında yazıyor. 35 gün geçeni kullanamamıştım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 30 Ekim 2024; 18:15:57 >
  • Serciey kullanıcısına yanıt
    Eyvallah,alacak bişey bulamadım da ondan sordum..
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

A101, Migros alışveriş çeki dışında bir şey alınmıyor zaten. Onları da her hesapta sınırlı aldırıyor.

• Bu premium 350/100 ya da cüzdan kodları başka hesapta kullanılabiliyor mu? Teoride olması lazım ama deneyen oldu mu?

• Serciey kullanıcısına yanıt
    Evet kullanılıyor.
    OPET yakıt kart
  • Alperen1668 A kullanıcısına yanıt
    Bir dijital koda geçmediler opet.. hâlâ kargo
    İki günde geliyor hocam
  • Adamı deli eder bu vodafone cüzdana kod eklenmiyor.
    Vodafone Yanımda Premium üyeliği. ilk ay 4,90 TL sonraki aylar 39,90 TL
  • 4.5 lira premium aldım 100 TL lik tarifemle,
    gelen 200 TL yi de de 350 TL lik a101 çeki alımında kullandım bereket versin başka bir kampanya varsa yazın lütfen çekinmeyin,
    başka ne alabilirim mobil ödeme cüzdan kart vs yazın yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 17 Kasım 2024; 3:4:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlantisten Gelen Adam

4.5 lira premium aldım 100 TL lik tarifemle,
    gelen 200 TL yi de de 350 TL lik a101 çeki alımında kullandım bereket versin başka bir kampanya varsa yazın lütfen çekinmeyin,
    başka ne alabilirim mobil ödeme cüzdan kart vs yazın yazın

100+100 yazıyor, 200 birleşiyor mu?

• herşey yanımda 100 kod olarak sepete ekleniyor, öbür 100 cüzdana yükleniyor,
    sepeti cüzdanla öde deyince birleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 17 Kasım 2024; 3:3:11 >
  • Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• Ben de aldım şimdi üyelik ama 100 TL cüzdan kodu almaya çalışıyorum bir şeyler yanlış gitti diyor, ayrıca ssport kodu da tükenmiş diyor ne biçim iş bu. Bu kodları bana vermek zorunda değil öi?

Vodafone Yanımda Premium üyeliği. ilk ay 4,90 TL sonraki aylar 39,90 TL
  • nier kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam , düzeldi mi sorun ?

• jacktorrance J kullanıcısına yanıt

Sport alabildim ama cüzdan 100 tl vermiyor maalesef aynı durum

not; tobi den sözde öncelikli canlı yardıma bağlandım üç defa. Birincisinde bekleyin, ikincisinde uygulamadan cıkıs yapın tekrar girin dedi. Üçüncüsünde de teknik nedenlerden dolayı diyor, ekipler çalışıyormuş diyor. Canlı yardım olduğunu da sanmıyorum robot gibi konuşuyorlar.

Uygulama da nereye tıklasam reklam, reklamı kapatacak x tusu reklamım içine gömülü ne zaman bassam reklama gidiyor daraldım artık. Reklamdan çıksan uygulama kendi kendine Apple store sayfasına giriyor yanımda uygulaması entegre şekilde kapatamıyorsun da. En sonunda sizin kodunuza da diyip iptal ettiricem. Müşteri hizmetleri em dandik gam firması ucuz diye düşürdükleri durum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 21 Kasım 2024; 10:54:34 >
  • Premium dan aldığım 100 TL indirim kodları hata veriyor genel bir sorun mu ?
  • byrmbrk B kullanıcısına yanıt

Kapanıyormus Vodafone yanımda muhtemelen ondan dolayı.

• bu kodlar her ay yenileniyor mu

• Premiumun cüzdan 100 tl kodu ay başı mı yenileniyor yoksa kullandığımoz günden 1 ay sonra mı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.