kodu ilk ne zaman aldıysan o gün hocam |
Vodafone Yanımda Premium üyeliği. ilk ay 4,90 TL sonraki aylar 39,90 TL (4. sayfa)
-
-
Tamamdır hocam sagolun bende neden bu ay kod verilmedi diyordum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Cevap görselde saklı 2 gün bekleyeceksiniz yeni geçenlere uygulanan tarife
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrulama aşamasından sonra iki gün diyor. Doğrulama aşaması ne kadar sürüyor. Sorum bu. Ayın 30 unda açıldı hat ve bugün ayın 2 si. Daha anlaşılır olmuştur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
genelde 1 hafta kadar sürüyor. haftasonu açılma ihtimali pek yok, pazartesi sabah açılır muhtemelen.
-
Hb 100 TL 2 kez kullandım tt den Vodafone ye geçtim acaba hediye mi edildi 2. Kez
Bugün açıldı. Teşekkürler. Aldım kodları.
Premium da haftalık çark çevirme yenileme hangi gün oluyor?
Benim bildiğim her pazartesi
Hepsiburada kodu
Yanımda içindeki Hepsiburada diyor
Ben göremedim
Direk
Hepsiburada uygulamasında kullanılmıyor mu
Kullanılmıyor sadece uygulama içindeki hbda da kullanılıyor
Premium harici normal kullanıcı tek çark da pazartesi idi galiba değil mi?
Yanımda mağazasındayken,a101 vs opet kodları alınıyordu 350/ 100 tl kodlarla.. şimdi Hepsiburadaya geçince kod işide bittipremium muşamba oldu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 5 Ocak 2025; 16:22:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Buraya üye olunca mobil ödemeden kampanyadan yüzde 30 iadeyi vermemiş bana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle anlamı kalmadı artık ben iptal ettim. Birde sadece Hepsiburada mağazasında geçerli kod yani tam çöp. Vodafone ne tv işini vecerebildi nede alışveriş sitesi işini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Mendez -- 5 Ocak 2025; 16:53:57 >
Vodafone TV'den memnundum. Tamamen beklentilerle karşılıklı alınan hizmetin kalitesi. Keza her şey yanımdayı da bir amazon ya da hepsiburada kadar kullanmasam da çark ve premiumdan kazandığım kuponlarla yaptığım alışverişler beni tatmin ediyordu. Hepsiburadada sadece HB mağazası ile kuponun sınırlandırması bizi çok kısıtlıyor.
Yakında Yanımda Premium'u da bitirir Vodafone. Ürün ve projeleri iptal/kapatma konusunda Google ile yarışır Vodafone.
-
Hb 350/100 kuponunu vermek isteyen varsa özelden ulaşabilir mi teşekkürler
Öyle deme i hocam çok ekmeğini yedik
Her şey yanımda'nın vodafone'a ne gibi bir zararı olabilirdi ki? Neden kapatıldı bir açıklama vs yok gibi, bilen var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X