Şimdi Ara

Vodafone Yanımda Premium üyeliği. ilk ay 4,90 TL sonraki aylar 39,90 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
11
Favori
5.767
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alperen1668

Biri kod değil
    Cüzdan bakiyesi

Arkadaş kod diye yazmış ondan sordum.

• Eski Premium üyelerine de 100 liralık cüzdan indirimi tanımlandı mı? Yeni üye olanlara özel mi?

• Niye bu kadar sevindiniz anlamadım konu aylardır var,cüzdan dışında bir avantajı da yok..internet veriyor 4 saatlik..6 saatlik..
  • robot216 kullanıcısına yanıt

Cüzdana yüklenen 100TL kampanya kodu girerek mi yükleniyor? Premium üyeliğim yenilendi ama pay cüzdana 100TL yüklenmedi, premium hesabıma da giremiyorum şu an.

• Serciey kullanıcısına yanıt
    evet kampanya kodunu girmen lazım, Vodafone pay de.
  • dgknn89 kullanıcısına yanıt
    Kodu nereden alıyorsunuz
  • Alperen1668 A kullanıcısına yanıt
    Ana ekranda Vodafone Premium yazıyor ona tıkla, sonrası net olarak aklımda değil, premium olsaydım ekran görüntüsü atardım
  • dgknn89 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin dediğiniz
    Yanımda kodu olmasın
  • Alperen1668 A kullanıcısına yanıt

Her ayın 23'ünde 29.90'a yenilenen premium hesabımı kendileri iptal edip 26'sında 39.90'dan yeniden aktif etmiş Vodafone, 3 günlük arada ne oldu açıklayamıyorlar.

Yanımda uygulamasından Premium'a tıkladıktan sonra happy sayfasında premium ayrıcalıkları altında cüzdan 100 tl promosyonu var oradan kodu alıp vodafone pay cüzdan sayfasında kodu tanımla ile yüklüyorsunuz.

Bu cüzdan 100 tl hediye olayı yeni mi başladı öğrenemedim hala, öncesinde görmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 27 Ekim 2024; 23:57:13 >
  • Vodafone Yanımda Premium üyeliği. ilk ay 4,90 TL sonraki aylar 39,90 TL

100+100 alıyorsun 2 cark çeviriyorsun bide sport var işte karlı iş her ay 6 ay boyunca beleş sonra kapat gitsin hersey yanimdadan ürün alıyoruz 🤣
  • kartal0067 kullanıcısına yanıt
    Yav herşey yanımda 100 tl alt limit var 350 ,öyle bir yazıyonuz ki yaniçark çeviriyonda noluyor 4 -6 saatlik 1 gb anca..sonrada ayda 10 gb garanti yersen
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    neyin ne olduğunu bilmeyenler böyle işte gülüp geçiyorum 🤣 her ay zaten 300 tl alıyorum sen faturanın cebinden öde keriz gibi
  • Ayrıca ödemeyi faturanıza yansıtırsanız %30 indirim yapıyor
  • kartal0067 kullanıcısına yanıt
    Yav he he,şimdi köşeyi dönersin
  • merhaba27 M kullanıcısına yanıt
    %30 hemen yansıyor diye yazıyor açıklamada ama bende düşmedi
  • iSo-9001 kullanıcısına yanıt

Aşağıdaki koşullarla ilgili bir sorun olabilir muhtemelen.

Vodafone Pay Mobil Ödeme yöntemi ile ilk kez harcama yapacak kullanıcılar kampanyadan yararlanabilir.

Kazanılan indirimler aynı gün içerisinde kullanıcıların faturalarına iade edilecektir. Kullanıcının faturası ayın ilk on günü içerisinde kesildiyse indirim bir sonraki faturaya yansıtılabilir.

https://www.vodafone.com.tr/kampanyalar/her-sey-yanimda-mobil-odeme-kampanyasi Bu kampanya ise.

• Serciey kullanıcısına yanıt
    Evet kampanya bu, belki resmi tatil diye olmuş olabilir. Yarım bi mh ile görüşeceğim
  • iSo-9001 kullanıcısına yanıt

Allah yardımcınız olsun. :)

• ya ben bunu kullanıp 100 tl indirimi aldım sonra 250 tl üstüne 50 tl iade kampanyasını görüp 251 tl yükledim bi türlü gelmedi 50 tl mhyi aradım diyo ki promosyon veya kartla fark etmez bakiye yüklemişsiniz ondan olmamış diyo ne kadar çakal olmuş bunlar Vodafone Yanımda Premium üyeliği. ilk ay 4,90 TL sonraki aylar 39,90 TL Vodafone Yanımda Premium üyeliği. ilk ay 4,90 TL sonraki aylar 39,90 TL  o 100 tlyi ben yüklemedim ki yanımda şeysi o yapacak arkadaşlara duyurulur önce 251 tl yükleyin sonra bu kodu kullanın ben yandım siz yanmayın

• herşey yanımda 100tl kod aynı ay kullanılmazsa geçersiz mi oluyor acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.