Şimdi Ara

Vodafone Yanımda Yenilendi! (Güncelleme geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone Yanimda'ya sabah güncelleme gelmiş. Modern şık tasarıma kavuşmuş. Kalan kullanımlarım gibi her yer beyaz modern tasarım olursa çok çok iyi olur. Ben çok beğendim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Çarkı çevirince internet verdi mi ?
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Günlük Sosyal Pass, haftalık çıkartamadim.

• daha once supriz cikardi simdide iletisim pas hep cikiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone çark aynımı hala
  • Paetzold kullanıcısına yanıt
    aynı değil
  • Bu güncelleme bir hafta önce geldi, Vodafone önce yatırım yapsın 4G de 2G vermeyi bıraksın! Ondan sonra neyi güncelliyorsa güncellesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana ne var tekliflerinin geldiği kısım nerde la, bulamadım AHHAHAHHAHAHAHAHHA
  • Vodafone bence zihniyetine güncelleme yapsın. Sorunsuz geçen gün yok nerdeyse. 35 TL yükle 3 GB kazan yazıyordu. Yüklemeyi yaptık İnternet gelmedi. Müşteriden habersiz faturasızi faturalıya geçirir. Bilgi vermeden tarife değiştirir. Bunlara alıştım da o müşteri hizmetleri nedir ya. Hepsi alakasız şeyler söyleyip sinir hastası ediyo insanı. Kullanım hakkı biter bitmez başka hatta gecicem. Daha da kullanmayacağım.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    3 ay durdum 2 kere paket aldım .sadece Vodafone de Aynı sorundan bende muzdarip tim bana da 2 de fa kolay paket. Yükle 5gb kazan verdiğde yükledim ilkinde verdi 2.sinde hediye gelmedi .48 saat beklettiler yoğunluk var ayağına sonra dolunca kayıt açtılar cevap yükleme yapsın hediye gelir oldu 😁
    Bunu okuyan hangi kafayla okuyup böle cevap vermiş ben zaten yükleme yapmışım dedim sonra resim istediler hala saklarım aylık 5gb. daha sonra da 3+3 GB daha tanımladılar hatta sonra da kurtuldum 😁

• Vodafone Yanımda Yenilendi! (Güncelleme geldi)

Mevcut müşteriler için en iyi paket budur.

Kullanırsan 30GB + 500 dakika + 100sms 29 TL
    Gözümden kaçmış 25 TL'ye 5gb almıştım ama pişman oldum. Bu paket sadece kullananlar için avantajlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 25 Haziran 2020; 10:40:58 >
    Ben böyle firma görmedim ya. Ne yapıp ne edip müşteriyi haksız çıkarıyorlar. Ucuz etin yahnisi yenmez diye boşa demiyorlar. Valla telekoma haksızlık etmişiz. En azından sorun olunca muhatap buluyorsun. Kullanım hakları bitsin numara taşıyacağım iyice baydilar.

• 1500dk internet ve dakika birlikte veriliyor.İnternet GB üzerinden değil dakika üzerinden düşer,ordaki 30gb maksimum o kadar kullanabilirsiniz anlamında.Bende avantajlı olduğunu düşünüyorum kesinlikle

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Dakika maksimum 150 dk kullanırım. Geri kalan dakikalar ile internete girerim. Çok iyi bence.

Ben ayda 75 GB kullanım yapan insanım, 30 GB burdan alsam, Turkcell hattimda var.

Avantajlı ama sadece konuşma için avantajlı yok bence, 5 GB olanı al daha iyi.

Bir hafta kavga dövüş sosyal medyadan yazıp durdum bugün yüklemişler 3gbi 😀 ugrasmasak üstüne yatacaklar valla

Öncelik hangisinden oluyor bak bakalım 3gb dan mı düşüm sağlıyor

Hediye çarkı 2 gbdan dusmuyo şu anda ama Vodafone bu güven olmaz 😀

Düzeltme dilerse Hediye 3gb düşüm olması lazım çark hediyesi boşa gidecek yani

Hocam bak burda ne var. Bakalım farkedebimecek misin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.