Şimdi Ara

Vodafonedan Cihaz Almak İyi Yönleri / Kötü Yönleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar vodafone'dan cihaz almayı düşünüyorum. İlk defa bu şekilde bir telefon alacağım bunun kötü olan bir tarafı varmı ortalama ayda 150 ödeyeceğim buda 24 ayda 3600 e denk geliyor.

Dışardan gidip almak ve vodafone'dan gidip almak arasında çok fark oynuyor mu ?

Kısacası kazık mı yiyorum vodafonedan alırsam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buguncx -- 27 Mayıs 2015; 15:45:30 >

• Sitesinde telefona ve tarifeye ne kadar ödeyeceğin yazıyor. Basit bir toplama hesabıyla soruna çözüm bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde abonenin internet kullanmasını sağlamak için kapasitesi düşük modeller veriyor.

Mesela LG G3'ün hem 16 gb hemde 32 gb modeli olduğu halde vodafone sadece 16 gb modelini satıyor.

Aynı olay ipad ve iphone'larda da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 28 Mayıs 2015; 0:51:14 >
  • Şişirip, taksit ayağına fiyat çıkarıyorlar işte. Ben her türlü zararda oluyordum. Son tercihin olmalı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz genelde assagi yukarı aynı geliyor, ama tarifeden geciriyorlar. suan yanlıs hatırlamıyorsam sadece lg g3 de tarifeden gecirmelerine ragmen toplamda iyi fiyat var. 2 yıllık taahhütde az bir zaman degil. ben olsam hayatta almam, sabredip nakit almak her zaman en iyisidir, paran yoksa almayacaksın.

not: vodafone calısanıyım
  • 24 ay taksit yapan başka bir yer varsa ona gidelim o zaman.

elbette fark alacak. Kimse 24 ay taksit yapmıyor ki.

Benim geçtiğimiz ay başka bir operatörden almış olduğum telefon taksidi bitti. 2 sene sonra telefon eskidi mi? Hayır. Hala severek kullanıyorum (Note 2)

Belki şunu yapabilirsiniz; eğer almak istediğiniz bir teknoloji mağazasında kredi kullandırma seçeneği varsaa 24 aylık bir hesap yaptırın, operatörden alacağınız ile aradaki farkı hesaplayın na göre ilerleyin derim.
  • operator rom u oluyor bazılarında bu bir sıkıntı bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabletler avantajlı gözüküyor, Air 2 64 Gb 4g olan model 2095 TL, Apple Store da 2099 lira. ek olarak 1 gb internet için 15tl aylık ödeniyor, peşin fiyatına 24 ay taksitle alıyorsun ..
  • Hocam tarifelide telefon fiyatından çok avantaj bekleme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.