Şimdi Ara

VodafoneNET Akşamları Abonelerinin Hızlarını Kasten Düşürüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • durum açık ve net, 100mbit abonesiyim 9 aydır. son 1 aydır hergün aynı saatlerde, genelde 22:00 dan sonra hızım 5mbit 10mbit arasında takılı kalıyor, online oyun oynayanlar için eziyete dönüşecek değerler alıyorum. ilk başlarda sunuculardandır dedim, aynı saatlerde kontrol ettimki 18:00 da 102mbit alırken bıçak gibi aynı saatlerde 5-10mbitlere düşüyor. müşteri hizmetlerini defalarca aradım, modem resetletti sorun yok dedi, teknik ekip gönderdi, teknik ekip gündüz geldi tabi, switch ucu, fiber kablosunun, onu değiştirdim sorun olmaz artık dedi, akşam aynı saatte yine düştü. Diğer ekipten vodafone abonesi arkadaşlarımızla aynı anda bu sorunları yaşıyoruz. ben başakşehirdeyim diğerleri beylikdüzünde kartalda gibi farklı lokasyondalar ve hepsinin aynı saatlerde interneti 100mbitten 5-10 lara düşüyor. kasıtlı şekilde prime time saatlerinde hızlarımız ÇALINIYOR!

13 sene superonline kullanıcı olarak geçen sene vodafone a geçtim ve pişmanım. Vodafone a geçecekler bir kez daha düşünsün! Karşınızda hiç bir teknik bilgisi olmayan sadece modemi kapatıp açtıran müşteri hizmetlerinden, eve gelip sizi dinleyip haklısın Ağbey diyip giden teknikten başka birilerini bulamazsınız. aksine birde müşteri hizmetlerinin nazlı kaprisli ters cevaplarına maruz kalırsınız. Genel müdürlüğe yazdım şikayet var a yazdım. (https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/12664803) Yazabildiğim her platforma yazacağım bir halta yaramayacak belki ama bu memlekette sessiz kalanı....... çözüm bulunana kadar devam edeceğim.

Şunu öğrendim. Bir hizmet alıyorsanız ve teknik anlamda sizi memnun ediyorsa, 3 kuruş ucuz diye macera aramamak gerekiyor. bu ülkede, yakıtımızdan alınır ötv adında, arabamızdan alınır mtv ötv adında,maaşımızdan alınır bilmem ne vergisi adında, bari internetimizden almasın birileri ondanda almayın.

• Evet aynı sorun var saat 9u 10 geçe hız düşürülüyor ping çoşuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: luzumsuzdur

Şu an.

sizin normal internetlerde bile sıkıntı var.

hocam pcde kullanmıyorsunuz siz galiba.

PUBG

PUBG lite

Csgo

Rainbowsix

hangisi varsa ekran görüntüsü alabilirmiyim.

• Bu olay karşısında her hangi bir gelişme kaydedebilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi arıza kaydım ne oldu diye bir baktım hesapta ayın 18’i aranmışım bilgi aktarılmış sorun düzeltilmiş.

• Şu an için sorun yok hız 100 mpbs 1 saat sonra düşmeye başlıyor. Bunun mantıklı hiç bir açıklaması yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET hipernet HIZ ÇOK DÜŞÜK
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    Wireshark ile paket kayiplarinizi raporlayin, cok daha kolay cozum saglanir.

• burakkosucu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sorun dün düzeltildi.

• Hala bir çözüm bulunmadı.Sorun bende devam ediyor. Dün akşam 10 civarı test yaptım ,hızım 10 Mbit kadardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.