Şimdi Ara

VodafoneNet Limitsiz Yalın İnternet 49,90 TL (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.347
Cevap
45
Favori
176.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paetzold

quote:

Orijinalden alıntı: simos35

quote:

Bu ayda hizim düşmedi çok güzel oluyor Acaba sistemlerinde mi sorun var. Telefona mesaj geliyor adil kotaniz doldugundan hiziniz 3mb'ye düşmüştür diye değişen birşey yok ayni hizda devam Var mi böyle internet kullanan vodafonelu böyle yoksa benmi çok şansliyim

Herkeste böyle bu ay ya bir teknik hata var ya da Turknet'in AKK'yi kaldırmasına karşılık Vodafone'da bir şeyler deniyor. Umarım ikinci söylediğim geçerlidir ve bir sürpriz yapıp sevindirirler bizi. Zaten ADSL ile 13 mbit interneti zor görüyoruz buna bile sevinir olduk.

Benim sadece bu ay değil önceden de yazmiştim konuya. 16 aylik vodafone kullanicisiyim bunlarin 9-10 ayi bu şekilde geçti. Çokta memnunum bu durumdan

Benimde her ay düzenli olarak 10. günü akk doluyor ve hız 3 mbite düşüyor. Sadece sosyal medya sitelerinde forumda takılsam bile bitiyor bazı aylarda. Galiba sizin kullanımı da bize sayıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konu artık bitti

Turknet 16 mbps sınırsız akk sız taahhütsüz paket şuanlık en iyi seçenek.

• Beyler 1 hafta önce hizim akkden dolayi 3 mb düşmüştü ama 2 3 gündür hizim yine artmiş 20 aliyorum acaba bundada akk kalktı mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu ayda hizim düşmedi çok güzel oluyor Acaba sistemlerinde mi sorun var. Telefona mesaj geliyor adil kotaniz doldugundan hiziniz 3mb'ye düşmüştür diye değişen birşey yok ayni hizda devam Var mi böyle internet kullanan vodafonelu böyle yoksa benmi çok şansliyim

Herkeste böyle bu ay ya bir teknik hata var ya da Turknet'in AKK'yi kaldırmasına karşılık Vodafone'da bir şeyler deniyor. Umarım ikinci söylediğim geçerlidir ve bir sürpriz yapıp sevindirirler bizi. Zaten ADSL ile 13 mbit interneti zor görüyoruz buna bile sevinir olduk.

Benim sadece bu ay değil önceden de yazmiştim konuya. 16 aylik vodafone kullanicisiyim bunlarin 9-10 ayi bu şekilde geçti. Çokta memnunum bu durumdan

Benimde her ay düzenli olarak 10. günü akk doluyor ve hız 3 mbite düşüyor. Sadece sosyal medya sitelerinde forumda takılsam bile bitiyor bazı aylarda. Galiba sizin kullanımı da bize sayıyorlar

Daha öncede yazmıştım bu konuya ayni şekilde. Yine devam ediyor akksiz internet kullandim 10 ay

• vodafone dan kurtulmama sadece 15 gun kaldı.allahım bu konuyu gorupde girdigim gune lanet olsun.50 gb nedir ya.2 tane oyun indirince hemen 3 mb e dusuyor.internetleri cok kotu.iş yerimi turk nete gectim cok memnunum.150 gb kota nerde 50 gb salak vodafone koası nerde.burdan vodafone net almayı dusunen kişilere kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.vodafone un devri bitti.birde telefonla arayip tahattutunuzu yeniliyelim 50 gb dan 60 gb a cıkaralım kotanızı diyor dalga gecer gibi.cevvirsin bi tarafına tıksın
  • Bende buraya yazayım her ayın 16. günü akk giriyorum internetim sürekli kesiliyor.Vodofone net kullanıyorum turk.nete geçicem ama 24 aylık taahüdümün 12. ayındayım söylenen cayma bedeli 300-350 lira siz siz olun taahütlü internet sağlayan hiçbir pakete geçmeyin önce hepsini bir deneyin en iyi seçeneği seçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

vodafone dan kurtulmama sadece 15 gun kaldı.allahım bu konuyu gorupde girdigim gune lanet olsun.50 gb nedir ya.2 tane oyun indirince hemen 3 mb e dusuyor.internetleri cok kotu.iş yerimi turk nete gectim cok memnunum.150 gb kota nerde 50 gb salak vodafone koası nerde.burdan vodafone net almayı dusunen kişilere kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.vodafone un devri bitti.birde telefonla arayip tahattutunuzu yeniliyelim 50 gb dan 60 gb a cıkaralım kotanızı diyor dalga gecer gibi.cevvirsin bi tarafına tıksın

Hocam o dönemin en iyi kampanyası vf deydi.O rakamlara 16mb hız veren olmadığı gibi 8mb hız için aynı (hatta daha fazla) rakam isteniyordu.

Benim taahhütüm de 1 ay sonra bitecek, kullandığım süre boyunca da sıkıntı yaşamadım (kota aşımı dışında) ama bende turk.net'e dün başvuru yaptım.

• Arkadaşlar ben şuanda kontrol ettim hiz bilgilerini yaklaşık 10 mb hiz aliyorum

Ve kotam doldugu halde vodafone net

Kota 60 gb hiz 16mb te kadar

Yani suan 3 mb almam gerekirken 10 mb civari alyom hizi

• quote:

Orijinalden alıntı: everest@6363

Arkadaşlar ben şuanda kontrol ettim hiz bilgilerini yaklaşık 10 mb hiz aliyorum

Ve kotam doldugu halde vodafone net

Kota 60 gb hiz 16mb te kadar

Yani suan 3 mb almam gerekirken 10 mb civari alyom hizi

Son iki aydır bir şeyler deniyor Vodafone ama hayırlısı. Bir gün akk devreye giriyor bir gün hız son da. Bekleyip göreceğiz. Büyük ihtimal AKK'yi kaldırmakla ilgili bir planları falan var onu deniyorlar gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simos35 -- 17 Nisan 2017; 20:8:2 >
  • akksız 2 mbit alıyorum napayım beyler direk tüketici hakem heyetine mi başvurayım. Uğraşmıyorum diyorum da şu verdiğim paraya karşılık aldığım hizmete bakınca, bu uğraşmak değil de hakkını aramak oluyor gibi
  • tahahütü uzatmak istesek mevcut şartlar ile uzatabilirmiyiz
  • kardeşim hala 3 mbps diye telefonda söylüyorlar ve eve gelen 1 mbps bile değil yemin ederim.

bu nedir ya.

bunlara parayı geç ödeyince faiz bindiriyorlar hizmet veremeyince çıkabilme hakkı gelsin kardeşim bu nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

akksız 2 mbit alıyorum napayım beyler direk tüketici hakem heyetine mi başvurayım. Uğraşmıyorum diyorum da şu verdiğim paraya karşılık aldığım hizmete bakınca, bu uğraşmak değil de hakkını aramak oluyor gibi

Hocam hat değerlerini atabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

quote:

akksız 2 mbit alıyorum napayım beyler direk tüketici hakem heyetine mi başvurayım. Uğraşmıyorum diyorum da şu verdiğim paraya karşılık aldığım hizmete bakınca, bu uğraşmak değil de hakkını aramak oluyor gibi

Eve geçince atıcam ama hat değerleri kötü zaten görürsüm attığımda

• quote:

quote:

quote:

Eve geçince atıcam ama hat değerleri kötü zaten görürsüm attığımda

• selamlar.

arkadaşlar bende bu interneti kullanmaktayım..

noldu şimdi. birisi bana açıklayabilir mi??

aylık ödemesi ,

gün içi kullanımları ,

kota durumları , aşarsak noluyo vs..
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    sözleşme bitene kadar devam ekstra ücret yok

değişen tek şey kullandığın hıza göre akk sonrası hız 16 lık paket kullanıyorsan 3 yerine 5 mpbs olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: lnescapabLe

sözleşme bitene kadar devam ekstra ücret yok

değişen tek şey kullandığın hıza göre akk sonrası hız 16 lık paket kullanıyorsan 3 yerine 5 mpbs olacak

kota harici bir ödeme yok değil mi,

2. soru gece kotasız diyorlar bu muhabbet nedir.
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    extra ödeme yok hocam taahhüt bitene kadar devam

gece belirli saatlerde yapılan indirmeler kotaya yansımıyor ama bu konuda kesin bilgim yok

• quote:

quote:

buyrun

• 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.