Şimdi Ara

VodafoneNet Limitsiz Yalın İnternet 49,90 TL (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.347
Cevap
45
Favori
176.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hat değerleriniz kötü iç tesisatı kontrol ettirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

akksız 2 mbit alıyorum napayım beyler direk tüketici hakem heyetine mi başvurayım. Uğraşmıyorum diyorum da şu verdiğim paraya karşılık aldığım hizmete bakınca, bu uğraşmak değil de hakkını aramak oluyor gibi

Hocam hat değerlerini atabilir misin?

buyrun

Hat değerleri çok kötü olmasa da ulaşılabilir hız ilginç düzeyde düşük. İç tesisatı kontrol ettirdiniz mi? Ve eviniz şehir merkezinde mi bina müstakil mi apart mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: lnescapabLe

hat değerleriniz kötü iç tesisatı kontrol ettirin

ettirdim iç tesisatta sıkıntı yok
  • Bugün bulunduğum yere fiber geldiğini öğrendim.

Vodafone fibermax yazın gayet uygun fiyatlar incelemedim kota varmı bilmiyorum ama 30 tl ye paket var

• *orrente upload kotadan mı gidiyor. ( bazı iss lerde öyleymiş vadafonda nasıl ?? )
  • twich.tv izlerken sorun yaşayan varmı? 10mbit hızla izlerken bile donuyor sizde durum nedir. twich de en fazla 6mbit donwload ile yayın yapanlar var. minimum 8mbit bağlantı ile izlerken sorun olmaması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

twich.tv izlerken sorun yaşayan varmı? 10mbit hızla izlerken bile donuyor sizde durum nedir. twich de en fazla 6mbit donwload ile yayın yapanlar var. minimum 8mbit bağlantı ile izlerken sorun olmaması lazım.

Bendede var ayni sorun en düşük görüntü kalitesinde bile donuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

quote:

twich.tv izlerken sorun yaşayan varmı? 10mbit hızla izlerken bile donuyor sizde durum nedir. twich de en fazla 6mbit donwload ile yayın yapanlar var. minimum 8mbit bağlantı ile izlerken sorun olmaması lazım.

demekki vodafonun yurtdışı çıkışları rezalet. kim bilir kaç aktarma var. bu yüzden internet hızı yeterli olmasına rağmen twich izlerken buffering yapıyor. mh ile görüşecem burdan yazarım ne diyeceklerini. başka sorun yaşayan varmı vodafone net kullanıp neti hızlı olmasına rağmen twich tv de sorun yaşayan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

quote:

demekki vodafonun yurtdışı çıkışları rezalet. kim bilir kaç aktarma var. bu yüzden internet hızı yeterli olmasına rağmen twich izlerken buffering yapıyor. mh ile görüşecem burdan yazarım ne diyeceklerini. başka sorun yaşayan varmı vodafone net kullanıp neti hızlı olmasına rağmen twich tv de sorun yaşayan.

Hocam reset atinca sorun çözüldü bende. Deneyin isterseniz.

• uzun zamandır böyle modem reset çözüm olmadı
  • quote:

uzun zamandır böyle modem reset çözüm olmadı

Benimde ilk kez siz yazinca bugun dikkatimi çekti, reset atinca sorun kalmadi.
  • 1080p yayınlarda denedinizmi? örneğin aşağıdaki yayın 5mbit ile veriliyor. kalite tuşundan 1080p60(source)
    alıp denermisiniz takılma varmı?

https://www.twitch.tv/quickybaby
  • quote:

1080p yayınlarda denedinizmi? örneğin aşağıdaki yayın 5mbit ile veriliyor. kalite tuşundan 1080p60(source)
    alıp denermisiniz takılma varmı?

https://www.twitch.tv/quickybaby

Yok hocam takilmiyor sıkıntısız izleniyor.
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    16mbit hızda 3 tane yayını yan yana koyup açtım yine takılma yok.
    Korelilerin 10k bitrateli yayınlarında bile sıkıntı çıkmıyor.
  • 10mbit bağlantım var. ben neden sorun yaşıyorum acaba. 4k üzeri yayınlarda takılma oluyor.
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    Bölgesel altyapı ya da modem ile ilgili bir sıkıntı bence.
  • Modemi HG532s olup da VDSL kullanan var mıdır ? Vodafone'un verdiği modem bu. VDSL destekliyor mu ?
  • İnsanı PİŞMAN ediyor bu vodafone.Sakın değişiklik yapmayın neyse onu kullanın. 1 yıl sorunsuz 49,90a 16mbit interneti kullandım. 1yıl sonra fibere geçtim dedim ki taahhüt kaldığı yerden devam edecekse öyle geçeceğim sıfırdan başlayacaksa etmeyeceğim.neyse efendim bilgisiz müşteri hizmetleri bilgisiz bilgisiz edecek-etmeyecek derken vodafone ana yerden aradılar taahhüt kaldığı yerden devam edecek.dedm o zaman paket değiştiriyorum. Sen geçişi yap 1 ay sonra faturada taahhüt süresi 24 ay olarak güncellesin. çıldırdım. Aradım siz ne ayaksınız dalga mı geçiyosunuz? efendim paket değişirse taahhüt sıfırdan başlar diye cevaplar. sinirlendim bilmiyosan atıp tutma bilmediğin konuda yorum yapıyosun sen git bilen biriyle görüştür beni dedim. araştırdı geldi evet kaldığı yerden devam ediyor dedi. peki niye faturamda süre sıfırdan başladı.kayıt oluşturalım falan filan yaklaşık 10-15 defa belli aralıklar düzeltilmesi için aradım en sonunda vodafone merkez müşteri hizmetleri aradı efendim taahhüt kaldığı yerden devam edecek sistem öyle olduğuna bakmayın fatura da otomatik o şekilde yapıyor ama fatura ekranında 12 sonra bitmiş görünecek bişek olursa şu kayıt numarasına baksınlar dedi konuyu kapattık. Gelelim 12 ay sonrasına Mart ayı geldi aradım taahhütüm bu ay bitecek taahhütsüz kullıncam ne kadar öderim. Demesinler mi 12 ay daha taahhütüz var. Nasıl küfretmezsin arkadaş. ya siz bi işi adam akıllı yapamazsınız dedim bu nedir bu kaçıncı her seferinde sil baştan o aralar 4-5 kez gene bi araşma oldu. en dediler taahhütüz yok 1 ay sonra faturanız taahhütsüz olarak gelecek. eğer gelmezse arayın. neyse 1 ay sonra fatura geldi taahhütsüz olarak yansıtılmış.3 ay bu şekilde kullandım. Sonra aradım internetimi kapatacağım. Dilekçe ve kimlik fotokopisini şu numaraya gönderin. Dilekçemde taahhütsüz olarak kullandığım interneti kapatmak istiyorum diye özellikle belirttim ki bunlar gerizekalı. Aradan 3 gün sonra aradılar niye kapattırmak istiyosunuz? sanane lan diyecektim ki dedim taşınıyorum. Efendim taahhüt süresinin dolmadığını görmekteyim cezai bedel yansır dedi. Adama sinirli sinirli anlattım ben her defasında bu saçmalıklarla uğraşmak zorundamıyım dedim bu nedir dedim. Bilmiyosanız yapmayın dedim. Ben dedi bu şekilde belirtiyorum eğer cezai bedel yansırsa müşteri hizmetlerini arayın dedi. iptali onaylıyormusunuz falan kapattık teli 5 saniye sonra net iptal oldu mesajı arkasından cezai bedel gelecek mesajı. Ben tabi ana avrat küfür edip tekrar aradım müşteri hizmetlerini.Dedim kıyameti koparırım yeter. sizin işinizi de internetinizi de. efendim mesajlar sistem olarak geliyor. Sistemde taahhütlü görünüyor ben bunla ilgili kayıt açayım. lan bu sistem otomatik nasıl geliyor bu sisteme giren yok mu kendiliğinden mi oluyor aynı şeylerde sistem sistem deyip duruyorsunuz. falan derken kayıt oluşturdu teli kapattık.Bakalım artık... VODAFONE İLE MACERAYA HAZIR OL

• 3 ay sonra 24 aylık taahhüdüm sona eriyor.

güncel olarak ne fiyat teklif ediyorlar?

• Benim tahhatüm de 6 ay sonra dolacak. Şimdiye dek Vodafondan pek şikayetim olmadı, yani bizi idare ediyor. 60gb sınırsız fiyatı da 49.90 daha ne olsun. 16 Mbit kullanıyorum. Bu şartlarda bulunduğum merkzede başka bir alternatif de yok. Acaba taahhüt bittikten sonra Telekom vs teklifleri nedir bakmak lazım. Taahhüt sonrası Vodafon ne teklif ediyor ben de merak ettim şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.