Şimdi Ara

Vodafoneye Geçtim!(1 soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pazar günü vodafoneye geçtim hayırlısıyla ilk defa kullanıyorum trabzon merkezde ful çekiyor hiç bir sorun yok Fakat ben bir şey sormak istiyorum ben vodafonede televizyon izleme kampanyasından yararlanmak istiyorum. Nasıl yapacağım?

Cevaplarınızı bekliyorum...

Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: KaRa_1983

Arkadaşlar pazar günü vodafoneye geçtim hayırlısıyla ilk defa kullanıyorum trabzon merkezde ful çekiyor hiç bir sorun yok Fakat ben bir şey sormak istiyorum ben vodafonede televizyon izleme kampanyasından yararlanmak istiyorum. Nasıl yapacağım?

Saygılar...

Müşt.hizmetlerini ara cihaz modeli destekliyse ayarlarını hemen gönderiyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mirage616

quote:

Arkadaşlar pazar günü vodafoneye geçtim hayırlısıyla ilk defa kullanıyorum trabzon merkezde ful çekiyor hiç bir sorun yok Fakat ben bir şey sormak istiyorum ben vodafonede televizyon izleme kampanyasından yararlanmak istiyorum. Nasıl yapacağım?

Saygılar...

Müşt.hizmetlerini ara cihaz modeli destekliyse ayarlarını hemen gönderiyorlar

k790i kullanıyordum musteri hizmetleri izleyemezsin dedi ama izliyorum burada onemli olan telefonun realplayer dosyalarını destekleyip desteklemedigi

• E60 kullanıyorum destekliyor real player tüm videolarımı filan real playerden izliyorum.
  • SAMSUNG l760 ta izleyebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 29 Kasım 2007; 20:40:42 >
  • Onu telefonlarla ilgili bölüme sorarsan daha çabuk yanıt alabilirsin diye düşünüyorm
  • quote:

E60 kullanıyorum destekliyor real player tüm videolarımı filan real playerden izliyorum.

o zaman sana vodafone'un tv dosyalarını gnderiyorum .rardan cıkar teker teker telefonuna at.musteri hizmetlerinden mms ayarlarını actır.yanılmıyorsam yıl sonuna kadar ucretsiz
    http://rapidshare.com/files/73267384/tv.rar.html(r a p i d s h a r e)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 30 Kasım 2007; 10:01:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam dosyayı indirdim müşteri hizmetlerinden nasıl açtıracağım 5 e basıyorum orda müşteri temsilcisiyle görüşmek için şu rakama basın diyor hangisine basim açtırmak için birde bu dosyaları hangi klasöre atacağım direk hafıza kartınamı?
    quote:

Orjinalden alıntı: turexx

quote:

E60 kullanıyorum destekliyor real player tüm videolarımı filan real playerden izliyorum.

o zaman sana vodafone'un tv dosyalarını gnderiyorum .rardan cıkar teker teker telefonuna at.musteri hizmetlerinden mms ayarlarını actır.yanılmıyorsam yıl sonuna kadar ucretsiz
    http://****.com/files/73267384/tv.rar.html(r a p i d s h a r e)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRa_1983 -- 30 Kasım 2007; 12:29:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.