Şimdi Ara

Vodofone Yeter Artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 ay önce sınırsız cep net paketi vardı ve TL yüklemedim fakat iptal de etmedim.3 ay sonra kapanmıştır deyip TL yükledim TL boşa gidince sinirlendim ama hata bende olduğu için bir şey yapmadım.Daha sonra paketi iptal ettirip İnternet paketine geçtim.Bitmesine 3 gün kala yani bugün 10 TL kontör yükledim.Mesaj geldi yüklenmiştir diye.Daha sonra ne olduğunu anlamadan bakiyem 0 TL kaldı.
    Bunun bir açıklaması var mı ? Bana gelen mesajlar :

DEĞERLİ ABONEMİZ HESABINIZA 10 TL YÜKLENMİŞTİR.İYİ GÜNLERDE KULLANIN. = 15 Mart 16:01

ÖZGÜR GENÇ TARİFENİZ SEBEKEICI : 10 dk/50 kri SEBEKE DISI 10 dk/50 Kr SMS : 41 kr MMS : 80 kr = 16 : 02

Vodafone'lularla 100 dk günde sadece 1.9TL ! Cebine Göre Gunluk Vodafone'lularla konuşturan paketi almak için GUNLUK VF yazip 7580'e gönderin ! )= 16 : 02

Değerli abonemiz,krediniz bitmiştir.İstediğiniz Vodafone abonesine ücretsiz olarak " Beni Ara " mesajı göndermek için telefonunuzdan .... tuslayın = 18.22

Amacım Travian adlı oyuna Mobil ödeme ile yükleme yapmaktı.

444052 Den gelen mesajlar :

DEGERLİ ABONEMİZ GECMİS AYLARA AIT 1.34 TL TELSIZ KULLANIM ÜCRETERİ HESABINIZDAN TAHSİL EDİLMİŞTİR = 16.02

1,34 TL Kesse bile en az 8 TL kalması lazım.Peki şimdi soruyorum nasıl oluyor da yiyor kendine kendine bakiyeyi.Hiç bir yere aboneliğimde yok.Turkcell özlüyorum şimdi.En kısa sürede geçmeyi düşünüyorum.Vodafone geçmek başlı başına hataydı zaten.Bunu şimdi anlamadım.Yazıklar olsun !

• forum.vodafone.com.tr bu adresten yaşamış olduğun sorunu yaz. Liralarının ne için hattndan düştüğünün bilgisini verirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmişe dönük telsiz kullanım ücreti düşmüş olabilir...6-7 aylık ücreti toptan almış olabilirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Geçmişe dönük telsiz kullanım ücreti düşmüş olabilir...6-7 aylık ücreti toptan almış olabilirler...

Aynen katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.