Şimdi Ara

Vogue VO5435SI Kadın Güneş Gözlüğü 650TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler hocam, sipariş verdim ben

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • firma güvenilir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenilir görünüyor. 1 adet de ben aldım. UV filtre varmış gözlükte. Bakalım nasıl gelecek, teşekkürler.

• babaanne gözlüğü gibi, bir de kahverengi, en itici renk.

• 1300tl olan ithal zeis camli gözlüğü 292tl ye Amazondan aldım suan farkli rengi 750tl benim aldığım fiyata optikciler yerli infinity bile vermiyor ki onlar bile 650tl olmus
    2 ayri model de 74tl ve 109tl olarak infinity aldım sorunsuz geldi çizik bile yok bu rakama pazarda oyuncak gözlük satmıyorlar iken 😬
    Tek sorun ithal markada garanti belgesi çıkmadı amazona sensin garanti dedim bir de 100tl hediye çeki verdiler cok mükemmel alışveriş oldu 😀
    Sipariş vermeden baktım fiyatlara carrefoursada aynisi 1300tl idi tek kalmıştı amazonda kaçırmadım yapıştırdım 🙂
    Burdan gelecek replika bile olabilir ki degilse de fiyat fazla Amazondan sonra alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 3 Ocak 2024; 21:4:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum, yaşlı kadın gözlüğü. Sevdiğinize filan sürpriz yapayım diye almayın, hakaret olarak algılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

anlayan oldu mu ?

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    İdrak ederek okursan anlarsın yada anlamadigini sorarsın dostum

mavinci ile akrabalık var mı dostum Vogue VO5435SI Kadın Güneş Gözlüğü 650TL 

Amazon linkini ver oradan alalım.

• marcelo05 kullanıcısına yanıt

bende aldım 1 adet hanıma fiyat uygun geldi

• marcelo05 kullanıcısına yanıt

Ürün geldi hocam gayet iyi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş bilmem kaç kahverengi renk gözlüğe karşı sürahi nine algısında olanlar var yazık. Yüze uyduktan sonra muhteşem bir görüntü verebiliyor. Bu arada paylaşan arkadaşa teşekkürler ben de sipariş vermiştim yarın gelir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kml_77 -- 5 Ocak 2024; 22:40:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.