Şimdi Ara

Void anti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
2.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim orda bahsettiğim orchid kasabilen carryler misal clinkz gibi herolar. yada storm sprit.

sonuç olarak silence atıp kesin diyorum drowla manta kasana kadar cron açamadan kesiyordum zor birşey değil.

pa'da evasiona vermesine gerek yok oynamasını biliyorsa 50.dk bile olsa voide iş yaptırmaz 15-20dk'lar arası panın işi daha kolay.

önemli olan cron açtırmamak en azından 5 kişi krona girmemek.

tekrar yazmaya mecbur ediyorsunuz beni anlamayacak bişey yok aslında bunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 12 Ocak 2015; 11:04:13 >
  • 5.84 zamanında bile void bu kadar umursanmayan heroyu neden şimdi bu kadar kafaya takıyorsunuz. omniye aghanim kas. combattan 100 metre ileride bekle. chrono açınca bas ultiyi. purge mü kasacak. inşallah kasmaya çalışır. kasamadan bitirirsiniz. venge al. yine uzaklarda bekle atladığında ulti ile dışarı çıkar. hele ki yokuşun üzerine çıkartırsan dolanasıya iş işten geçer. bane ile arkada bekle. uzakta bekle, ulti ile dalınca blink atıp ulti ile kaparsın. benim bu söylediğim 3 örnek bkbli durumlarda da etkili. bana göre en güzeli ezalor alıp aghanim kas. gündüzleri verdiği görüş ile void gelmeden onu görüp önleminizi alın =)))

en güzeli ise viper. kimin kasmasını istemiyorsan geçersin karşısına.offlane gelmez ama gelirse çok güzel. trilane gelirse alırsın sen de yanına 2 kişi arsadaki abiler gibi gezersin.

Ama tutup da karşıda void varken dur farm yapayım, tk attık yarmak yerine ancient keseyim dersen bilmemkaçıncı dakikada ya bu void imba bu ne dersin. aynı şey pa'da da geçerli.

• Void'in en büyük antisi Solid'dir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Support oynuyorsam Omniknight pickleyip -oyun da izin verir ise eğer- Aghanim rush deniyorum. Global olarak diğer takım arkadaşlarını olduğun yerden korumak mümkün, ki benim favorim. Yine Distruptor Glimpse sebebiyle sevdiğim bir counter. Silencer yine güzel sayılabilecek bir counter. Earthshaker yine fena sayılmayacak bir çözüm.

Carry'lerden Tiny ve PA. Jugger denenebilir.

AoE vuran her skill'e sahip support'lar da aslında ilk tercih counter olmasa da Void'i Chrono içinde pek rahat bırakmıyor, early ve mid'de Void'i oyundan düşürebilir. Mesela Void'in kombo yoldaşı Skywrath, Void'in karşısında diyelim. Oyunun ortalarına kadar Void chrono açtığında tek kişiye fokuslanacağı için (ve hatta oyun başlarında tek kişiye chrono açacağı için) siz Sky'ın ultisini takım arkdaşınızı içine alacak biçimde atarsanız Void bayağı hırpalanır. Ama counter için ne ilk tercih, ne de ideal çözüm bu değil tabii ki.

Ama genel olarak sizden daha yüksek seviyede bir Void oyuncusuna karşı support olarak zor başa çıkarsınız. Çünkü sizden daha iyi pozisyon alıp chronoyu sizi kapsayacak şekilde cast ederse geçmiş olsun. Zaten bash dışında Backtrack gibi olağan üstü bir pasifi var hayvan oğlu hayvanın ve bana göre -bu tip cümlelerden tiksiniyorum ama- oyunun en en en iyi ultisine sahip. Tartışmam. Bu sebeple Void'e önlemi Early/mid baskısı ile ve daha iyi farm yapan doğru seçim hard carry ile ancak alırsınız.

Ayrıca Void'in imbalanced değil ancak hak ettiği değeri daha yeni (TI 4 zamanı) gören bir hero olduğunu düşünüyorum. O yüzden bu kadar konuşulması doğal, çünkü hero kompozisyonu müthiş. Ne var kibüyük turnuvalarda Chrono içinde ms 1100'e çıkarıldıktan sonra ancak picklenmeye başlandı (The International 2 Upper Bracket Finali, LDG-Na'Vi son oyun hariç). Mesela aynı şekilde Warlock'un da metaya girmesini yıllardan beri bekliyorum ve TI 6'da leblebi gibi warlock görebiliriz, çünkü pick oranı az diye sürekli buff aldı ama hala millet keşfedemedi (Aui_2000 hariç).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jatrah -- 12 Ocak 2015; 19:28:26 >

• Erken orchid cikabilcek clinkz ve storm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

quote:

Orijinalden alıntı: El Jefe

Oyun başı farmını sabote etmek falan hikaye.Void anti mage tarzı köpek gibi farm isteyen bi hero değil ki ... Bash'i fulleyip mom + pt yaptığında snowball'a başlıyosun.Yanında support varsa ve takım oyunu tutabilecek seviyedeyse direk late game itemlarına da odaklanabilirsin.Bazen solo gittiğim maçlarda bile snowball yaptığım olmuştu.Eğer lane'de ağır harass heroları yoksa solo bile yapılabilir.Başlangıç statları çok iyi.Base dmg zaten bi hard carry'ye göre çok yüksek oyun başı.Voidin counterları ise dışardan müdahele yapabilecek her herodur.Earthshaker,Jakiro,Pudge,Lina,Sniper vs ... Eul scepter'da iş görecektir.Ha yok ben voide 5 men chrono açtırıyorum diyorsan o zaman geçmiş olsun gg wp

eleman haklı beyler, nasılsa farm elde ediyor değil mi? free farm bırakın, dakika 30-40da chronoda terör estireceği yere çok daha erken kan almaya başlamasını sağlamış olursunuz. hiç gerek yok gidip farmını bozmaya, bırakın kardeş kardeş farmını alsın, itemlerini çıksın, uğraşmanıza değmez.

Brain Dead.
    Senin gibi bi herifi dikkati bile almam.

• quote:

quote:

quote:

Oyun başı farmını sabote etmek falan hikaye.Void anti mage tarzı köpek gibi farm isteyen bi hero değil ki ... Bash'i fulleyip mom + pt yaptığında snowball'a başlıyosun.Yanında support varsa ve takım oyunu tutabilecek seviyedeyse direk late game itemlarına da odaklanabilirsin.Bazen solo gittiğim maçlarda bile snowball yaptığım olmuştu.Eğer lane'de ağır harass heroları yoksa solo bile yapılabilir.Başlangıç statları çok iyi.Base dmg zaten bi hard carry'ye göre çok yüksek oyun başı.Voidin counterları ise dışardan müdahele yapabilecek her herodur.Earthshaker,Jakiro,Pudge,Lina,Sniper vs ... Eul scepter'da iş görecektir.Ha yok ben voide 5 men chrono açtırıyorum diyorsan o zaman geçmiş olsun gg wp

eleman haklı beyler, nasılsa farm elde ediyor değil mi? free farm bırakın, dakika 30-40da chronoda terör estireceği yere çok daha erken kan almaya başlamasını sağlamış olursunuz. hiç gerek yok gidip farmını bozmaya, bırakın kardeş kardeş farmını alsın, itemlerini çıksın, uğraşmanıza değmez.

Brain Dead.

Vayy çok üzüldüm, çocuğun teki dikkate almayacak diye karalar bağladım.
    %50 win ratei olan karakteri ilah yap, şaçma sapan konuş ondan sonra sono dokkoto olmom, heee yavrucağazım heee...

• Farmlamasına izin verme, fırsat buldukça kes, bu bile yeterli olabilir. Onun dışında quas wex invoker, venge bane jakiro gibi herolar. Hiç olmadı biri euls kassın arkadaş. Ama bunların ultide kalmaması lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Brain Dead.

%50 win ratei olan karakteri ilah yap, şaçma sapan konuş ondan sonra sono dokkoto olmom, heee yavrucağazım heee...

Kac yasindasın sen? 3800 mmrlı standart bir oyuncusun senin fikrinde olmayanlara saçma, he yavrum , cocuk vs deme hakkını kendinde nasıl görüyorsun? Hayatinda kac kere void atladığında halberd attın ? Sen essek gibi ortalikta toplu geziyosan voidi atlattiriyosan o oyunu salak olsa tek basina yine alir void.. birsey biliyolarmis gibi millete ahkam kesmeleri yok mu deli oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 14 Ocak 2015; 10:37:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

quote:

quote:

quote:

quote:

Brain Dead.

Kac yasindasın sen? 3800 mmrlı standart bir oyuncusun senin fikrinde olmayanlara saçma, he yavrum , cocuk vs deme hakkını kendinde nasıl görüyorsun? Hayatinda kac kere void atladığında halberd attın ? Sen essek gibi ortalikta toplu geziyosan voidi atlattiriyosan o oyunu salak olsa tek basina yine alir void.. birsey biliyolarmis gibi millete ahkam kesmeleri yok mu deli oluyorum.

yaralı kuşum sana ne oluyor? 2k mmri olması gereken ama sayısal loto milyoneri şanşına sahip olan gözünü kapayıp phantom assasin pickleyerek takımın taşıması sayesinde mmr kasan noobun tekisin lan resmen mmr sisteminin rezalet olduğunu kanıtlamak isteyen birisinin örnek olarak ortaya koyacağı seviyede birisisin neyin lafını yapıyorsun? bu kadar şanşına rağmen günde 10 oyunun 6sında taşınıp,4ünü taşıycak adam bulamayıp kaybederek rank oynamayan birisinin hesabının seviyesine bile gelemedin, gelmiş burada beğenmeyip laf söylüyorsun, başka kapıya yaralı kuşum.ayrıca o örneği verebildiğime göre yapabilmişimdir değil mi? zor birşey değil fakat senin gibi noob olan birisine göre extreme bir hareket olduğu için inanmaman gayet normal...
    birşey biliyormuş gibi konuştuklarında sinir oluyorum fakat sonra rezil olmalarına rağmen hala konuşmaya devam edip acımadıki acımadıki şeklinde bıdı bıdı yaptıklarını görünce deli oluyorum

• BlackVnM kullanıcısına yanıt
    ben nasıl öyle bir yorum yapmışım anlamıyorum galiba sinirli bir anıma denk geldi. kusura bakmayın.

blackvnm@ sanırım kişiliğin tam oturmamış ergenliği atlatamamış olabilirsin normal şeyler bunlar umarım başına bundan dolayı bela gelmez ilerde sıkıntı çıkaracak sorunlarla karşılaşmazsın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Brain Dead.

Hocam,öncelikle teşekkür ederim bu adamın kendini bilmezliğini sonunda farkedenler oldu.Öncelikle bu adamla kesinlikle tartışmaman gerekiyor.Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya , yada yazık olur adabına demişler.Kendisi kim bilir 16 yaşında bıyıkları yeni terlemiş bir lise öğrencisi,ama gelmiş burda ona buna laf atıyor,bi bok bildiğini zannedip o kısa aklıyla millete hakaret ediyor.Neymiş heronun win rate'i 50 imiş de şuymuş buymuş.

• ''Bir bilgiyle bin alimi yendim,Bin bilgiyle bir cahili yenemedim''

5 yıldır bu forumdayım bu gibi tipler her bölümde vardır..

dahili bileşenlerde pc toplama yardım konusu açılırdı derdim şu konfigirasyonu tercih ederdim gibisinden görüşümü belirtirdim.

bir iki tane 10-20k mesaj kasmış adamlar gelip '' bana göre şu olsa daha iyi olur'' değilde yada bu ekran kartının sonuçları şundan şundan dolayı daha iyidir değil de , ''ben yaşın kadar pc topladım'' ,''ben yarbayım''
    ''kaç yaşındasın'' vs vs derlerdi

yada kasa ve güç kaynağına yatırım yap işlemci-ekran kartını F/p odaklı al yazardım onlarda '' bu paraya o işlemci koyulur mu ? bunu toplamak için gerizekalı olman lazım bi bok bilmiyosun'' vs vs derlerdi.

halbuki bu konu görecelidir mesela ben daha kasaya para vermedim masa altı montajla kullandım yada arkadaşlarıma ikinci el 10 liraya kasa almasını söyledim parayı daha kaliteli güç kaynağına yatırmasını sağladım. bunu çok gereksiz çok saçma görebilirsiniz ama '' bu mallıktır bu salaklıktır kasa almayan tip gelmiş yorum yapıyor'' diyemezsin!!!....

dotaya gelecek olursak farklı buildleri severim mesela voide bi aralar manta kasardım enigmaya oyun sakin gidiyorsa takımda toplaşma combat başlatma erken başlamayacağını düşünürsem midas radiance kastığım olurdu. Snipe deso hiç kasmadım mesela hep mom kasardım bazı arkadaşlarım skadi satanic alırdı. (güncellemeden sonra oynamadım) oyuna göre değişebileceği gibi kişiye görede değişebilir build.

mesela pa'ya bi oyun linken çok yakışmıştı pudge lina axe vardı karşıda.

yani demek istediğim kimse kimseyi yaptığı herhangi birşeyden yargılayamaz.

diyelim birinin birine önerisini beğenmedin sana yanlış geldi bence öyle değil dersin şundan şundan dolayı dersin.

Blackvnm gibi ''yukarıdaki yorumu dikkate alma ,o noobtur hep pa alır vs gibi gereksiz yorumlar yapılmaması lazım.''

@blackvnm yani kardeşim seninle derdim yok rakibim yada düşmanım yada akranım değilsin, adam gibi kimseye hakaret etmeden görüşünü belirt boş boşuna milletin canını sıkmana gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 14 Ocak 2015; 19:39:35 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: BlackVnM

quote:

Orijinalden alinti: -VIII-

quote:

quote:

Orijinalden alinti: El Jefe

quote:

Orijinalden alinti: ::Ashes::

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyun basi farmini sabote etmek falan hikaye.Void anti mage tarzi köpek gibi farm isteyen bi hero degil ki ... Bash'i fulleyip mom + pt yaptiginda snowball'a basliyosun.Yaninda support varsa ve takim oyunu tutabilecek seviyedeyse direk late game itemlarina da odaklanabilirsin.Bazen solo gittigim maçlarda bile snowball yaptigim olmustu.Eger lane'de agir harass herolari yoksa solo bile yapilabilir.Baslangiç statlari çok iyi.Base dmg zaten bi hard carry'ye göre çok yüksek oyun basi.Voidin counterlari ise disardan müdahele yapabilecek her herodur.Earthshaker,Jakiro,Pudge,Lina,Sniper vs ... Eul scepter'da is görecektir.Ha yok ben voide 5 men chrono açtiriyorum diyorsan o zaman geçmis olsun gg wp

eleman hakli beyler, nasilsa farm elde ediyor degil mi? free farm birakin, dakika 30-40da chronoda terör estirecegi yere çok daha erken kan almaya baslamasini saglamis olursunuz. hiç gerek yok gidip farmini bozmaya, birakin kardes kardes farmini alsin, itemlerini çiksin, ugrasmaniza degmez.

Brain Dead.

Vayy çok üzüldüm, çocugun teki dikkate almayacak diye karalar bagladim.
    %50 win ratei olan karakteri ilah yap, saçma sapan konus ondan sonra sono dokkoto olmom, heee yavrucagazim heee...

Kac yasindasin sen? 3800 mmrli standart bir oyuncusun senin fikrinde olmayanlara saçma, he yavrum , cocuk vs deme hakkini kendinde nasil görüyorsun? Hayatinda kac kere void atladiginda halberd attin ? Sen essek gibi ortalikta toplu geziyosan voidi atlattiriyosan o oyunu salak olsa tek basina yine alir void.. birsey biliyolarmis gibi millete ahkam kesmeleri yok mu deli oluyorum.

Hocam,öncelikle tesekkür ederim bu adamin kendini bilmezligini sonunda farkedenler oldu.Öncelikle bu adamla kesinlikle tartismaman gerekiyor.Cahille girme münakasaya; ya sinirini ziplatir havaya , yada yazik olur adabina demisler.Kendisi kim bilir 16 yasinda biyiklari yeni terlemis bir lise ögrencisi,ama gelmis burda ona buna laf atiyor,bi bok bildigini zannedip o kisa akliyla millete hakaret ediyor.Neymis heronun win rate'i 50 imis de suymus buymus.

siz cidden ne ezik tiplersiniz la, baktiniz saçmaliyoruz, cahiliz, bir cacik bilmiyoruz hemen liseli, ergen vs vs... isin garibi iyi kötü beni gerçek hayatta görüp tanisanlar veya forumdan birlikte oyuna girdiklerimiz var iken sizin gibi laf söyleyenler tamamen kara kutu.nerede noob, süzme, cahil var onlarla arkadassiniz, onlari destekliyorsunuz ve gelmis bana bu tarz konularda laf söylüyorsunuz, neyin kafasini yasiyorsunuz ?
    seni savunan kisi süzme noob, o tarz kisiler beni savunacagina karsimda olsun tercih ederim neymis heronun win ratei %50ymis, söyledigin kadar iyi ise alip %100 win rate ile dünya mmr lideri olup kendini herkese tanitsana? isiniz gücünüz bos laf yapmak, sadece laf baska bir cacik yok.

Uzun suredir arada acip bakiyorum foruma. Bir kere mmr konusunda konusmustuk. Herhalde adamin gunu kotu gecmis diye uzatmamistim. Bilgi olarak cok ucuk noktalarda olabilirsin, uslubun ters, karsindaki insanlar seni sevip sempati duyabilecekken sirf su anlamsiz kabaligin yuzunden nefret ettiriyorsun kendinden. Bunu gozlemlemek cok zor degil,kimsede cikip bunu sana soylemiyor isin garibi onlarda seninle laf yarisina girmeye calisiyor.

Senden ricam su yorumlari okurken biraz daha keyif almak istiyorum ve mumkunse senden de yeni bilgiler ogrenelim. Cumlelerindeki siniri,ofkeyi,egoyu lutfen azalt. Kal saglicakla.

karsimdaki insan evlatlarina düzgün yazi yazildiginda hatali olduklarinin farkina vardiklari an flamer moduna geçip, konuyu saptirmaya çalisarak liseli ergen seklinde beyanatlarda bulunurken ne gibi karsilik vermem gerekiyor?

insan gibi davranana insan gibi davranilir, ama bu tarz bir davranis karsisinda hiç tanimadigim bilgisiz birisine karsi alttan almami gerektirecek hiçbir sebep bulunmuyor. ayrica "senden de" derken forumda dogru düzgün bilgi paylasimi yapan kaç kisi var ki? üsttekilerden bilgi paylasimini kastediyorsan road to 1k veya cenabet sansi ile road to 5k yapacaksin. düsün üstteki nooblardan birisinin yazdigi yazi : "yahu enigmaya radiance kasiyorum dalga geçiyorlar açipta kendi kiçlarina gülmeleri gerekirken.." süzme enigmaya radiance kasiyor, ve bunu çok mantikli bir hareket olarak düsünüyor. baska söze gerek var mi?

bir kerede ya?ynyn adamy olda tamam deyip geç. ergenler gibi sürekli üste çykma çabasyndasyn (-ki onlar bile senin kadar de?il).

uç noktalardasyn dikkat et.

• quote:

''Bir bilgiyle bin alimi yendim,Bin bilgiyle bir cahili yenemedim''

5 yıldır bu forumdayım bu gibi tipler her bölümde vardır..

dahili bileşenlerde pc toplama yardım konusu açılırdı derdim şu konfigirasyonu tercih ederdim gibisinden görüşümü belirtirdim.

bir iki tane 10-20k mesaj kasmış adamlar gelip '' bana göre şu olsa daha iyi olur'' değilde yada bu ekran kartının sonuçları şundan şundan dolayı daha iyidir değil de , ''ben yaşın kadar pc topladım'' ,''ben yarbayım''
    ''kaç yaşındasın'' vs vs derlerdi

yada kasa ve güç kaynağına yatırım yap işlemci-ekran kartını F/p odaklı al yazardım onlarda '' bu paraya o işlemci koyulur mu ? bunu toplamak için gerizekalı olman lazım bi bok bilmiyosun'' vs vs derlerdi.

halbuki bu konu görecelidir mesela ben daha kasaya para vermedim masa altı montajla kullandım yada arkadaşlarıma ikinci el 10 liraya kasa almasını söyledim parayı daha kaliteli güç kaynağına yatırmasını sağladım. bunu çok gereksiz çok saçma görebilirsiniz ama '' bu mallıktır bu salaklıktır kasa almayan tip gelmiş yorum yapıyor'' diyemezsin!!!....

dotaya gelecek olursak farklı buildleri severim mesela voide bi aralar manta kasardım enigmaya oyun sakin gidiyorsa takımda toplaşma combat başlatma erken başlamayacağını düşünürsem midas radiance kastığım olurdu. Snipe deso hiç kasmadım mesela hep mom kasardım bazı arkadaşlarım skadi satanic alırdı. (güncellemeden sonra oynamadım) oyuna göre değişebileceği gibi kişiye görede değişebilir build.

mesela pa'ya bi oyun linken çok yakışmıştı pudge lina axe vardı karşıda.

yani demek istediğim kimse kimseyi yaptığı herhangi birşeyden yargılayamaz.

diyelim birinin birine önerisini beğenmedin sana yanlış geldi bence öyle değil dersin şundan şundan dolayı dersin.

Blackvnm gibi ''yukarıdaki yorumu dikkate alma ,o noobtur hep pa alır vs gibi gereksiz yorumlar yapılmaması lazım.''

@blackvnm yani kardeşim seninle derdim yok rakibim yada düşmanım yada akranım değilsin, adam gibi kimseye hakaret etmeden görüşünü belirt boş boşuna milletin canını sıkmana gerek yok.

bak bakalım ilk başta ne yazmışım...
    "Eğer şanşlı birisi değilsen yukarıdaki yorumu sakin dikkate alma. Voidi engellemenin yolu oyun başında kafasına kafasına vurmak" bu cümlede noob veya herhangi bir hakaret söylemi var mı? ardından %100 win rate ile void oynayan birisi gelip farm vermesende yolunu buluyor şeklinde bir ton laf söyledi, alakan yok iken ona verdiğim cevaba sen gelip mmr üzerinden bana laf söyledin ki hesabımda sadece 89 ranked maçı var, bir çoğu party rankeddir, buna karşılık 3500 mmr'in ile 580 ranked oynayıp izlediğim her oyununda takımdan birilerinin taşıması sayesinde kazanıp, kötü skor almadığın maçlarda bile takımın oyunu tutması ve aldığın killerle late phantom assasin'in gücü sayesinde kazandığın maçlar var. şimdi senin gibi birisi mmr konusunda bana laf söyleyebilir mi ki verdiğin cevap tamamen senin şanşından ötürü kazandığın maçlardan kaynaklı bir tavsiye...

ekran kartı falan filan olayını dotaya uyarladığında hatalı bir fikir belirttiğini söylediğimizde insan gibi kabulleniyor musunuz? isteyen istediğini kassın umrumda olmaz, gidin ölümüne feedleyin ki zaten yaptığınız şey ama o hatalı fikirlerini beyan etme, ediyorsan bile hatanın farkına vardığında vazgeç bu kadar basit. her koyun kendi bacağından asılır ama kendi hatalı fikirlerinizi onlara aşılayarak onlarında asılmasına sebebiyet vermeyin. sen istiyorsan aynı paraya en gereksiz, en pahalı, en düşük performanslı ekran kartını al, ama gidip başkasının almasına vesile olma, kapa çeneni elindeki malzeme ile otur.

her zamanda aynı şeyler söyleniyor, insan gibi söyle, hatalı olduğunu belirt şeklinde deniliyor fakat anlıyor musunuz? bir defa insan gibi söylersin eyvallah, iki defa insan gibi söylersin eyvallah ama herşeyin bir limiti var.

DoTA 2 konularına girdiğimde sanki 8 mil filmindeki rap savaşlarını izler gibi oluyorum.Herkes birbirine diss atıyor dediğin gibi . Ancak bu bölümde en çok gözüme çarpan sensin hocam , bu kadar bilginin yanına bir de mütavaziliği ve kibarlığı eklersen (gerçek hayat için öyle olabilirsin burası için konuşuyorum) tadınmaz yenmez bir adam olursun.

İnsan gibi davranana insan gibi davranılır yazdın , aşağılıyorsun hocam herkesi. Bilmiyorum farkında mısın ? Belki sen kibarca uyardın ama birileri eşeklik edip devam etti,sonra sen çileden çıktın belki o zamandan itibaren mi böyle oldun bilmiyorum.Herkes için aynı şeyler geçerli burada 10 kişi falan var gördüğüm kadarıyla aktif olan ve azalmaya devam ediyor . En ufak bir yanlış bilgi paylaşıldığı an,altta kalanın canı çıksın misali yaftalamalar havada uçuşuyor. Bu sebepten de millet yazmaya çekiniyor böyle aktif bir oyuna ait forumda.

Bilende bilmeyende artık karşı tarafı tetiklemekten vazgeçsin lütfen.Herkes birbirine saygılı olsun.Keyifli keyifli okuyalım şu konulardaki yorumları , sağlıcakla kalın.

Silinen yorumunu okumadigımı mı sandın? Neden delikanlı gibi yaptım demiyosunda carpitmak icin demedim sen laf soktun falan diyorsun? neyse konuyu uzatmaya gerek yok konuyu tekrar okudumda senin anlama sorununda var biraz ne demek istediklerini anlasan hic bir sorun olmayacak adam voidi free farma birakin demiyor void kolay farmlayabilen ve amden daha erken is yapabilen bir herodur diyor pickleri duzgun alin diyor burada yanlis anlayacak bisey yok. Birde hala daha yok sonradan is yapiyosun vs zirvaliyosun isterse 1k ratim olsun sen bununla kendini hakli cikartamazsin boyle bir yontem yok. Yani sen benden daha iyi oynayabilirsin ben herkesten daha iyi oynuyorum demedim ki..Insanlari kendine rakip olarak mi goruyorsun? Munazara anlayışın yok mu? Illa her konusmada hakli haksiz olmak zorundami yada aptal akilli? bu arada sana garezim yok ofkem falan yok seni ekledigim zaman eskiden tartistigimizida hatirlamiyordum. Neyse umarım ne demek istedigimi anlarsin suan olmasada ilerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 14 Ocak 2015; 22:30:20 >
  • quote:

Silinen yorumunu okumadigımı mı sandın? Neden delikanlı gibi yaptım demiyosunda carpitmak icin demedim sen laf soktun falan diyorsun? neyse konuyu uzatmaya gerek yok konuyu tekrar okudumda senin anlama sorununda var biraz ne demek istediklerini anlasan hic bir sorun olmayacak adam voidi free farma birakin demiyor void kolay farmlayabilen ve amden daha erken is yapabilen bir herodur diyor pickleri duzgun alin diyor burada yanlis anlayacak bisey yok. Birde hala daha yok sonradan is yapiyosun vs zirvaliyosun isterse 1k ratim olsun sen bununla kendini hakli cikartamazsin boyle bir yontem yok. Yani sen benden daha iyi oynayabilirsin ben herkesten daha iyi oynuyorum demedim ki..Insanlari kendine rakip olarak mi goruyorsun? Munazara anlayışın yok mu? Illa her konusmada hakli haksiz olmak zorundami yada aptal akilli? bu arada sana garezim yok ofkem falan yok seni ekledigim zaman eskiden tartistigimizida hatirlamiyordum. Neyse umarım ne demek istedigimi anlarsin suan olmasada ilerde.

silinen? bana bildirim gelmeden yorum siliniyor mu? bana bildirim falan gelmedi.işiniz gücünüz yalan dolan... sana noob olduğunu sonraki mesajlarda söyledim ki noob demek bir hakaret değil, sonuçta ortada senin yaptığın gibi bir yalan yok, gerçeklerin kendisi noob olduğun var ve bunu dile getirmek herhangi bir şekilde şuç sayılmaz herhalde... hepsini geçtim senin gibi noob'a noob dediğim için yorumumu silecek birisine mi benziyorum? gerçekler acıdır, alış artık...
    ayrıca 1k mmr'in olsa bırak beni haklı çıkartmayı o düzeyde bir nooba açıklama yapmaya bile kimse çalışmaz, mesajını alıntılar 1k mmr LoL yazıp sana numunelik muamelesi yaparlar ve böyle bir yöntem diye birşey yok, hangi konu olursa olsun arada senin verdiğin örnekteki kadar seviye farkı varsa hiçbir şekilde iplenmez. Davul bile dengi dengine...
    Sen eklediğin zaman o avatardan direk hatırladım, belki insanlığı tutmuştur adam gibi konuşur diye kabul ettim ama huylu huyundan vazgeçmez.Forumda tartışmış olduğum ekleyip insan gibi muhabbet eden tipler olmuştu ama öyle bir tip değilmişsin yapacak birşey yok.

• Şu ana kadar kimseyle bir tartışma/gerilim yaşamayan (zaten salak saçma gerilimler yüzünden de foruma pek fazla bir şey de yazmayan) biriyim. Yani kimseye herhangi bir garezim yok, kompleksim yok, kimseyle kişisel sorunum yok.

BlackVnM üslubun yanlış. Baştan aşağı yanlış. Sözcükleri iyi kullanman veya gerilim durumunda psikolojik üstünlüğü kazanacak hedefe yönelik keskin cümleleri arkası sıra sıralayabilmen seni haklı kılmıyor. Sana saçma gelen şeyleri dillendirmenin bin yolu varken sen hakaret olmayan ama kalanlar içindeki en hakaretamiz yolu seçiyorsun. Daha fazla da dallandırıp budaklandırmak, psikoanaliz falan yapmak istemiyorum. Ama davranışlarında baştan aşağı hatalısın, onu bil. Karın ağrım da yok senle ilgili o yüzden ilk açıklamayı yaptım. Ayrıca muhtemelen "sen kimsin bilir kişi mi vs." tarzında bir saldırıda da bulunabilirsin, o yüzden söyleyeyim 28 yaşındayım (tahminim senden yaklaşık 3-4 yaş büyüğüm) ve hekimim, senin için bir anlam ifade ederse (bu kuşandığın ego zırhını indirmene bağlı, üstünlük veya büyüklük taslamak için değil bu kalkanını kuşanmaman için söylüyorum).

Ha ne diye bunları yazma ihtiyacı hissetim:

1)Üslup olarak forumu okuma/takip etme/yazma isteğimi ciddi şekilde baltalıyorsun ve çoğu kişinin de (noob/pro bilmem ne fark etmez) aynı şekilde forumdan soğumasına neden oluyorsun.
    2) Ama bilgilisin, foruma ve insanlara verebileceğin şeyler var fakat bunun en kötü yolunu seçiyorsun.

İstersen söv, istersen paragraf paragraf yaz, istersen "şeyime kadar lol" temalı kısa cevap at ben kızmam, ama durum bu, hatalısın. Belki sana yardımcı olur görüşüm. Esen kal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jatrah

Şu ana kadar kimseyle bir tartışma/gerilim yaşamayan (zaten salak saçma gerilimler yüzünden de foruma pek fazla bir şey de yazmayan) biriyim. Yani kimseye herhangi bir garezim yok, kompleksim yok, kimseyle kişisel sorunum yok.

BlackVnM üslubun yanlış. Baştan aşağı yanlış. Sözcükleri iyi kullanman veya gerilim durumunda psikolojik üstünlüğü kazanacak hedefe yönelik keskin cümleleri arkası sıra sıralayabilmen seni haklı kılmıyor. Sana saçma gelen şeyleri dillendirmenin bin yolu varken sen hakaret olmayan ama kalanlar içindeki en hakaretamiz yolu seçiyorsun. Daha fazla da dallandırıp budaklandırmak, psikoanaliz falan yapmak istemiyorum. Ama davranışlarında baştan aşağı hatalısın, onu bil. Karın ağrım da yok senle ilgili o yüzden ilk açıklamayı yaptım. Ayrıca muhtemelen "sen kimsin bilir kişi mi vs." tarzında bir saldırıda da bulunabilirsin, o yüzden söyleyeyim 28 yaşındayım (tahminim senden yaklaşık 3-4 yaş büyüğüm) ve hekimim, senin için bir anlam ifade ederse (bu kuşandığın ego zırhını indirmene bağlı, üstünlük veya büyüklük taslamak için değil bu kalkanını kuşanmaman için söylüyorum).

Ha ne diye bunları yazma ihtiyacı hissetim:

1)Üslup olarak forumu okuma/takip etme/yazma isteğimi ciddi şekilde baltalıyorsun ve çoğu kişinin de (noob/pro bilmem ne fark etmez) aynı şekilde forumdan soğumasına neden oluyorsun.
    2) Ama bilgilisin, foruma ve insanlara verebileceğin şeyler var fakat bunun en kötü yolunu seçiyorsun.

İstersen söv, istersen paragraf paragraf yaz, istersen "şeyime kadar lol" temalı kısa cevap at ben kızmam, ama durum bu, hatalısın. Belki sana yardımcı olur görüşüm. Esen kal.

söylediklerinde haklısın, üslüp olarak sert olabilirim fakat geçmişten gelen birikimlerin sonucu bu şekilde davranıyorum. bu eleman ile daha önce tartışmamış olsam böyle bir üslüp takınmam veya bir başkası hatalı olduğu bariz belli iken hatasını kabul etmek yerine üstelediği vakit maalesef alttan alamıyorum. insan gibi öğrenmek için soru sorup ters cevap almış birisini bulmanız zor fakat o sorulan sorulara kendi cahilliklerinden ötürü bilmemelerine rağmen cevap vermek için birşeyler söyleyip hatalı yönlendirme yapan insanlara katlanamıyorum, bilmiyorsan susacaksın veya kesin cümleler kurmaktan vazgeçecekler. söylediğin gibi benden 4 yaş büyüksün, düşün sen hiç tanımadan 3-4 yaş şeklinde tahminde bulunurken buradaki süzmeler 16 yaşında liseli şeklinde fikir beyan ettikten sonra ne söylememi bekliyorsun ki? siz haklısınız desem kurduğu tek bir doğru ve mantıklı cümle yok, yanlış birşeyi ortalık karışmasın diye kabul etmek ne derece doğru? haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diye boşa söylenmemiş.

ayrıca kişilerin forumdan soğumasına sebebiyet verdiğim söylenirken uzaklaştırma aldığım dönemler burası neden kuş uçmaz, kervan geçmez bir yer haline geliyor? hepsini geçtim bu elemanların forumdakilere en ufak bir faydası olmuş mu? sadece laf, o da boş laf...
    foruma katkısı olan tiplere bakıyoruz hiçbirisi ile problemim yok, steamda ekliler ve birlikte oyunlara giriyoruz, bu faydasızlara bakıyoruz hiçbirşey yok. insanlara doğru düzgün bilgi veren, sorunlarına yardımcı olan kaç kişi kaldı forumda? çoğu bu tip forumda birşeyler yapmaya çalışanlara şekil yapanlar yüzünden bıraktı gitti...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.