Şimdi Ara

Void anti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

item olarak heaven's halberd mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear of the Dark -- 5 Şubat 2015; 13:25:23 >
  • aynen söyledigin gibi takım olarak düzgün bişekilde oynarsan cogu oyunu kazanırsın Pickler ve takım uyumu cok önemli mesela şöyle oyunları çok yaşadım team Fightlarda çok üstün bi takım oluyoruz bütüm fightlar bizde ama karşı takım öyle bi herolar almışki gelip yarmalarını engelliyemiyoz split push yapıyolar bizim ilerlememize izin vermiyolar yakalarsak kesiyoruz ama barakaları yıkıyolar elinden hic bişey gelmiyo düzgün ve uyumlu pickler oyun kazandırır
  • Öncelikle Void'in antisi hero değil , oynanış dır. Takımınla kombine olup , basiretli oynayıp adamın nereye ulti atacağını önceden kestirirsen , ultinin dışında kalıp onu bir şekilde disable edersin. Eul's scerpter bile antisidir void'in. Earthshaker , İnvoker, Furion gibi bir hero voidin ulti'sinin dışında kalmışsa , ultisi süresince disable edebilir , araya duvar sokabilir , ağaçların arasına alabilir , eul basabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Silence ozellikli carryler yada erken oyun pa gibi guclu carryler. Yüksek mmrlarda void kolay kolay alınmıyor kasması zordur. Hele void iyi korunmuyorsa comboluk supportları yoksa hic şansı yok. Voidi drowla bile antiediğim oyunlar var manta bile kasmıştı yine kazandık oyunu sadece ne zaman gireceğini bilmek onemli.

Silence özellikli hangi carryler var? Benim aklıma bir Bloodseeker geliyor ve eğer sen adam Void'i nasıl counterlarım sorusuna BS gibi rezalet bir carry'yi öneriyosan çok yazık. Benim gözden kaçırdığım başka bir Silence özellikli carry varsa söyle tabi. Ayrıca PA earlyde nasıl güçlü oluyor anlamış değilim, evasiondan dolayı mı öyle diyosun? Evasion'ı ilk fulleme gibisinden bir salaklık yapsan bile early game rightclickden çok nuke'lerin büyüsel hasarın güçlü olduğu bir evre PA yine early game'de güçlü bir hero olmaz yani.

Void'i counterlamanın yolu diye bişey tam olarak yok bana kalırsa, chronosphere yok ayrı bişey. Herkes duruyor sen ağzına ağzına vuruyosun bir carry başka ne ister? Voide karşı carry oynuyosan o chronodan canlı çıkabilmen lazım, Voidin de tamamen fiziksel damage olduğunu düşünürsek armor veren itemleri bir göz önünde bulundur. Onun dışında evasion veren itemler de düşün, mesela baktın Void crit başlamış sen butterfly bitirmeye bak bir an önce falan, eninde sonunda MKB alır ama çok geç olucaktır muhtemelen. Earlyde ezmek her zaman mümkün olmuyor ne yazık ki, hele mid lane'i kaybettiyseniz hiç mümkün olmuyor. Mesela PA oynuyosun, MKB alacağını biliyosun, rehberde gördün diye daha gidip Bfly çıkma, AC çık. Zaten manfighta girerseniz permabash gibi bir durum olmazsa PA alır tek bir critle.

Onun dışında Bane en büyük counterı olabilir Voidin, eğer positioningine güveniyorsan Bane al chronoyu yalan edersin.

Hocam o sizin oyun tarzınızdır , saygı duyarım ancak bence yanlış düşünüyorsunuz. Eğer bir nuker ile aynı lanedeyseniz kesinlikle haklısınız Pa da blur fullemekten. Ancak ezberden ziyade , aynı lanede karsınıza sniper, drow , windrunner gibi bir hero geldiğinde size bolca harrass yapacağından , bir supportunuz yoksa veya var da ranged değilse , karşıyı uzak tutmuyorsa blur fullerisniz tabii. Karşıda nuker varsa kesinlikle haklısınız.

• F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    Üstteki arkadaşın dediği gibi karşıda sniper wind falan varsa sağ clickle harraslayan 2 seviye blur bile lanede çok rahatlamanı sağlıyor. Direkt maksimum yapmam ama 2 seviye veririm %30 evasion çok çok iyi bir miktar neredeyde fly kadar evasion veriyor adamların vuruşlarının üçte biri miss.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karşında kim olursa olsun sen bluru fullemek zorundasın arkadaşım blinke ilk seviyelerde 1 kere vermen yeterli zaten senin farma ihtiyacınvar ilk 10dakika lanemi dolaşcan sanki pa ile karşında kim olursa olsun sonucta sana gangada gelicekler %50miss ne demek farkındamısın ben Pada söyle giderim skill olarak 4-1-4 blinke 1 kere ver yeter böyle yapmıyan arkadaşlar pa nın gerçek gücü criticalin yanında blur dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetinYldrm

karşında kim olursa olsun sen bluru fullemek zorundasın arkadaşım blinke ilk seviyelerde 1 kere vermen yeterli zaten senin farma ihtiyacınvar ilk 10dakika lanemi dolaşcan sanki pa ile karşında kim olursa olsun sonucta sana gangada gelicekler %50miss ne demek farkındamısın ben Pada söyle giderim skill olarak 4-1-4 blinke 1 kere ver yeter böyle yapmıyan arkadaşlar pa nın gerçek gücü criticalin yanında blur dur

Ezber build kaybeden builddir. Ganklardan korunmak için blur'a sığınmanız çok yanlış. Supportunuzdan ward dikmesini rica edebilirisniz. 2. skill ve 3. skill fullemek zeus gibi herolar karşısında çok çok daha işinize yarar. Durmadan q ile spamlar , sizden uzakta olan creepleri Q ile alırsınız. Blur fulleyen buildlerin iğrençliklerini arcana eventinde fark etmiştir herkes diye düşünüyordum. Üstelik 4-5 saniyede bir atacağınız bir blink , bir ganker heroya (ganker herolar genelde skill tutturmalarına bağlıdır. Bkz. Puck,Mirana,Pudge,Queen Of Pain ) Ve sizin fullediğiniz blur sizi ne pudgenin hookundan , ne mirananın okundan , ne de puckun orbundan kurtarmaz. Sizi 4-5 saniyede istediğiniz dost/düşman birimin arkasına ışınlayan o saygıdeğer skill kurtarır. Üstelik (cd i tam hatırlamıyorum , son seviyesi 6 veya 4 dü ) 6 saniyede bir 4 vuruş için gayet ideal bir attack speed kazanıyorsunuz. ultinizle bir araya geldiğinde tadından yenmiyor. Zeusa karşı fullediğiniz blur'un size kazandırdığı mı ? Zeus un nadiren attığı 60 damageden %50 ihtimalle kurtuluyor , zavallı creeplerin size misslemesini sağlıyorsunuz. Eğer hala ısrarcıysanız direk blur fullemekte , size bol şans

Edit: 4-1-4 offlane PA buildidir veya supportunuz yoksa / harraslamaya kalkıştığında onu da dövüyorlarsa uzaktan ilk skill ile creep almanıza yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **SWE** -- 6 Şubat 2015; 16:44:28 >

• Early game sağ clicklerden çok nuke'lerin güçlü olduğu ve can yaktığı bir evre. Orda alıntı yaptığım arkadaş PA early game'de güçlü bir carry demişti ne alaka diye sordum, blur fulleseniz bile blur PA'yı early game'de güçlü bir hero yapmaz, nuke'lere karşı yine ekmeksiniz. Onun dışında ben de istisnasız her maç dagger'ı fullerim ilk, sonra hangi skilli fulleyeceğim biraz oyunun gidişatına göre değişir, blur da fullenebilir tabi ki onun aksi bişey söylemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **SWE**

quote:

Orijinalden alıntı: MetinYldrm

karşında kim olursa olsun sen bluru fullemek zorundasın arkadaşım blinke ilk seviyelerde 1 kere vermen yeterli zaten senin farma ihtiyacınvar ilk 10dakika lanemi dolaşcan sanki pa ile karşında kim olursa olsun sonucta sana gangada gelicekler %50miss ne demek farkındamısın ben Pada söyle giderim skill olarak 4-1-4 blinke 1 kere ver yeter böyle yapmıyan arkadaşlar pa nın gerçek gücü criticalin yanında blur dur

Ezber build kaybeden builddir. Ganklardan korunmak için blur'a sığınmanız çok yanlış. Supportunuzdan ward dikmesini rica edebilirisniz. 2. skill ve 3. skill fullemek zeus gibi herolar karşısında çok çok daha işinize yarar. Durmadan q ile spamlar , sizden uzakta olan creepleri Q ile alırsınız. Blur fulleyen buildlerin iğrençliklerini arcana eventinde fark etmiştir herkes diye düşünüyordum. Üstelik 4-5 saniyede bir atacağınız bir blink , bir ganker heroya (ganker herolar genelde skill tutturmalarına bağlıdır. Bkz. Puck,Mirana,Pudge,Queen Of Pain ) Ve sizin fullediğiniz blur sizi ne pudgenin hookundan , ne mirananın okundan , ne de puckun orbundan kurtarmaz. Sizi 4-5 saniyede istediğiniz dost/düşman birimin arkasına ışınlayan o saygıdeğer skill kurtarır. Üstelik (cd i tam hatırlamıyorum , son seviyesi 6 veya 4 dü ) 6 saniyede bir 4 vuruş için gayet ideal bir attack speed kazanıyorsunuz. ultinizle bir araya geldiğinde tadından yenmiyor. Zeusa karşı fullediğiniz blur'un size kazandırdığı mı ? Zeus un nadiren attığı 60 damageden %50 ihtimalle kurtuluyor , zavallı creeplerin size misslemesini sağlıyorsunuz. Eğer hala ısrarcıysanız direk blur fullemekte , size bol şans

Edit: 4-1-4 offlane PA buildidir veya supportunuz yoksa / harraslamaya kalkıştığında onu da dövüyorlarsa uzaktan ilk skill ile creep almanıza yarar.

4-1-4 ezber build degil Panın gidilmesi gereken kesin buildidir easy lanede senin karşına kim gelirse gelsin arkanda 2 supportunla 1 kere blinke vermiş olman yeterli yine atlayınca aynı serilikte vurucak egermesele adamı haraslamaksa daggerınla supportlara destek saglıyarak haraslatırsın zaten asıl amac early gamede ölmemek Pa early gamede çokta güclü bi hero degildir tabiki sen 6 lvl olana kadar supportların seni desteklicektir zaten 6 lvl olduktan sonra daggerını karşındaki adama at at dur yaklaşamaz bile cok rahat free yaparsın jungle - lane jungle -lane dolaş gel ondan sonra tutsunlar baklım Pa yı eger mid kasıyorsan 1-2 fullersin cünkü arkanda supportların yok harasınıda sen yapıcaksın killinide genelde kendi başına alcaksın o zaman işte dagger at adam atla 2 vur kac dagger at atla 2 vur kac senin dedigin Mid builddir

pa early game'de güçlüdür.

yine söylüyorum her zaman söylerim early'den kastım 5.dk 10.dk değil tabiki ama pt domi + 11 level pa iyi bir takım combinasyonuyla combatta iyi iş yapar.

pa ile gayet güzel midde gidilebilmesi bunu zaten kanıtlıyor.

bu arada pa'da her türlü tabiki 1. skill fullenene kadar öncelik verilir genelde 4.levelde blur verilir karşıda ilk levelde haras yemeye başlıyorsan ve blinklenmeyeceğini kestirdiysen blura 1 levelde 2levelde verilebilir.

pa alıp am gibi oynarsanız iş yapamazsınız.
  • quote:

yine söylüyorum her zaman söylerim early'den kastım 5.dk 10.dk değil tabiki ama pt domi + 11 level pa iyi bir takım combinasyonuyla combatta iyi iş yapar.

bu arada pa'da her türlü tabiki 1. skill fullenene kadar öncelik verilir genelde 4.levelde blur verilir karşıda ilk levelde haras yemeye başlıyorsan ve blinklenmeyeceğini kestirdiysen blura 1 levelde 2levelde verilebilir.

Aslında bu Pa nın early gamede güclü veya zayıf olmasını karşıdaki ve takımındaki herolar belirliyo karşıda fazla damage cıkan skilli herolar varsa zeus, qop ,lina tarzı Payı earlyde oynatmazlar tabi arkasında omni yoksa Bkb kasması lazım buda 4k az degil daha phase/pt ve domi sini yapıcak buda demek oluyorki late game gitmek şart sonuçta takım oyunu karşıda zeus - qop var diyede earlyde kazanamyız diye bişey yok sizin takımdada atıyorum Tidehunter olur bi ravageye Teamwipe alırsınız silencer olur skill attırmaz takım combinasyonları cok önemli

• MetinYldrm kullanıcısına yanıt
    zeusu tek combada harcıyosun 11 levelde ama işte focus yememeyi bilmesi lazım panın

tabi sonuçta carry ama diğer void gibi carrylere göre daha erken domine eden bir hero.
  • quote:

Görüşüne saygı duyayım diyecem ama son anda öyle bişey söylüyorsun ki;

quote:

Karşıda 5 carry line-up varsa veya burst magical damage eksikliği varsa elbet Vlad-Deso-SY falan kasıp early-mid game'de iş yaparsın, ama bunu PA'nın standart oynanışıymış gibi göstermeye çalışman saçma. Phantom Assassin'in bir hard carry olduğunu hatırlamanda fayda var diye düşünüyorum.

Early'den kastın 10 dk değilse mid game demen daha doğru olur bu arada.

vlad deso almasına gerek yok.

vlad deso çok nadir hemen erimeyeceğin ve takımınla çok iyi combine olduğun oyunlarda çıkılması lazım. erken bitirilmeli.

demek istediğim şey şu diyelim karşıda am var yada void var yada wk var bu heroları pa'nın erkenden ezmesi lazım.

mid gittiğim oyunda 15.dkde deso bitirip voide ormanda tek attığımı hatırlıyorum.

aynı şekilde o zamanlarda anti mage'yi gördüğünüz yerde basher olmadan blink atamadan kesebilirsiniz 1kritik patlasa yeterli.
  • Kimse de doom yazmamış, doom al scepterın olsun sadece ultiyle bile kesersin, doom her heronun antisidir imba ultisi sağolsun, mkb ile slardar da öper voidi

• dengeli oyunlardan bahsedecek olursam

razor : aganimli ulti açmış bir razora dalan void pişman olur, chrono içinde yada dışında.

death prophet : ultisi açık bir dp'ye dalmış void de pişman olur. ama bu dediğim void overfarm yapmamışsa geçerlidir. void çok iyi kasmış ise kendi canı yarıya inmeden dp'yi indirebilir malum saniyede 2 kere 700-800 kritik vuruyor.

tiny : herkes bilmez tiny'nin 3. skilli yakından vuruşlara karşı bash verir. void'e public oyunda bkb az kasılır. tiny alırsan void gelir sana chrono açsa bile 2 kere vurur bash yer. yine vurur yine bash yer seni kesemez kolay kolay.

outworld devourer : chrono açtığında astral'e gönder.

herolar olarak aklıma gelenler bunlar.

ve tabii ki en iyi counterlama şekli gank yapıp kastırmamaktır. iyi kasan bir void biraz yardımla bu heroları da duman edebilir..
  • Tiny nin 3. skilli ona vurana stun vuruyor yani bir nebze yardımcı olabilir
  • mkb backtrack'e işlemez.
  • ::Ashes:: kullanıcısına yanıt
    ondan tavsiye almanızı önermiyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 8 Şubat 2015; 0:33:41 >
  • quote:

mkb backtrack'e işlemez.

Ben voide hep butterfly çıkarım, herkes illa ki alıyordur diye düşünerekten söyledim hocam, doomun ulti zaten herşeyi kapatıyor backtrack dahil

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.