Şimdi Ara

Void anti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıkta belirttiğim gibi voidin antisi ney

• Silence ozellikli carryler yada erken oyun pa gibi guclu carryler. Yüksek mmrlarda void kolay kolay alınmıyor kasması zordur. Hele void iyi korunmuyorsa comboluk supportları yoksa hic şansı yok. Voidi drowla bile antiediğim oyunlar var manta bile kasmıştı yine kazandık oyunu sadece ne zaman gireceğini bilmek onemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer şanşlı birisi değilsen yukarıdaki yorumu sakin dikkate alma. Voidi engellemenin yolu oyun başında kafasına kafasına vurmak, biraz farm yapıp chronoda çok rahat kill çıkartmaya başladığı an durum kötü bir hal alıyor. Str hero oynuyorsan ve void bkb almadıysa halberd en sevdiğim itemlerden birisi voide karşı, cast time olmadığı için time walk ile girdiği gibi halberd'i yapıştırabilirsin, eli çabuk bir silencerda epey işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

Eğer şanşlı birisi değilsen yukarıdaki yorumu sakin dikkate alma. Voidi engellemenin yolu oyun başında kafasına kafasına vurmak, biraz farm yapıp chronoda çok rahat kill çıkartmaya başladığı an durum kötü bir hal alıyor. Str hero oynuyorsan ve void bkb almadıysa halberd en sevdiğim itemlerden birisi voide karşı, cast time olmadığı için time walk ile girdiği gibi halberd'i yapıştırabilirsin, eli çabuk bir silencerda epey işe yarar.

halbert nasil bir itemdir acaba?ya benim rank low sayilir o sebeple genelde bu itemi kasan tanklari cok nadir goruyorum.kendim de dogru duzgun kastigimi hatirlamiyorum ne durumda cikilir filan pek bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zierox

quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

Eğer şanşlı birisi değilsen yukarıdaki yorumu sakin dikkate alma. Voidi engellemenin yolu oyun başında kafasına kafasına vurmak, biraz farm yapıp chronoda çok rahat kill çıkartmaya başladığı an durum kötü bir hal alıyor. Str hero oynuyorsan ve void bkb almadıysa halberd en sevdiğim itemlerden birisi voide karşı, cast time olmadığı için time walk ile girdiği gibi halberd'i yapıştırabilirsin, eli çabuk bir silencerda epey işe yarar.

halbert nasil bir itemdir acaba?ya benim rank low sayilir o sebeple genelde bu itemi kasan tanklari cok nadir goruyorum.kendim de dogru duzgun kastigimi hatirlamiyorum ne durumda cikilir filan pek bilgim yok.

sange ve talisman of evasion'un birleşiminden oluşuyor. str karakterler için 45 gibi güzel bir damage veriyor. sange yasha'daki slow efektine sahip, evasion içerdiği için miss vurdurtma ihtimali var, ama asıl özelliği disarm. range heroların 4.5, melee heroların 3 saniye boyunca atack yapmasını engelliyor. BKBden geçmiyor ama.

• eğer takımda hiç bir halttan anlayan adam yoksa, queen of pain çek, mide git kas farmını gankla al killerini, bot+bottle+aghanim+scythe of vyse al, vyse çektikten sonra zaten void savaşın ortasına dalmadan blinklen yakın bi yere, chronoyu açar açmaz hexle gitsin bi halt yiyemez .
  • Oyun başı farmını sabote etmek falan hikaye.Void anti mage tarzı köpek gibi farm isteyen bi hero değil ki ... Bash'i fulleyip mom + pt yaptığında snowball'a başlıyosun.Yanında support varsa ve takım oyunu tutabilecek seviyedeyse direk late game itemlarına da odaklanabilirsin.Bazen solo gittiğim maçlarda bile snowball yaptığım olmuştu.Eğer lane'de ağır harass heroları yoksa solo bile yapılabilir.Başlangıç statları çok iyi.Base dmg zaten bi hard carry'ye göre çok yüksek oyun başı.Voidin counterları ise dışardan müdahele yapabilecek her herodur.Earthshaker,Jakiro,Pudge,Lina,Sniper vs ... Eul scepter'da iş görecektir.Ha yok ben voide 5 men chrono açtırıyorum diyorsan o zaman geçmiş olsun gg wp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 11 Ocak 2015; 13:27:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Jefe

Oyun başı farmını sabote etmek falan hikaye.Void anti mage tarzı köpek gibi farm isteyen bi hero değil ki ... Bash'i fulleyip mom + pt yaptığında snowball'a başlıyosun.Yanında support varsa ve takım oyunu tutabilecek seviyedeyse direk late game itemlarına da odaklanabilirsin.Bazen solo gittiğim maçlarda bile snowball yaptığım olmuştu.Eğer lane'de ağır harass heroları yoksa solo bile yapılabilir.Başlangıç statları çok iyi.Base dmg zaten bi hard carry'ye göre çok yüksek oyun başı.Voidin counterları ise dışardan müdahele yapabilecek her herodur.Earthshaker,Jakiro,Pudge,Lina,Sniper vs ... Eul scepter'da iş görecektir.Ha yok ben voide 5 men chrono açtırıyorum diyorsan o zaman geçmiş olsun gg wp

eleman haklı beyler, nasılsa farm elde ediyor değil mi? free farm bırakın, dakika 30-40da chronoda terör estireceği yere çok daha erken kan almaya başlamasını sağlamış olursunuz. hiç gerek yok gidip farmını bozmaya, bırakın kardeş kardeş farmını alsın, itemlerini çıksın, uğraşmanıza değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: .redmajor.

başlıkta belirttiğim gibi voidin antisi ney

Tiny alabilirsin voidin antisi
  • Arkada beklersen chrono actiginda bane ile cok ise yararsin

• yüksek mmr'da void alınmıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Silence ozellikli carryler yada erken oyun pa gibi guclu carryler. Yüksek mmrlarda void kolay kolay alınmıyor kasması zordur. Hele void iyi korunmuyorsa comboluk supportları yoksa hic şansı yok. Voidi drowla bile antiediğim oyunlar var manta bile kasmıştı yine kazandık oyunu sadece ne zaman gireceğini bilmek onemli.

Silence özellikli hangi carryler var? Benim aklıma bir Bloodseeker geliyor ve eğer sen adam Void'i nasıl counterlarım sorusuna BS gibi rezalet bir carry'yi öneriyosan çok yazık. Benim gözden kaçırdığım başka bir Silence özellikli carry varsa söyle tabi. Ayrıca PA earlyde nasıl güçlü oluyor anlamış değilim, evasiondan dolayı mı öyle diyosun? Evasion'ı ilk fulleme gibisinden bir salaklık yapsan bile early game rightclickden çok nuke'lerin büyüsel hasarın güçlü olduğu bir evre PA yine early game'de güçlü bir hero olmaz yani.

Void'i counterlamanın yolu diye bişey tam olarak yok bana kalırsa, chronosphere yok ayrı bişey. Herkes duruyor sen ağzına ağzına vuruyosun bir carry başka ne ister? Voide karşı carry oynuyosan o chronodan canlı çıkabilmen lazım, Voidin de tamamen fiziksel damage olduğunu düşünürsek armor veren itemleri bir göz önünde bulundur. Onun dışında evasion veren itemler de düşün, mesela baktın Void crit başlamış sen butterfly bitirmeye bak bir an önce falan, eninde sonunda MKB alır ama çok geç olucaktır muhtemelen. Earlyde ezmek her zaman mümkün olmuyor ne yazık ki, hele mid lane'i kaybettiyseniz hiç mümkün olmuyor. Mesela PA oynuyosun, MKB alacağını biliyosun, rehberde gördün diye daha gidip Bfly çıkma, AC çık. Zaten manfighta girerseniz permabash gibi bir durum olmazsa PA alır tek bir critle.

Onun dışında Bane en büyük counterı olabilir Voidin, eğer positioningine güveniyorsan Bane al chronoyu yalan edersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aghanimli omni olabilir hatta çok iyi olur, hızlı ellerde blink dagger olabilir, öküz gibi armor ve regeniyle dragon knight da ölmez o da belki olabilir. Öküz gibi str kasmış centaura dalmak yemez, o da olabilir. Venge olabilir pudge olabilir bunlar voidi chronodan çıkarır.

• anti olayı derken ?

yani 1vs1 de void i kesebilecek hero mu diyorsun? o zaman tiny olabilir. ama baktın biri void çekti sende gittin slience aldın o zaman da void kastırmassın belki 1vs de kesemeyecen ama adam kasamadıgı için başka biri keser. yada support alırsın ulti açınca (mesela omni ) heal yada son ultisi kullanırsın. bunun gibi bi heronun antisi 1vs de o heroyu kesebilen hero deildir sadece.

saldın ben burdayım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • voidin antisi YOKTUR!

ne kasiyorsunuz bosuna post.

farmini engelleyeceksin, chrono girisiminden once ya manasini eritecek yetenekte adam almis olacaksin ya orchid cakacaksin ya da astiysan scythe ama once eul ile
    chronoyu durdurman gerek. gerci bkb alirsa eul kullanabilmen icin cok pis sikistirman ve etkisiz hale getirmen gerek ki bkbyi etkinlestirecek zaman bulamasin.

ama

kesin cozum dersen

chain stun karsisinda cok cabuk eriyor void.

aklima gelmisken SLARK bu isi becerebilir essence shift ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 11 Ocak 2015; 23:09:42 >
  • Tiny,abaddon,wk,venge güzel seçenekler.Shadow demon çok acıtır ayrıca.Onun dışında last pick falan gelirse eul,halberd,blink,ghost ve eth blade faydalı olur.Onun dışında offlane'de tide çok iyi eziyor.Ama iş mid-late'e geldiğinde agresif oyunla initiationları elde tutarak chain stun ile tamamen yok edebilirsiniz,backtrack olsa da heroya hp kasılmadığından burst'e kurban gidebiliyor kendisi.
  • voidin antisi güzel takım oyunu.
  • voidin antisi falan yoktur kardeşim öyle bi ultisi olduğu sürece yoktur.oyun başı farmını keserek hemen her carryi zora sokarsın zaten.ama voidde toparlama ihtimali daha yüksek adam gelir güzel bi ulti açar 4 kişi alır içine kendi takımını da dışarda bırakır işler hemen değişir.sevmediğim nokta bi heronun bunu yapamaması lazım karşı takımı bu kadar strese sokmaması lazım.Voidi tek başına counterlamak çok zor pudge wk abad venge biraz sıkıntı yaratabilir ama takım oyununda bitiyo iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katakulate -- 12 Ocak 2015; 3:45:11 >
  • Genel bir yorum olacak ama hepsi için geçerlidir, hardcarryleri oyun başı farmlatmayın.

Oyun ortası ezin, oyun sonuna bişiciniz kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

yüksek mmr'da void alınmıyormuş

3 aydir bolume girmiyordum, o mesajla hangi oyundayim diye kontrol ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.