Şimdi Ara

Void anti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
2.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim.

Şuna dikkatini çekmek istiyorum; sen mevcut tarzınla cevap verdiğin zaman, kızdığın kişilere bir şey öğretmen veya onlara bir şeyler katman zor. Kazanabileceğin veya bir şeyler katabileceğin insanları da kaybediyorsun veya kaçırıyorsun. Dikkat edersen ben sözlerinin içeriğini hiç eleştirmedim. Çünkü çoğu konuda benzer düşünüyorum seninle. Ancak sen bu üslubunla kendi öfkeni harlıyorsun, bunu yapmamanı öncelikle senin için diliyorum. Yani her "pfff arkşlar yeni oyun attım, adam tiny ile 24-0 bitirdi, bu hero çok imbaa yeaaaa" diyen adama öfkelenerek kendini yıpratıyorsun (daha net anlatmak için abartılı örnek veriyorum) ve bu karikatürize ettiğim modeldeki insanlar hep var ve hep olacaklar. Hadi forumu salla, e hayatta da var bunlar. Bazı şeyler karşısında desensitivize olmak veya sakin kalmak da fayda vardır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jatrah -- 15 Ocak 2015; 0:29:51 >

• BlackVnM kullanıcısına yanıt
    ben seni maçlarını izleyip burda salak salak feedliyor vs demek için eklememiştim.

hiç tartıştığımızı falanda hatırlamıyordum sadece meraktan eklemiştim.

bu konuda da tahrik etmesen tartışmayacaktım.

neyse birşeyler yazdım belki bişeyler anlarsın şu ana kadar bişey anlamamışsın umarım düzelirsin.

yine hakaret olarak algılayıp karşı gard alabilirsin kafana göre takıl.

kalın sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 15 Ocak 2015; 12:41:14 >
  • Konuyu açan arkadaşın sesini duyup hemen nerflediler güzelim heroyu, o mana değeri çok fazla bence.

Son zamanlarda hardcarry'ye gidip sağlam farm ile taşımaya çalışıyordum grubu hala kendime güvenipte void alamadım 2 gündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

Konuyu açan arkadaşın sesini duyup hemen nerflediler güzelim heroyu, o mana değeri çok fazla bence.

Son zamanlarda hardcarry'ye gidip sağlam farm ile taşımaya çalışıyordum grubu hala kendime güvenipte void alamadım 2 gündür.

neyine nerf geldiki
  • Earlyde snowball olayım dedim atlayıp chrono açıyorum mom açmaya mana kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

Earlyde snowball olayım dedim atlayıp chrono açıyorum mom açmaya mana kalmıyor.

Ahahah. :D

Çok acımasızca arttırdılar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .redmajor.

quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

Konuyu açan arkadaşın sesini duyup hemen nerflediler güzelim heroyu, o mana değeri çok fazla bence.

neyine nerf geldiki

chrono'nun manası yükseltildi
  • ınvoker - silencer eğer ikisiylede napicagini biliyorsan void bkb cikana kadar oyun elinde olur ama hepsinden onemlisi takim oyunu void jungle da farm yaparken wardlarsan smoke gank gidersen vs vs sadece void uzerine degil genel olarak saldirmak lazim bu durumlarda cunku void soli birsey yapamaz tam anlamiyla kasamadiktan sonra..

• Timbersaw
    Gyrocopter
    Disruptor
    Bane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALLONS Y ALONSO -- 15 Ocak 2015; 19:09:12 >
  • En sağlam antisi medusa. Ultisi bitiriyor voidi.
  • quote:

başlıkta belirttiğim gibi voidin antisi ney

void lane sini early de sürekli gankleyeceksin eğer ganklemezsen kesinlikle kaybedersiniz tabi iyi kasarsa ve chronoları iyi ise bkb kastıktan sonra yapacak pek bişey yok aslında ama chrono mana cost 300 e yükseltildi yani mana ayarlamasını iyi yapmak zorunda void ekstra olarak mkb kasarsanız buruşlarınız kaçmaz voide void stun yedigi an chrono atmadan indirmeniz lazım zor bir hero bence ultinin çapının azaltılması ve ilk skilin rangesinin azaltılması lazım op bir hero eger yanında iyi de bir sup varsa iş zor
  • bahsi geçen tartışmalardan ayrı beni ayıplamayacaksanız ne mmr'ım var (henüz) ne de ultra süper pro oyuncuyum. can sıkıntısına girip ölmeden birilerini öldürmeye, kule alıp oyun kazanmaya çalışarak oynuyorum. amiyane tabirle eşek gibi dolanıyorum. bu oyunun mekaniğinden anladığım bir şey varsa o da ölmemenin öldürmekten daha üstün olduğu. (benim gibi nooblar için elbet)(ayrıca oyunu takımdaki feederlar yüzünden kaybettiğimiz de bundan sebep)

bu konuyla da alakalı olarak bir de şöyle onun antisi bunun antisi şudur diye bir şey olduğunu sanmıyorum. karşıdaki heronun antisi sensin. senin oyun tarzın, itemlerin, pozisyon alışın karşıdaki heronun antisi.
    + sen harita takibi yapmazsan,
    + rakibin itemlere bakmazsan,
    + ulti ne zaman açtı, ne zaman aktif olur hesap kitap yapmazsan.

sana göre en çöp hero bile iyi oynayan biri tarafından karşına gelir, ilah yapılır, yine gelir bunun antisi ne diye sorabilirsin.

(naçizane yorumlarım kimseyi hedef almamaktadır. zaten hedef alsam karşıdaki muhattabım beni önce ratıyla sonra bilgisiyle döver :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciddiyetsiz -- 18 Ocak 2015; 21:39:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LIFPitbull

quote:

başlıkta belirttiğim gibi voidin antisi ney

void lane sini early de sürekli gankleyeceksin eğer ganklemezsen kesinlikle kaybedersiniz tabi iyi kasarsa ve chronoları iyi ise bkb kastıktan sonra yapacak pek bişey yok aslında ama chrono mana cost 300 e yükseltildi yani mana ayarlamasını iyi yapmak zorunda void ekstra olarak mkb kasarsanız buruşlarınız kaçmaz voide void stun yedigi an chrono atmadan indirmeniz lazım zor bir hero bence ultinin çapının azaltılması ve ilk skilin rangesinin azaltılması lazım op bir hero eger yanında iyi de bir sup varsa iş zor

Mkb ise yaramiyor. Pasifi evasion degil backtrack.

• Skeleton king.
  • morphling al bait yap chrono dan önce replicate'e atla sonra nice chrono de. gg wp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddiyetsiz

bahsi geçen tartışmalardan ayrı beni ayıplamayacaksanız ne mmr'ım var (henüz) ne de ultra süper pro oyuncuyum. can sıkıntısına girip ölmeden birilerini öldürmeye, kule alıp oyun kazanmaya çalışarak oynuyorum. amiyane tabirle eşek gibi dolanıyorum. bu oyunun mekaniğinden anladığım bir şey varsa o da ölmemenin öldürmekten daha üstün olduğu. (benim gibi nooblar için elbet)(ayrıca oyunu takımdaki feederlar yüzünden kaybettiğimiz de bundan sebep)

bu konuyla da alakalı olarak bir de şöyle onun antisi bunun antisi şudur diye bir şey olduğunu sanmıyorum. karşıdaki heronun antisi sensin. senin oyun tarzın, itemlerin, pozisyon alışın karşıdaki heronun antisi.

sana göre en çöp hero bile iyi oynayan biri tarafından karşına gelir, ilah yapılır, yine gelir bunun antisi ne diye sorabilirsin.

(naçizane yorumlarım kimseyi hedef almamaktadır. zaten hedef alsam karşıdaki muhattabım beni önce ratıyla sonra bilgisiyle döver :) )

Bu konuda dota wtf rampage compilation isimli video çok güzel örnek olur. hem eğlenceli de

• graal kullanıcısına yanıt
    kendi hatalarımdan ne vidyolar çıkar dota wtf kanalına ama atmıyorum hiç :) durduk yere yüzbinlere rezil olmaya gerek yok oyundaki diğer 9 kişiye rezil olduğum yeter bana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddiyetsiz

bahsi geçen tartışmalardan ayrı beni ayıplamayacaksanız ne mmr'ım var (henüz) ne de ultra süper pro oyuncuyum. can sıkıntısına girip ölmeden birilerini öldürmeye, kule alıp oyun kazanmaya çalışarak oynuyorum. amiyane tabirle eşek gibi dolanıyorum. bu oyunun mekaniğinden anladığım bir şey varsa o da ölmemenin öldürmekten daha üstün olduğu. (benim gibi nooblar için elbet)(ayrıca oyunu takımdaki feederlar yüzünden kaybettiğimiz de bundan sebep)

Yanlış düşünüyosun bu oyun benim gözümde antilemek üzerine oynanıyo her zaman voidin antisi yok void bütün heroların antisidir düşüncesine sahibim voidi early gamede ezceksin farmını yavaslatcaksın bi şekilde veya Venge alcaksın venge arkada beklicek void zaten karşı takımın carrysine ulti acıp kesmek isticektir venge ulti icindeki adamla yer degişcek vengeye güle güle öldü artık o ama carry kurtuldu bu carrymizi Pa oldugunu varsayarsak ultisiz bi voidi Pa hertürlü kesicektir bu her zaman işe yarıcak diye bişey yok bu oyun takım oyunu bazı anti herolar söyliyim sana mesela Meppo alcak birisi herzaman son pick bekler sebepne antilemesinler mepponun antisi ember - earthshaker 2 side etrafta ne kadar cok hero-crep varsa okadar çok hasar veriyo Storm var diyelim karşıda nasıl antilersin Doom ulti at zaten ölmese bile ortada combat dönüyosa kaccaktır invis herolar Slardar cok iyi antiliyo tabi bu eskidendi artık yüksek mmrli maclarda invis heroları kolay kolay oynatmıyolar supportlar direk dust sentryle baslıyo Wraith king early gamede q-w giden invoker Wk ya ulti kullandırmaz bkb yapana kadar veya anti mage wk yı cok rahat antiliyo ultisi acılmaz hiç bi şekilde

• MetinYldrm kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinize baştan sona katılıyorum. Bu tarz oyunlarda sonuçta bir denge olması gerek ve bu hem kahramanların yetenekleri ile hem de eşyaların özellikleri ile bir şekilde sağlanmalı. Tabiki belli kahramanlara karşılık gelen veya onu daha da güçlendiren dostları olacak oyunda. Verdiğin örneklere ek olarak phanton lancer için de çok suruluyodu anti. En etlili anti earth shaker. Tf girince at blink bas ulti gitti replikalar. Kalan canını almak da takımın düzgün oynaması.

Ancak benim anlatmak istediğim sonuçta oyunun temel bir oyun mekaniği var. Ona uygun oynanırsa kazanmak kolaylaşır her şekilde. Oyunda takım olarak düzgün oynarsan karşıdaki 1 2 iyi oynayan varsa bile tf kazanıp uygun zamanda ittirirsen o 1 2 iyi oynayan da etkisiz kalır.

Anti saymak konusunda zaten benden bilgili olanlar güzel örnekler vermişler.

• MetinYldrm kullanıcısına yanıt
    Bencesi sencesi yok kardeşim oyunun adına bakınca (Defense of the Ancients ) oyunun asıl amacının ne olduğunu nasıl oynaman gerektiğini oyun adı zaten anlatıyor ama bizim kanımızda defans yok :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.