Şimdi Ara

Volkan Demirel: Fenerden Ayrılırsam Futbolu Bırakırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Volkan Demirel merak edilen her şeyi FB TV'de canlı yayında açıkladı. Milli kaleci, "Ben kral veya padişah değilim, bana veliahtımı sormayın. Mert, Serkan hatta Ersu da iyi kaleci. 30'unu geçtim, sakallarım beyazlandı. Düştüğüm an futbolu bırakırım. F.Bahçe'den ayrılmayı istemem. Kovulmadıktan sonra gitmem" dedi.

Volkan Demirel: Fenerden Ayrılırsam Futbolu Bırakırım

• Volkan sen bizim herşeyimizsin
  • yürü be volkan
  • adamsın
  • Samsuna kiralık olarak verdiğimiz Ertuğrulda iyi kaleci Mert de iyi kalede sorun olmaz önümüzdeki 10 yıl
  • Böyle konuşmamak lazım. Kaleciler rahat 35 e kadar forma giyerler. Önünde daha 5 sene var. Niye böyle yorumlarda bulunuyorsun ki?
  • Adam tam fanatik takiminin asigi, helal olsun bu davranisi fb liler icin büyûk olay bence
  • daha 5-6 senesi var .
  • Takımımızdaki en Fenerbahçeli futbolcu olduğuna dair hiç şüphem yok. Zaten bu tribünlerden yetiştiğini kendisi de söylemişti. 1981 doğumlu ve ortalama 37'sine kadar felan oynar yani daha 5 yıl bizimle. Ki seriliğini kaybetmesse 40'a kadar da gider.
  • İyi bir kaleci ve Fenerbahçeliler tarafından çok seviliyor bence kovulmadan kendi ayrılsa yani zirvede bıraksa daha iyi olur. En azından ben öyle yapardım
  • Sen kaleciliği bırakırsan ben de bu sporu eskisi gibi zevkle izleyemem be Volkan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.