Şimdi Ara

Volkan Volkan İşde VOLKAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Volkan Süperdi yediği golde sucu da yokdu defans vurdurmayacakdı neyse sonuc Volkan'a 10 dan 9 verdim Hep böle volkan Sakın bozma Bu gidişle Rüştü kaleye gecemez ne dersiniz hem kac senedir milli takım kalecileri Fener den cıkıyor

• walla helel olsun müthiş bi maç çıkardı.rüştü olsaydı bence cıkaramazdı o topları.
  • Sana katılıyorum Rüştü iyi kaleciydi ama 32 yaşında ondan geçdi dimi sıra Volkan,Recep Gibi Genç yeteneklerde Yüzümüzü kara cıkarmayacaklar gibi Hadi gençler kim tutar sizi
  • valla sadece volkanı ayırmak yanlıs olur
    ewt volkanda cok iyiydi ama orda oynayan herkes iyiydi son dakkada giren nobrede cok iyidi zaten son golde asist yaptı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mccartney

valla sadece volkanı ayırmak yanlıs olur
    ewt volkanda cok iyiydi ama orda oynayan herkes iyiydi son dakkada giren nobrede cok iyidi zaten son golde asist yaptı

+1907
  • Milli takım ve FenerBahçe çok iyi bir kaleci kazanıyor.
    Bravo Volkan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pazzo

Milli takım ve FenerBahçe çok iyi bir kaleci kazanıyor.
    Bravo Volkan.

+1907
    klebersonun şutlarını rüştü olsa ne yapardı merak ediom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cenk Hoca Boşanma Videosu
    2 yıl önce açıldı
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Bünyamin burak çorman
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • volkanı bende tebrik ediyorum, harikalar yarattı bugün
    fenerli arkadaşlar toplanıp dua edin bu mübarek kandil gecesi kalede rüştü yoktu diye
  • bu kdr vefasız olmayın be, senelerdir avrupada fener denilince tanınan tek adam rüştü, milli takımın olsun fenerin olsun senelerce götünü kurtaran rüştü, ne demek rüştü olmadıı içn dua ediorm, ayıp ayıp, volkan bi maç hatalı oynasa hmn asarsınız, kimse bi maçla yıldız olmaz bi maçla da yok olmaz, bu açıdan ne daha 32 yaşında olan rüştü bitti ne de volkan daha yeterli bi kaleci
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.