Şimdi Ara

Volkswagen 1.5 tsi 130 ve 150 hp oldu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
9.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "sizin 1.5 tsi" derken? VW'nin motorlarını mı savundum ben orada? BMW'nin normal modellerinde kullanılan motorları yazdım.

Beni VW'ci filan mı sandınız? Benim marka fanatikliğim yoktur. Konuya gelirsek;

Daha piyasadan haberiniz yok. Bu işin lideri PSA grubu. Adamlar 2014'ten bu yana 1.6 turbo 270hp motorlu RCZ R modelini satıyorlar ve siz hala 1.5 231hp en iyisi diyorsunuz.
    Ayrıca, Opel bile 2017'de Astra OPC ile birlikte 1.6 turbo 280hp motor kullanmaya başlayacak.
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    İnternetten araştırıp bakarsanız o ödül 1.5 231hp motora verilmemiş. Verilen ödül 362HP gücündeki i8 motor kombinasyonu olarak geçiyor. Yani 1.5 231HP motor tek başına o ödülü kazanmamış. Elektrik motoru ile kombine edilmiş hali ödüle layık görülmüş. Ne zaman ki 1.5 231hp motor tek başına bir ödül kazanır, o zaman en iyisi diyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

İnternetten araştırıp bakarsanız o ödül 1.5 231hp motora verilmemiş. Verilen ödül 362HP gücündeki i8 motor kombinasyonu olarak geçiyor. Yani 1.5 231HP motor tek başına o ödülü kazanmamış. Elektrik motoru ile kombine edilmiş hali ödüle layık görülmüş. Ne zaman ki 1.5 231hp motor tek başına bir ödül kazanır, o zaman en iyisi diyebilirsiniz.

evet ısrarla söylüyorum 1.5 231 hp gücündeki benzinli motor o ödülü kazandı hatta 1.0 ecobost 140 hp olan üst üste yılın motoru ödülünü 3 kez kazanan fordu ikinciliğe itti. kombinasyon değil tek başına 1.5 231 hp gücündeki benzinli motor.

1.10 dan sonra izleyebilirsin. bu ödülde oy veren kişi bunu söylüyor jüri üyesinin ağzından çıkan sözler.

https://www.youtube.com/watch?v=meLFKHNxvQ0

Adamların resmi internet sitesinde yazanı alıntıladım.

"BMW 1.5-litre three-cylinder electric-gasoline hybrid
    (BMW i8 (362ps))"

Bu da linki:
    http://www.ukipme.com/engineoftheyear/results.php?id=2

Yeterli mi acaba?

•  Volkswagen 1.5 tsi 130 ve 150 hp oldu
  • Barış26 kullanıcısına yanıt
    videoyu izlediysen eğer hem benzin-hibrit hemde 1.4-1.8 kategoresinde iki ödül birden kazandı diyor. hala neyi anlayamıyorsunuz onu söyleyin. ilginç değilmi 1.4 tsi 160 hp bu listenin hiçbir yerinde yok ?

şu videonun 1.00 ile 1.25 arasını izle sadece 25 saniye ok mu ? juri üyesinin sözleri bunlar.

• quote:

videoyu izlediysen eğer hem benzin-hibrit hemde 1.4-1.8 kategoresinde iki ödül birden kazandı diyor. hala neyi anlayamıyorsunuz onu söyleyin. ilginç değilmi 1.4 tsi 160 hp bu listenin hiçbir yerinde yok ?

şu videonun 1.00 ile 1.25 arasını izle sadece 25 saniye ok mu ? juri üyesinin sözleri bunlar.

Sürekli birşey anlatıyorsun. Bana 51bine otomatik 0-100u 9.5 sn altında olan şehir içi tüketimi 5.8 şehir dışı tüketimi 4.1 olan bir araç söyle bendeki fabia yı satıp ertesi gün onu alıcam. Anlatıyosun da anlatıyosun. Ama hepsi boş. Yok onlar katalog değeri bilmem ne diye anlatmana gerek yok. Kullandığım arabayı benden iyi bilmene imkan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronin -- 30 Nisan 2016; 17:41:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu vergi sistemine göre iş görür
    turboda olmasa halimiz haraptı
  • kronin K kullanıcısına yanıt
    Kullandiginiz aracin aynisi bir arkadasimda var her gun umraniye bostanci gidip geliyor sabah aksam. 9 litrenin altima inmiyor arac. Cok sıkışık bir trafikte deneme sansiniz oldu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pxshadowz

Kullandiginiz aracin aynisi bir arkadasimda var her gun umraniye bostanci gidip geliyor sabah aksam. 9 litrenin altima inmiyor arac. Cok sıkışık bir trafikte deneme sansiniz oldu mu ?

Söylediğiniz yolu eğer dediğiniz gibi dur kalk şeklinde ilerliyorsa o değerleri alması normal. Bu araç ile sıkışık trafik olarak uludağa bayır yukarı çıktım. En kotu koşul olarak orayı baz alırsak o yolu yaklaşık 11-12 ortalama ile girmiştim. Ama bunlar ekstrem koşullar. Anlaşılacağı üzere kimse en kotu koşula gore yazmıyor o değerleri. Ortalama bir kullanım belirliyorlar bir miktar dur kalk bir miktar akıcı sıkışık bir miktar sokak arası şeklinde. Benim kullanımım karma duruma çok yakın.
    Son olarak eklemek gerekirse katalog değerlerini elde etmek için arabayı makam aracı şoförü modunda sürmek gerekiyor. Öndeki araçla mesafeyi ayarlayıp fazla fren kullanmadan ani hızlanmalar mümkün olduğunda yapmadan. Ben arada ani hızlanma yapıyorum ancak sürekli o şekilde kullanmadığım için ortalamaya 0.2 0.3 puan ekliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kronin

quote:

Sürekli birşey anlatıyorsun. Bana 51bine otomatik 0-100u 9.5 sn altında olan şehir içi tüketimi 5.8 şehir dışı tüketimi 4.1 olan bir araç söyle bendeki fabia yı satıp ertesi gün onu alıcam. Anlatıyosun da anlatıyosun. Ama hepsi boş. Yok onlar katalog değeri bilmem ne diye anlatmana gerek yok. Kullandığım arabayı benden iyi bilmene imkan yok.

yanlış mesaj alıntılamış olabilir misiniz ?

İzledim şimdi. En iyi motor ödülünü aldı diyor ancak tek başına 1.5 motorun mu yoksa komple elektrik+ benzin motorunun mu ödül aldığı konusunda bir açıklama yapmıyor. Adamların resmi sitesinde yazana bile inanmayan birine daha fazla laf anlatamam. İyi günler.
  • Barış26 kullanıcısına yanıt
    izlemediğin besbelli orada 2 ödül birden aldı diyor. hem kendi kategorisinde hemde 1400 cc ve 1800 cc arası motorlarda diyor. vw kafası yaşan birine bişey anlatamazsınız zaten.
    VW'ci değilim diye en başka söyledim zaten. İnatla VW diyorsunuz.

İzledim ve senin söylediklerini aynen duydum. "Hem kendi kategorisinde hemde 1400 cc ve 1800 cc arası motorlarda" diyor. Benim söylediğimi hala anlamamışsınız. Bir daha söylüyorum.

Tek başına 1.5 motorun mu yoksa komple 1.5 benzin+ elektrik motorunun mu ödül aldığı konusunda bir açıklama yapmıyor.

1) En iyi motor kategorisinde ödül aldı. Bu kategoride her türlü motor yarışıyor. Benzinli, dizel, tam elektrikli ve hybrid.
    Resmi sitesinden alıntı yapıyorum:
     Volkswagen 1.5 tsi 130 ve 150 hp oldu

2) 1400 cc ve 1800 cc arası motorlarda da ödül aldı. Bu kategoride ise 1400-1800cc arasında fosil yakıtla çalışan bir motoru olan tüm benzinli, dizel ve hybrid otomobiller yarışıyor.
    Resmi sitesinden alıntı yapıyorum:

Sonuçta ödülü alan komple hybrid sistem. Ödül tek başına benzinli motora verilmiyor.

• nanoona N kullanıcısına yanıt
    Şikayet yokmu???Sen yenisin galiba bilmiyorsan konuşma

• quote:

Orijinalden alıntı: berkke

Şikayet yokmu???Sen yenisin galiba bilmiyorsan konuşma

Hee yeniyim. Dun uye oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rst78

İyi bence, açılışın 150 ve 130 ps'den yapılması iyi olmuş.

Kullanıcılar üzerinde yapılan testler sonucunda yapılan güncellemelerle zaman içinde 110 - 130 ps seviyesine kadar inip oralarda sabitlenir artık

• 307 vardı sende 2008 lerde:)) heygidi seneler be:)) hocam tsi golf7 var bende, 1.4 122hp dsg 70000km'de çok memnunum. Vw motor konusunda uzmandır:))

• 307 gideli çok oldu :)

• şu sorunlu dsg değiştirmesi lazım vw nin ilk önce
  • değişken geometrili turbo filan koymuşlar, içimden bir ses bu motor fazla pahalı satılacak diyor. bu arada en güçlü versiyon 1.5 tsi 130 kw 177 ps 300 nm tork olarak üretilecekmiş.

TSI zaten iyi, 12.5 sıkıştırma oranı ve değişken geometrili turbosuyla güzel bir manual şanzımanla keyfin dibi olur artık.

Hali hazırdaki motorlara göre %10 daha az yakıt tüketimi vaadediyor vw. Umarım fiyatta uçmazlar.

Şu da fotosu;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 3 Mayıs 2016; 0:30:36 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.