Şimdi Ara

Volkswagen 1.5 tsi 130 ve 150 hp oldu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
1
Favori
9.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dikkat ettimde donup dolasip ford 1.0 ecobostun 3 yil ust uste yilin motor odulunde bahsediyorsunuz..

Kucuk hacimli turbo beslemeli bu yeni nesil motorlarin oncusu volkswagendir...
    2007 itibaren 5 yil ust uste yilin motor odulunu alan tsi uretilirken ford ne uretiyordu acaba.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf 5 tsi 140 kompresor arti turbo lu arabam 160 bini devirdi daha bir kere yaginda eksiltme problemi gormedim..
    Kendimde sanayi ustasiyim...
    Adam supercharjed araba yapmis kiymet veren yok taslayin durun...
    Alt devirde ust devirde dolu her devirde her viteste ani hizlanmaya hazir...
    Ama siz yinede begenmessiniz...
    Bmw merso audi bunlara lafim yok...
    Parasini verdinki yapiyorlar..
    Bizimkide gariban audisi....
    Alt taraf taslamaya devam edecek anlarimda..
    Bu bmw ciler neden ugrasir bizle onu anlamis degilim...
    Yakit olayina gelince buyrun gelin inanamayan gozuyle binsib baksin antalya sehir ici trafik ortalamam 6.5 7 arasi bu gucteki bir arac icin gayeet guzel uzun yol size bagli 5.0 kadar dusurebilirsiniz....
    Dsg de sorun var ...
    Abartildigi kadar degil...
    Bu sanziman cok keyifli bir sanzimandir
    Rover lardan bilen bilir cvt denirdi..
    Cok rahat hizli ve hissiz gecis yapmasinin yaninda nazik bir sanzimandir...
    Genelde kart sorunu cikartir...

• Konu → Değişken turbo geometrili, aşırı doldurmalı ve yüksek sıkıştırma oranlı motor teknolojisi

En çok yorum atan kesim → Değişken valf zamanlamalı atmosferik motor kullanıcıları

En çok üzerine konuşulan şey → Henüz kimsenin deneyimlemediği bir motorun yaktığı yağ ve sanki manuel opsiyonu yokmuş gibi devamlı ortaya atılan DSG.

Japon menşei araç kullanan 2-3 üye var ki forum onları gayet net tanır. Oldukça bilgili ve düzgün arkadaşlar olmalarına rağmen, VW konusu gördüklerinde kafayı yiyip tanınmaz hale geliyorlar. Herkese laf yetiştireceğim diye girmedikleri şekil kalmıyor ne yazık ki. Ben de daha 1 sene öncesinin japon kullanıcısıyım. 8 sene kadar da aralıksız, severek japon kullandım. Kullanıcısı iken hiç bir VW konusunu trollemedim, beni alakadar etmeyen konularda kimse ile laf yarışına girmedim. Gördükçe sadece üzülüyorum. Fanatizmin insanı soktuğu şekiller hayret verici.

Yazık.

• PSA'nın 1.2 130hp 230 nm motorunu anca yakalamışlar.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.